Czy żyjemy w czasach ostatecznych ?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
Czy żyjemy w czasach ostatecznych ?
Chciałbym poruszyć na forum temat czy według was żyjemy w czasach ostatecznych i czy zbliża się do nas III wojna światowa. Współczesne proroctwa mówią o tym, że żyjemy w czasach ostatecznych oraz że jesteśmy na skraju III wojny światowej. Ja znalazłem dwie strony polskich proroków:
[ciach]
i
[ciach]
Jeśli ktoś nie wierzy współczesnym proroctwom, objawieniom wystarczy posłuchać takich źródeł jak np. Grzegorz Braun, były kandydat na prezydenta bardzo pobożny człowiek czy ks. Paweł Murzinski którzą mówią wprost o tym że żyjemy w czasach ostatecznych i jesteśmy tuż przed III wojną światową.
[ciach] - ks. Murzinski - warto posłuchać zwłaszcza od 18 minuty. Nagrań Grzegorza Brauna jest wiele w internecie i w wielu mówi o zagrożeniu wojną. Nie wiem czy słyszeliście o Rozalii Celakównie, polskiej mistyczce. Przed II wojną światową Pan Jezus przez nią nawoływał ówczesny episkopat i rząd aby został przez nich intronizowany na króla Polski bo w przeciwnym razie Polskę ogarnie wojna. Ówczesny kardynał Hlond nie posłuchał tego nawoływania i jak wiemy Polska była przedmiotem agresji Niemiec. Obecnie przez współczesnych proroków Pan Jezus ponownie nawołuje że tylko oficjalna jego intronizacja na króla Polski może zapobiec wojnie i tylko te państwa unikną wojny które intronizują Chrystusa na króla. Pan Bóg nawołuje też przez współczesnych proroków do intensywnej modlitwy różańcowej która może zmienić sytuację. Ja wierzę że jesteśmy zagrożeni wojną bo zbyt wiele różnych źródeł przed tym ostrzega a tym samym wierzę że żyjemy w czasach ostatecznych. A jakie jest wasze zdanie na ten temat ?
[ciach]
i
[ciach]
Jeśli ktoś nie wierzy współczesnym proroctwom, objawieniom wystarczy posłuchać takich źródeł jak np. Grzegorz Braun, były kandydat na prezydenta bardzo pobożny człowiek czy ks. Paweł Murzinski którzą mówią wprost o tym że żyjemy w czasach ostatecznych i jesteśmy tuż przed III wojną światową.
[ciach] - ks. Murzinski - warto posłuchać zwłaszcza od 18 minuty. Nagrań Grzegorza Brauna jest wiele w internecie i w wielu mówi o zagrożeniu wojną. Nie wiem czy słyszeliście o Rozalii Celakównie, polskiej mistyczce. Przed II wojną światową Pan Jezus przez nią nawoływał ówczesny episkopat i rząd aby został przez nich intronizowany na króla Polski bo w przeciwnym razie Polskę ogarnie wojna. Ówczesny kardynał Hlond nie posłuchał tego nawoływania i jak wiemy Polska była przedmiotem agresji Niemiec. Obecnie przez współczesnych proroków Pan Jezus ponownie nawołuje że tylko oficjalna jego intronizacja na króla Polski może zapobiec wojnie i tylko te państwa unikną wojny które intronizują Chrystusa na króla. Pan Bóg nawołuje też przez współczesnych proroków do intensywnej modlitwy różańcowej która może zmienić sytuację. Ja wierzę że jesteśmy zagrożeni wojną bo zbyt wiele różnych źródeł przed tym ostrzega a tym samym wierzę że żyjemy w czasach ostatecznych. A jakie jest wasze zdanie na ten temat ?
Ostatnio zmieniony ndz sty 13, 2019 11:19 am przez pawel534, łącznie zmieniany 1 raz.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Czy żyjemy w czasach ostatecznych ?
Nie.pawel534 pisze: czy według was żyjemy w czasach ostatecznych
Być może, ale wątpię.i czy zbliża się do nas III wojna światowa.
