Dedykuje ten temat

relacje rodzinne i ogólnie interpersonalne

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

Dedykuje ten temat

Post autor: Gabber24 »

Cześć wszsytkim zdrowym i chorym odwiedzającym te forum chciał bym zadedykować ten temat osobie która jest ze mną już 5 lat ( moja żona) i dzielnie znosi moje marudzenie i kolejne epizody które mają ostanio czesto miejsce chciał bym abyście też wypisali tutaj takie osoby nie koniecznie żóny ale może mam, kolegów przyjaciół takich naprawde ludzi o złotym sercu którzy poświęcają wam lub innej osobie wiele ówagi chwała im zato.... nie wiedzą że my chodz inaczej myślimy tez mamy o nich dobre zdanie i lubimy ich a nawet kochamy i nieraz nie potrafimy tego okazać:

Iwonka Kocham Cię
Tomek
Agnieszka.
zaufany użytkownik

Post autor: Agnieszka. »

No to ja składam pokłony dla mojej mamy. Nawet nie wie jaką jest dla mnie podporą i szczęściem
Agnieszka.
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Dzięki Ci Karino że jesteś że chcesz ze mną rozmawiać, rozmowy z tobą dają mi sporo radości. Dziękuję. :)
Awatar użytkownika
demeter
zaufany użytkownik

Post autor: demeter »

A ja dziękuję Wam wszystkim za lekcje pokory, wrażliwości, empatii.
Demeter
Awatar użytkownika
Darius
moderator
moderator

Post autor: Darius »

A ja dedykuję wszystkim fajnym ludziom z tego Forum i Zbyszkowi, że jest z kim pogadać.
Pozdrawiam
Kocham życie - ale czy życie kocha mnie???
zosia
zaufany użytkownik

Post autor: zosia »

A ja dla mego brata Piotrka ktpry jest fantastycznym czlowiekiem i dzielnie sie trzyma
Awatar użytkownika
marcelinka
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: marcelinka »

Dziękuję Grzegorzowi, który, mimo iż jest bardzo daleko ode mnie, i rzadko mamy ze sobą kontakt, gdy w końcu się zobaczymy, całą swoją osobą pokazuje mi, że we mnie wierzy. D Z I Ę K U J Ę <serce>
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia :)
Awatar użytkownika
metales
bywalec
Lokalizacja: Ul. Kazimierza Wielkiego, piętro III, jak widac na fotce czubek drzewa szpilkowego
Kontakt:

Post autor: metales »

A ja dziękuję Asim17 za to, że JEST
Chciałbym by była zdrowa i mogła radośnie pójść w dorosłe życie - samodzielnie i odpowiedzialnie.
Ale kocham ją TAKĄ JAKA JEST, chociaż często to bardzo trudne.
Dziękuję MA_MA, że towarzyszy mi i możemy wzajemnie się wspierać.
Dziękuję wszystkim użytkownikom forum za dostarczanie cennych wskazówek i porad, jeśli nawet bywa, że nie mogę tak od razu pogodzić się ze wszystkimi.
tu i tam czasem mam ochotę dorzucic swoje trzy grosze
metales
ika
bywalec

Post autor: ika »

DZIEKUJE TANI,ktora mnie wyslucziwala,wspierala,radzila...
"trzymala mnie za reke" gdy mi bylo ciezko(choc jest daleko).
Taniu,tak wiele mi pomoglas.DZIEKUJE
P.S.Mam nadzieje,ze sie kiedys poznamy!
IKA :D
Jesli kazdy z nas zbuduje brzeg z milosci swej...
River
zaufany użytkownik

Post autor: River »

Zbyszkowi - za przestrzen i obecność i wszystkim , ktorzy się w niej znaleźli
Tania
bywalec

Post autor: Tania »

Ika, ja tak mysle, ze teraz u Was wszystko dobrze i bardzo sie ciesze. Naprawde. :). Sciskam.
A jesli sama mialabym podziekowac, to chyba mojemu Grubemu. Bo dzieki jego uporowi i zdyscyplinowaniu zyjemy tu sobie prawie "jak u Pana Boga za piecem". Dzieki niemu mam normalne zycie, chyba takie, jakie zawsze chcialam miec. I chociaz taki slaby, czasem prawie dziecko, prawie z cukru, pomogl mi zbudowac cos, czego bez niego pewnie by nie bylo :) Dankon, At-chian, mi esperas, ke vi iam tion tralegos, kaj ke vi cxiam konscios kiom vi gravas.
Anna M.
zaufany użytkownik

Post autor: Anna M. »

Wiktorio... nie jesteś egositką... jesteś wileka przez siłę, którą umiesz sobie pomagać. Życzę tej siły wszystkim, którzy w tym momencie i później będą jej bardzo potrzebować ...
I dedykuję swój post mojemu Bratu, który nie ma jeszcze siły, by tu zajrzeć i się wesprzeć ... ale ja i tak jestem z nim i bardzo Go kocham...
Awatar użytkownika
Sanderka19
zaufany użytkownik
Kontakt:

Dla mojej mamy...

Post autor: Sanderka19 »

Choc wiem że tego nie przeczytasz kochana Mamo, chciałam Ci podziękowac za wszystko co od Ciebie otrzymałam... tak dzielnie walczyłaś przez całe życie z przeciwnościami losu.. tak dzielnie z całego serca walczyłaś o nas, Twoje dzieci!!! I zagubiłaś się w świecie, tym realnym i tym ... Twoim...
Wiem że kochasz nas z całego serca, tak jak i my Ciebie kochamy! Będziemy walczyc o Ciebie z wszystkich sił byś żyła jak najlepiej! jak najdłużej!!! I nie pozwolę skrzywdzic, zaniedbac, obrazic, cokolwiek mogło by Cie zranic... a Ty droga Mamo uśmiechaj się radośnie i nie przejmuj szarością dnia, bo dzięki Twojej radości i nasze życie kolorem się mieni!!!
Niepoddawaj się! i walcz za siebie!!!!!!!!!!!!! Kocham Cie Mamo!
Nawet Najgrubszy Lód Się Kiedyś Topi, Jeśli Promienie Słońca Ogrzewają Dostatecznie Długo!
ODPOWIEDZ

Wróć do „rodzina i otoczenie”