Solian vs kwetaplex
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Solian vs kwetaplex
XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 2:26 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: Solian vs kwetaplex
Solian mocniejszy przeciwpsychotycznie i bardziej aktywizujacy,ketrel wieksze dzialanie stabilizujace nastroj i przeciwdepresyjne.
-
- zaufany użytkownik
XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 2:26 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Kazdy organizm jest inny jednego bedzie lek usypial a innego pobudzal nawet ten sam lek trzeba to sprawdzic na sobie.
Z moich obserwacji solian moze byc lepszy do nauki,bo tak nie usypia.I jakby zacheca do roznych rzeczy.Do nauki trzeba tez miec nastawienie i podejscie.
Kluczowe to wiara w siebie,nie przesadzanie z uzywkami typu kawa,witaminy tez warto uzupelnic ale nie przesadzic.Miec wypoczety organizm,dobrze sie wyspac.Nie czytac zbyt wielu zlych rzeczy.
Z moich obserwacji solian moze byc lepszy do nauki,bo tak nie usypia.I jakby zacheca do roznych rzeczy.Do nauki trzeba tez miec nastawienie i podejscie.
Kluczowe to wiara w siebie,nie przesadzanie z uzywkami typu kawa,witaminy tez warto uzupelnic ale nie przesadzic.Miec wypoczety organizm,dobrze sie wyspac.Nie czytac zbyt wielu zlych rzeczy.
-
- zaufany użytkownik
XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 2:25 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Ja tam nigdy jakoś szczególnie nie czułem działania tych leków, a tym bardziej motywacyjnego (wyjątkiem sertralina, która mi z początku zrobiła miłe fruuuuuuuuuu
). Solian lepszy pod względem zabezpieczenia przed urojeniami i ten lek bym Tobie polecił.

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
-
- zaufany użytkownik