Wasze ulubione gry logiczne, czyli relaks bez przemocy.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Wasze ulubione gry logiczne, czyli relaks bez przemocy.

Post autor: Tal »

Zapraszam fanów tych większych jak i mniejszych do podzielenia się tytułami oraz wrażeniami z pogrywania w gry logiczne, platformowe, czy zręcznościowe. Proponowałbym w miarę możliwości zamieszczanie tytułów pozbawionych przemocy ;)

W wątku "W co aktualnie gracie" JudasHonor zamieścił wzmiankę na temat gry Oozi: Earth Adventure , którą można pobrać tutaj.
Zachęcony zainstalowałem ją i pomimo skakania po żółwiach i innych stworkach całkiem przyjemnie można się zrelaksować i co ważniejsze chrześniak ma wielką frajdę :D

Zapoczątkuje niebanalną produkcją Element4l. Prezentacja na youtube. Do pobrania na platformie steam lub tutaj obraz iso do zamontowania w wirtualnym napędzie, bądź wypalenia na płytkę. Polecam ;)
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
Gehenna
zaufany użytkownik

Re: Wasze ulubione gry logiczne, czyli relaks bez przemocy.

Post autor: Gehenna »

.
Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2016 11:25 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Post autor: Tal »

Oczywiście Gehenna :D że też nie wpadłem, by uwzględniać i te klasyczne gry planszowe i logiczne w realu, które btw przechodzą drugą młodość.

Od siebie polecam Blokus'a Gra prosta jak cep, a ile frajdy, niezbędne 4 osoby. Recenzja tutaj.

Grałem też wczoraj w Carcassonne. Super, do tego grę rozbudowuje się o dodatki, więc prezent dla młodego w niedalekiej przyszłości znany :D Recenzja.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
Gehenna
zaufany użytkownik

Post autor: Gehenna »

.
Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2016 11:25 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mama Ania
zaufany użytkownik

Post autor: mama Ania »

Osadnicy, Monopol i fasolki, to moje typy
ODPOWIEDZ

Wróć do „gry”