ból głowy
Moderator: moderatorzy
Re: ból głowy
sprawdź sobie ciśnienie, może być niskie. Jak sprawdzisz to daj znać.wikinson pisze:Witam, mam pytanie czy niektórych z was boli głowa w okolicach skroni i czoła??
Leki mogą też przyczyniać się do takich dolegliwości, musisz dużo pić płynów, nawadniać się.
Może ktoś jeszcze cię wesprze.
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
Warto też iść do okulisty i dać sobie zbadać dno oka.
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Wiedźma każdego z tego wyleczy.
Ostatnio zmieniony ndz maja 29, 2016 4:59 pm przez Francesco, łącznie zmieniany 2 razy.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony wt wrz 06, 2016 8:21 am przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony wt wrz 06, 2016 8:21 am przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Zadajesz pytania jak przyszły psycholog:) To na pierwszy rzut mojego oka. Całkiem dobrze zadajesz pytania. Nie nachalne, ostrożne.
Osobiście mnie nie boli, zresztą to nie istotne. Ból ten to zaburzenia biochemii organizmu. Może być spowodowany niezrównoważoną dietą (tu też często ból w tyle głowy, ale to już ryzyko degeneracji, czyli sm), zatruciem substancjami chemicznymi (poprzez układ oddechowy też, opary środków chemicznych, thc nie należy do naturalnej biochemii organizmu - albo człowiek chce myśleć racjonalnie albo robi z siebie łatwą kukiełkę) czyli jakieś fizyczne uszkodzenia. Wypadek. Fale wi-fi -- one również oddziałują fizycznie. Zmiany budowy komórek mózgowych, czyli złe biopole komórek = migreny. Stąd bierze się zaburzenie umysłowe, nielogiczne myslenie, agresja, nie tylko diagnozy, ale cała masa błędów ludzkiego zachowania i patologie.
Degeneracja ludzkich umysłów.
Osobiście mnie nie boli, zresztą to nie istotne. Ból ten to zaburzenia biochemii organizmu. Może być spowodowany niezrównoważoną dietą (tu też często ból w tyle głowy, ale to już ryzyko degeneracji, czyli sm), zatruciem substancjami chemicznymi (poprzez układ oddechowy też, opary środków chemicznych, thc nie należy do naturalnej biochemii organizmu - albo człowiek chce myśleć racjonalnie albo robi z siebie łatwą kukiełkę) czyli jakieś fizyczne uszkodzenia. Wypadek. Fale wi-fi -- one również oddziałują fizycznie. Zmiany budowy komórek mózgowych, czyli złe biopole komórek = migreny. Stąd bierze się zaburzenie umysłowe, nielogiczne myslenie, agresja, nie tylko diagnozy, ale cała masa błędów ludzkiego zachowania i patologie.
Degeneracja ludzkich umysłów.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~