Raczej będą konflikty lokalne o dużym natężeniu przemocy, duże wymieszanie ras, kultur i wyznań, które sprawią rządzącym (a także ludziom, bo to będą zmiany zachodzące w najmniejszych, indywiduanych przejawach świadomości i codzienności) wiele kłopotu. Tzn - że będzie trzeba ratować państwa od przemocy i rozwiązywać kwestię integracji i asymilacji. Walczyć z oszołomami terrorystami spod znaku islamu (ale ich da się wybić jak karaluchy i niechybnie i islam czeka niebawem rewolucja kulturowa [a rozejdzie się o wojnę płci]). Może wrócić coś takiego jak nacjonalizm - ale to i tak będzie tylko ostatni oddech tych, którym się nie podoba - bo co ma nastąpić, znaczy wymieszanie ludzi, to nastąpi i tak. Tym, co do tego doprowadzi są procesy demograficzne, które istnieją obiektywnie i których nie da się już odwrócić. Europa się starzeje, Azja rośnie w siłę populacyjną, która jakoś musi się rozlać po świecie. Na pewno, już po tym wszystkim, nie będziemy tacy sami Polacy Matko Bosko co jasnej bronisz Częstochowy...
Jeśli zaś spytałbyś mnie czy wybuchnie w przyszłości jakiś jeden ludowy, pospolitoruszeniowy marsz a'la rewolucja (bo mamy już dość), to obstawiałbym marsz ludzi na wielkie korporacje, rządy pieniądza ponad rządami, dehumanizację w pracy, niesprawiedliwość społeczną i nadmierną kumulację kapitału w rękach najwyżej postawionych jednostek. Ale to już później, po wymieszaniu się ludów i kultur.
Paradoskalnie zaś - te same korporacje przeciw którym się być może kiedyś zbuntujemy, zapewnią - przynajmniej przez jakiś czas - większą stabilność militarną na świecie. W myśl tego, co głosi "realistyczna teoria stosunków międzynarodowych" - że jednemu państwu jakkolwiek wkurwionemu na drugie i tak nie opłaci się zaatakować drugiego, bo straci na tym biznes i gospodarka.
Pisałem to ja
Jarząbek
student skończonej politologii
spaliłem się marychą lekko
ale myślę, że to, co pisałem, ma sens.
gówno w proszku na kijoszku
Już w śp. Izajasz twierdził, że Dzień Pański jest blisko, a żył on ok. 800 r. pne. Jakoś nie nadszedł od 2800 lat.pawel534 pisze:Współczesne proroctwa mówią o tym, że żyjemy w czasach ostatecznych oraz że jesteśmy na skraju III wojny światowej.
Tyle warte są wszystkie proroctwa.
LaDopamina
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Oj nie... fale Shumanna nieźle przyspieszyły... Czas zapierdla jak kopnięty, czas, a nie mózg jak piszą, a piszą, że przyspiesza myślenie... nie tylko myślenie ale całe życie na ziemi skróciło się wobec drgań wolniejszych czyli kiedyś doba była dłuższa, iluzja sprawia, że wydaje nam się, że nadal jest 24h. To tak jakby ziemia zbliżała sie do punktu zero. Pole magnetyczne osiągnie apogeum = samochód nie odpali, a wtedy surowa kara boska dla mieszczuchów. Przebiegunowanie ziemi też nie koniecznie z nikąd. Góra na dole, a dół do góry nie koniecznie jest fantazją proroków czy tam wróżbitów. Zresztą skoro to już zachodziło to co tu wrózyć?
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
Akurat przy przebiegunowieniu pole magnetyczne zanika, a nie osiąga apogeum, zresztą kilka przebiegunowań już było.Mati pisze:Pole magnetyczne osiągnie apogeum = samochód nie odpali, a wtedy surowa kara boska dla mieszczuchów. Przebiegunowanie ziemi też nie koniecznie z nikąd.
Ostatnio zmieniony czw lip 21, 2016 7:17 pm przez unreal, łącznie zmieniany 1 raz.
LaDopamina
- Francesco
- zaufany użytkownik
No tak zaniknie
Więc jak zaniknie to samochód i wszelkie urządzenia na prąd to lipa. Nie odpali nic co na prąd.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Więc jak zaniknie to samochód i wszelkie urządzenia na prąd to lipa. Nie odpali nic co na prąd.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
Że tak powiem to będzie Apogeum Apokalipsy.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
I to jebane wi fi wreszcie przestanie działać. Tacy uciśnieni jak ja wreszcie odsapną.
