Tycie po Ketrelu
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Tycie po Ketrelu
Witajcie,mam do Was pytanie czy Wy tez przytyliscie po Ketrelu lub depakinie 500 ? Poczatkowo bralam ketrel 25 mg 3 razy 2 tabletki plus depakina 500 2 razy dziennie i Anafranil 75 SR 2 razy dziennie ,przez 3 msce...teraz biore Ketrel 2 razy dziennie po 2 tabletki ..czy jest mozliwe ,ze przytylam po tym leku 18 kg w tak krotkim czasie ? Jestem wysoka,mam 175 cm obecnie waze 78 kg ,wczesniej wazylam 65kg .Nie jestem pewna czy przytylam po Ketrelu lub depakinie..bede chcialam odstawic Ketrel i depakine bo to jest ewidentnie skutek uboczny tych tabletek,one i tak juz chyba przestaly dzialac..objawy mi powracaja..nawet niewiem czy bede chciala brac zamiennik Ketrela ? Znacie jakies?
Re: Tycie po Ketrelu
Na ketrelu utrzymuję stałą wagę, nie mam problemu z tyciem (obecnie biorę 400mg)
Jest sporo leków zawierających kwetiapinę (mają różne nazwy handlowe) nie wiem czy odczułabyś między nimi jakąś różnicę.
Depakiny nigdy nie brałam więc nie wypowiem się.
Jest sporo leków zawierających kwetiapinę (mają różne nazwy handlowe) nie wiem czy odczułabyś między nimi jakąś różnicę.
Depakiny nigdy nie brałam więc nie wypowiem się.