Zła dieta i stosowanie pasty do zębów z fluorem sprzyjają odkładaniu się złogów wapnia w szyszynce.
Badania wykazały że przyczynia się to do powstawania chorób psychicznych.
Jedynym lekarstwem jest na to witamina K2.
Wczoraj wziąłem pierwszą tabletkę i dzisiaj nie mam już głosów.
Nie wiem jak długo trzeba brać tę witaminę aby efekt był trwały.
Zęby polecam myć pastą ziołowa z zielonym paskiem na tubce i dodatkowo ekstraktem z żurawiny który zapobiega przyklejaniu się bakterii.
Odwapnianie szyszynki witaminą K2
Moderator: moderatorzy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Odwapnianie szyszynki witaminą K2
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Re: Odwapnianie szyszynki witaminą K2
Z całym szacunkiem ale nie wierzę,że przez tabletki witaminowe nie słyszysz głosów. Wydaje mi się,że to raczej efekt wmówienia sobie, że coś ma zadziałaćBlueLotos pisze: Wczoraj wziąłem pierwszą tabletkę i dzisiaj nie mam już głosów.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: Odwapnianie szyszynki witaminą K2
Tej witaminy nie ma w przetworzonej żywności, w aptece też jej nie kupisz.
Długo pracowałem nad głosami to inna sprawa.
Przy deficytach witamin pojawiają się choroby np. szkorbut przy braku witaminy C.
Jeżeli masz próchnicę to znaczy że masz deficyt witaminy K2 ponieważ przy odpowiedniej jej ilości próchnica nie rozwija się.
Długo pracowałem nad głosami to inna sprawa.
Przy deficytach witamin pojawiają się choroby np. szkorbut przy braku witaminy C.
Jeżeli masz próchnicę to znaczy że masz deficyt witaminy K2 ponieważ przy odpowiedniej jej ilości próchnica nie rozwija się.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.