Ale serio jest? Mogę się dopisać? Ktoś może potwierdzić, że tam jest?Ralf pisze:Dokładnie. Grupa już istnieje od jakiegoś czasu na facebooku. Dla nowych członkówGehenna pisze:z tego co wiem, to osoby z forum mają już swoją grupę, taką dla wybranych i zaufanych
info
- proszę o napisanie mi PW w celu akcesu do owej tajnej grupy.
Grupa wsparcia na facebook'u
Moderator: moderatorzy
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
Re: Grupa wsparcia na facebook'u
blablabla
Tak, grupa już jakiś rok istnieje. Są w niej członkowie evotu oraz zaufane osoby. W sumie ok 30 osób. Ostatnio trochę osób opuściło grupę. Jest też tam wspólny czat gdzie możesz rozmawiać ze wszystkimi członkami.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
a ta grupa sparcia co działa na fejsie to ja moge dołaczyć jesli jestem niezaufany?
mam fejsbuka od niedawna.
mam fejsbuka od niedawna.
Proszę o informację kto jest administratorem grupy na facebook?
Osoba ta zablokowała mnie po niekorzystnych dla niej wypowiedziach w związku z toczoną batalią sądową zmierzającą do ubewzwłasnowolnienia syna.
Id na FB: Agnieszka RE
Osoba ta zablokowała mnie po niekorzystnych dla niej wypowiedziach w związku z toczoną batalią sądową zmierzającą do ubewzwłasnowolnienia syna.
Id na FB: Agnieszka RE
Moim zdaniem ta grupa nie pomaga cierpiącym, pomaga opiekunom, którzy nie mogą dać sobie rady z problemem.
Szczególnym przypadkiem pomocy jest wsparcie w zakresie ubezwłasnowolnienia chorych (czyt: by pozbyć się problemu)