dla tych wszystkich którzy zastanawiaja sie rzucic palenie
Moderator: moderatorzy
dla tych wszystkich którzy zastanawiaja sie rzucic palenie
http://www.geekweek.pl/aktualnosci/2748 ... -na-30-lat
są podania które mowia ze schizofrenie może powodować palenie papierosów jest dowód palenie zmienia działanie 7000 genów wiec może co niektórzy zaczną rzucać..................ja nie pale już od 7 lat
są podania które mowia ze schizofrenie może powodować palenie papierosów jest dowód palenie zmienia działanie 7000 genów wiec może co niektórzy zaczną rzucać..................ja nie pale już od 7 lat
I'm just the man in the middle
Of a complicated plan.
No one to show me the light.
Of a complicated plan.
No one to show me the light.
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Re: dla tych wszystkich którzy zastanawiaja sie rzucic palenie
.... a ja nie pije w ogóle: alkoholu, kawy, herbaty, odżywiam się prawidłowo, prowadzę Zdrowy
Tryb Życia a zapalić sobie lubię, bo wtedy: uspakajam się, uspokajam, uspokajam, odstresowuje, regeneruje, reperuje, zdrowieje, zdrowieje, zdrowieje, zdrowieje, zdrowieje, odpoczywam, regeneruje się, reperuje, zdrowieje, zdrowieje, zdrowieje, młodnieje, Pieknieje

Tryb Życia a zapalić sobie lubię, bo wtedy: uspakajam się, uspokajam, uspokajam, odstresowuje, regeneruje, reperuje, zdrowieje, zdrowieje, zdrowieje, zdrowieje, zdrowieje, odpoczywam, regeneruje się, reperuje, zdrowieje, zdrowieje, zdrowieje, młodnieje, Pieknieje

rozumiem to ma naukowe podstawy ze nikotyna pomaga na schizofrenie ale czemu nie lepiej inaczej nikotyne sobie aplikowac np przez plasterki niquitin np?Mniszek pisze: ↑sob lut 18, 2017 2:03 pm .... a ja nie pije w ogóle: alkoholu, kawy, herbaty, odżywiam się prawidłowo, prowadzę Zdrowy
Tryb Życia a zapalić sobie lubię, bo wtedy: uspakajam się, uspokajam, uspokajam, odstresowuje, regeneruje, reperuje, zdrowieje, zdrowieje, zdrowieje, zdrowieje, zdrowieje, odpoczywam, regeneruje się, reperuje, zdrowieje, zdrowieje, zdrowieje, młodnieje, Pieknieje![]()
![]()
![]()
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Lepiej podowiedz mi coś do wdychania co wycisza, uspokaja i relaksuje.