Sprawność
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Sprawność
XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 2:12 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Sprawność
Zagadnienie "sprawności przedchorobowej" jest ciekawe, gdy ktoś zachorował w bardzo młodym wieku, a potem chorował przez całe lata. No to powiedzmy, że wyzdrowiał... To do jakiej sprawności ma wrócić? Tego dzieciaka/młodzieńca co się pochorował?? Dla mnie lekko absurdalne stawianie sprawy!
Ja się aktualnie czuję sprawny. Biorę 100 mg "Solianu".
Ja się aktualnie czuję sprawny. Biorę 100 mg "Solianu".
- seebek
- zaufany użytkownik
Re: Sprawność
Ja kiedy zachorowałem miałem 18 lat, teraz mam lat 40 i mam remisję. W ciągu tego czasu przechodzi się różne transformacje mentalne, zmienia się postrzeganie rzeczywistości, pewne rzeczy są teraz ważniejsze niż kiedyś,
wyostrza się świadomość, nie mogę powiedzieć że jestem tym samym poziomie mentalnym co przed chorobą. Leki to jedna sprawa a spustoszenie spowodowane chorobą to druga.
wyostrza się świadomość, nie mogę powiedzieć że jestem tym samym poziomie mentalnym co przed chorobą. Leki to jedna sprawa a spustoszenie spowodowane chorobą to druga.
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."