Jak dla mnie Apokalipsa to zbawienie.
Jak dla mnie Apokalipsa to zbawienie.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
Wyrzuć router już teraz, po co czekać?Mati pisze:I to jebane wi fi wreszcie przestanie działać. Tacy uciśnieni jak ja wreszcie odsapną.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
LaDopamina
- Francesco
- zaufany użytkownik
Tu masz rację, przymierzam się do ucieczki z domu i z psychopatycnzego świata już długo:( Ale za słaba jestem.unreal pisze:Wyrzuć router już teraz, po co czekać?Mati pisze:I to jebane wi fi wreszcie przestanie działać. Tacy uciśnieni jak ja wreszcie odsapną.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Erika_Kohut
- zaufany użytkownik
- Status: Trójca
- Gadu-Gadu: 48512284
Nie czytalam tych stron z linkow, ale mysle, ze to nieuniknione. Zeby cos sie oczyscilo musi stac sie jakis wybuch. Czytalam wczoraj ksiazke o Feng shui i tam bylo o przywiazaniu do podarunkow od przyjaciol i o rzeczach osobistych. Bylo napisane, ze pozar i utrata to dar od losu, od swiata, czy od czegos. Ze czasami to ma nam pomoc i pomaga. Ze zmiana pomaga. Tylko warto przyjmowac to ze spokojem.
Milosc to iluzja
- Francesco
- zaufany użytkownik
Tutaj Jak Bóg Czasu skrócił czas. Efekt przyspieszonych fal Shumana.
NT Ewangelia wg św. Marka 13
NT Ewangelia wg św. Marka 13
13 to liczba największego oddziaływania. Co 13 połączenie DNA jest słabsze. 13 to liczba zniszczenia totalnego lub największego oddziaływania. Co 13 fala na morzu jest silniejsza.14 A gdy ujrzycie ohydę spustoszenia5, zalegającą tam, gdzie być nie powinna - kto czyta, niech rozumie - wtedy ci, którzy będą w Judei, niech uciekają w góry. 15 Kto będzie na dachu, niech nie schodzi i nie wchodzi do domu, żeby coś zabrać. 16 A kto będzie na polu, niech nie wraca, żeby wziąć swój płaszcz. 17 Biada zaś brzemiennym i karmiącym w owe dni. 18 A módlcie się, żeby to nie przypadło w zimie. 19 Albowiem dni owe będą czasem ucisku, jakiego nie było od początku stworzenia Bożego aż dotąd6 i nigdy nie będzie. 20 I gdyby Pan nie skrócił owych dni, nikt by nie ocalał. Ale skróci te dni z powodu wybranych, których sobie obrał.
21 I wtedy jeśliby wam kto powiedział: Oto tu jest Mesjasz, oto tam: nie wierzcie. 22 Powstaną bowiem fałszywi mesjasze i fałszywi prorocy i czynić będą znaki i cuda, żeby wprowadzić w błąd, jeśli to możliwe wybranych. 23 Wy przeto uważajcie! Wszystko wam przepowiedziałem.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
Znalazłem dosyć ciekawe orędzia po francusku ale można sobie przetłumaczyć w google translate.
http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/francais.html
Te i polskie proroctwa według mnie np. te https://mariusz2015.wordpress.com/ ale i Żywego Płomienia jak dobrze pamiętam mówią o tym że bliskie jest tzw. Ostrzeżenie w którym Bóg pokaże każdemu człowiekowi gdzie by trafił gdyby umarł w tej właśnie chwili. Każdy spotka się w tej chwili z Bogiem i Bóg dokona na nim sądu z tym że nie skończy się to śmiercią tzn. nie dla wszystkich bo wielu tych którzy jako miejsce przeznaczenia ujrzą piekło po powrocie duszy do ciała umrą z przerażenia.
http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/francais.html
Te i polskie proroctwa według mnie np. te https://mariusz2015.wordpress.com/ ale i Żywego Płomienia jak dobrze pamiętam mówią o tym że bliskie jest tzw. Ostrzeżenie w którym Bóg pokaże każdemu człowiekowi gdzie by trafił gdyby umarł w tej właśnie chwili. Każdy spotka się w tej chwili z Bogiem i Bóg dokona na nim sądu z tym że nie skończy się to śmiercią tzn. nie dla wszystkich bo wielu tych którzy jako miejsce przeznaczenia ujrzą piekło po powrocie duszy do ciała umrą z przerażenia.
