Metylofenidat

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Metylofenidat

Post autor: guile »

Czy ktoś tu to bierze? Jakie reakcje? Do łba mi nic nie wchodzi, więc potrzebuję czegoś co wspomaga naukę.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Re: Metylofenidat

Post autor: Słonecznik1 »

idź do psychologa i powiedz rodzicom póki jeszcze nie jest za późno. Nie brałem , do nauki? wiesz jaki to absurd?
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

do nauki to lecytyne sobie kup
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Sorry, ale nie za bardzo wiem jak się odnieść do Twoich odpowiedzi. Ale dzięki.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

jest tez tabletka zajrzalem nie tylko proszek jak mi ie wydawalo ze to cos jak dopalacz a la ścierwo do nosa.
o jakiej wersji myslałeś? z lekarzem chodziło mi że da ci proszek niekoniecznie ten. Jak się źle czujesz to poczytaj w necie sambym ci nie dał 50 mg sertaliny bo raczej nic nie poczujesz.
A to o zaniku uczuć to anhedonia lub depresja pewnie .I na to sa proszki .Jak będziesz sie leczył na własna rękę to w końcu się uzależnić a taki typ osób co na poczatku ma z czyms problem a bierze uzależnia się chyba najszybciej ,

Wiesz ile ja zjadłem tabletek i opakowan leku, bardzo bardzo duzo i gdyby nie rodzice to juz bym pewnie nie zył , zresztą co oni ze mną mmieli. Ostatnio niebiorę z 11 dni ale u mnie nie wiadomo to siedzi i 2 dni temu czułem się zrelaksowany , wczoraj w miare tez a dzis o 12 tak mnie złapało coś ze zjadłem pół słoika miodu i plaanuję iść spać, coś sobie przeczytam .Dżumę z Breslau 2 kończę .

Nie jestem psychologiem chodź w ośrodku czy 2 dla uzależnionych mówili że bym się nadawał .
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

ps. raczej wiem że to mówie nie ma zabardzo znaczenia
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Pytam się o to ponieważ jest to faktycznie lek bardzo jak narkotyk, a konkretnie kokaina. Adderall natomiast jest amphetaminą, i nie jest legalny w Polsce. Oba środki są podawane nawet niemowlętom na ADHD w wielu krajach, przede wszystkim USA. Skoro nawet małym dzieciom się takie rzeczy podaje, lecz w Polsce tylko Metylofenidat, to czemu nie dorosłym, oraz jakie są wrażenia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „neuroleptyki”