psychoza i seks
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
- SirAron
- zarejestrowany użytkownik
- Status: brak
psychoza i seks
Czy uprawialiście seks podczas psychozy??
Re: psychoza i seks
.
Ostatnio zmieniony czw wrz 21, 2017 7:48 pm przez Dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zarejestrowany użytkownik
ja podczas manii bzykałam sie non stop i realizowalam wszystkie swoje fantazje, traz w czasie remisji az nie moge uwierzyć że miałam tyle odwagi i w sumie też głupoty. ale miałam ciągłą wielką ochotę, której nie umiałam ugasić. jak tylko kończyłam to już myślałam o następnym
chad_girl_ontop, chciałbym na Ciebie trafić w takim stanie <3
"Bez cierpienia nie rozumie się szczęścia"
-
- bywalec
kochacie wasze psychotyczne jazdy? Jakich szaleństw się dopuściliście podczas tego "seksu"?
Władza absolutna państwa będzie funkcją absolutnej swobody każdej jednostkowej woli.
Ja żyje w manii od paru lat i mogę się bzykać co chwile,przez spotkania ze znajomą która się sie zakochała przez moje libido, nie mogę jej wytłumaczyć że jej nie kocham,chyba sama popadła w psychoze. Co mnie spotyka mówi że ma mokro Ratujcie!!!!!
Ubierz sie w turecki sweter i wytaplaj w kaluzy i umow sie z nia na randke! Nie ma innnego wyjsc ia 

"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."