- Erika_Kohut
- zaufany użytkownik
Dlaczego ktos ma umrzec z przerazenia. Przeciez wg Biblii nie da sie umrzec. Nie ma piekla. Pieklo to metafora piekla w umysle. Jest za to czysciec i niebo. A niebo to nirwana.
Milosc to iluzja
- Erika_Kohut
- zaufany użytkownik
Nikt nie idzie do piekla, to jakis chory wymysl. Bog patrzy i kocha wszystkich. I wybacza kazdemu.
Milosc to iluzja
Piekło istnieje. Piekło jest i wg. mnie jest mowa nawet o nim w Biblii. Pismo mówi tam będzie płacz i zgrzytanie zębów, jest też mowa o ogniu nieugaszonym jeśli dobrze pamiętam. Miłosierdzie jest jednym z przymiotów Boga a sprawiedliwość innym. Tak Bóg kocha wszystkich i wybacza wszystkim tym, którzy żałują za grzechy i proszą o przebaczenie. A jeśli człowiek lubuje się w swoich grzechach i nie żałuje ich to co wtedy albo gdy odrzuca Boże miłosierdzie to co wtedy ?
http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/francais.html Czytałem te orędzia ale tłumaczone w google translate więc słabo i jest nich mowa że przed ostrzeżęniem będzie widoczny krzyż na niebie.
http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/francais.html Czytałem te orędzia ale tłumaczone w google translate więc słabo i jest nich mowa że przed ostrzeżęniem będzie widoczny krzyż na niebie.
W innym miejscy chyba była mowa że naukowcy będą mówili że to naturalne zjawisko chyba chodziło właśnie o ten krzyż więc możliwe że utworzą go np. jakieś bardzo jasne gwiazdy czy coś takiego, tak sobie myślę.WYJŚCIE moje dzieci TWOICH rachunków celem, ponieważ wielki i wspaniały dzień PODEJŚCIE DO PANA!
23 lipiec 2015 - 08:10 a.m
Wezwanie Jezusa Najświętszego Sakramentu jego wierny LUDZIE
Pokój wam, Moje dzieci.
Dni są w zasięgu ręki, gdzie można zobaczyć moje Chwalebny Krzyż w niebieskiej przestrzeni; mój krzyż Golgoty których wiele otrzymują uzdrowienie ciała i duszy za ich uwolnienie. Moje dzieci przygotować się do tego wielkiego wydarzenia, które będą zmieniać swoje życie i ogłosić nadejście moim wielkim ostrzeżeniem. Wszyscy mieszkańcy Ziemi będą widzieć moją Chwalebny Krzyż na 7 dni i 7 nocy ze wschodu na zachód iz północy na południe.
Kontemplować i rozważać tajemnicę mojej męki i śmierci, aby otrzymywać uzdrawiania ciała i uwolnienie w twojej duszy. Promienie mojego miłosierdzia, które wypływają z mojego Krzyża uleczy cię, jeśli masz wiarę; Mój Chwalebny Krzyż wyjdzie pełne światła promieni miłosierdzia, która okrywa ziemię. Wiele dusz zostanie wyzwolony, wielu chorych będzie uzdrowiona i wiele dusz, które straciły wiarę go znaleźć. Niewidomi wzrok odzyskują, chromi chodzą, a każdy, kto wierzy w moc mojego Chwalebny Krzyż będzie uzdrowiony na ciele i duszy.
Błogosławieni jesteście synami Adama, którzy będą mogli być świadkami wielkiego wydarzenia, tylko w porównaniu do gwiazdy betlejemskiej, która ogłoszonego moje przybycie do tego świata. Mój Chwalebny Krzyż ogłosi nadejście Mojego ostrzeżenia wam się przejście do wieczności. Moi ludzie, godzina wielkiego miłosierdzia puka do drzwi swojej duszy. Nie trać czasu na błahostki i marnościami tego przemijającego świata, bo w prawdzie powiadam wam, że ten świat wiesz minie szybko i zostaną zastąpione przez moich nowych niebios i mojej Nowej Ziemi. Tutaj jesteśmy jedną rodziną i będę królował w was; Ja będę waszym Bogiem, a wy będziecie moi ludzie, radość nic albo nikt nie będzie cię.
Uruchom moje dzieci umieścić swoje rachunki w porządku, bo wielki i znaczący dzień Pański zbliża. Wszyscy ci, którzy są w stanie łaski w czasach mojego Chwalebny Krzyż będzie błogosławiony z łask i odpustów, które wymazać wiele grzechów; Instrumenty i moi uczniowie otrzymają 7 darów Mojego Świętego Ducha na powrót do tego świata, po przejściu do wieczności, mogą osiągnąć bez strachu misji powierzonych im. Wszyscy, którzy są w stanie grzechu śmiertelnego, kiedy moja pojawiają Chwalebny Krzyż zostanie wydany jeśli rzeczywiście są one zobowiązane do zmiany życia i doszli do swoich kont w porządku. Jakie to smutne, że wielu odrzuci moje miłosierdzie te dni, włącz plecach i powiedzieć, nie do życia na stałe. Po ich owocach poznacie ich i będziesz nagle nie są mojego krotnie.
Oferuję tę modlitwę do moich ludzi, mój chwalebny krzyż, tak aby zrobić kostką i teraz można odbierać owoce mojego miłosierdzia.
Koronka do chwalebnego krzyża
Och Chwalebny Krzyż Jezusa Chrystusa na krzyżu Golgoty, ogarnia mnie swoimi promieniami światła; funduszy Ty we mnie i daj mi łaski potrzebne do zbawienia duszy. Uwolni mnie Chwalebny Krzyż czy jestem chory na umyśle, ulecz moje ciało przed chorobami. Porte moje grzechy, wymazać moje grzechy i przygotować mnie na spotkanie z chwały Bożej, dla mojego przejścia do wieczności i wiecznej radości. amen
Święty i Chwalebny Krzyż Jezusa Chrystusa: Uwolnij mnie
Święty i Chwalebny Krzyż Jezusa Chrystusa: Heal mnie
Święty i Chwalebny Krzyż Jezusa Chrystusa uświęcić mnie tak mogę przekazać moje zawsze być godnym do stawienia się przed majestatem Boga.
Recytować Przyznaję się do Boga, Ojca naszego, i Credo.
Mój Pokój zostawiam wam, pokój mój daję wam. Nawracajcie się i nawróćcie się, bo bliskie jest królestwo Boże jest blisko.
Wasz Mistrz, Jezus Najświętszy Sakrament. Przyjaciel, który nigdy nie zawodzi.
Marka znana moje wiadomości do całej ludzkości.
Źródło: http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/francais.html
Ciekawy filmik Obrazy z piekła.
Odnośnie tego co Biblia mówi o piekle:
Mt 13;49-50 "Tak będzie przy końcu świata: wyjdą aniołowie, wyłączą złych spośród sprawiedliwych i wrzucą w piec rozpalony, tam będzie płacz i zgrzytanie zębów"
Na stronie https://mariusz2015.wordpress.com/ pojawiło się nowe orędzie. Jest w nim mowa że jak papież opuści Rzym to pojawi się Boże miłosierdzie ciekawe czy chodzi może o ostrzeżenie bo opuszczenie Rzymu jak sugeruje orędzie to Światowe Dni Młodzieży w Polsce.
Odnośnie tego co Biblia mówi o piekle:
Mt 13;49-50 "Tak będzie przy końcu świata: wyjdą aniołowie, wyłączą złych spośród sprawiedliwych i wrzucą w piec rozpalony, tam będzie płacz i zgrzytanie zębów"
Na stronie https://mariusz2015.wordpress.com/ pojawiło się nowe orędzie. Jest w nim mowa że jak papież opuści Rzym to pojawi się Boże miłosierdzie ciekawe czy chodzi może o ostrzeżenie bo opuszczenie Rzymu jak sugeruje orędzie to Światowe Dni Młodzieży w Polsce.
Ostatnio zmieniony śr lip 27, 2016 4:18 pm przez pawel534, łącznie zmieniany 1 raz.