Kochani !
W procesie mojego zdrowienia ze schizofrenii, jako jeden ( oprócz wiary w Jezusa ) z czynników nadrzędnych w tym procesie oceniam ... psychoterapię . Czynniki leczące w procesie zdrowienia to; zaufanie, wiara w skuteczność psychoterapii ( t.zn. że psychoterapia może naprawdę pomóc ! ), otwartość, szczerość oraz chęć do współpracy, przy choćby minimalnej ( początkowo ) motywacji.
Ja osobiście miałam szczęście spotkać Panią psycholog, której od początku zaufałam, otworzyłam się przed nią i podjęłam to wyzwanie jakim jest ... AKTYWNA WALKA Z CHOROBĄ.
Przeszłam przez prawie 3 - letni proces Psychoterapeutyczny z rewelacyjnym skutkiem !
Jak powiedziała moja Pani psycholog, przeszłam GŁĘBOKĄ psychoterapię, a taka z pewnością jest bardzo oczyszczająca i ... potrzebna .
Uwierzcie mi !
NIE MA PRZYPADKÓW BEZNADZIEJNYCH, NIE ROKUJĄCYCH, CZY Z GÓRY USCHEMATYZOWANYCH !
Ja jestem tego najlepszym przykładem.
ZAPRASZAM SERDECZNIE DO KORESPONDENCJI !
Agata.
PSYCHOTERAPIA JEST SKUTECZNA :) !
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
Re: PSYCHOTERAPIA JEST SKUTECZNA :) !
Agata pracujesz?Masz chłopaka?
- Anime
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 45723214
Re: PSYCHOTERAPIA JEST SKUTECZNA :) !
Może chcesz przygarnąć kolekcję książek katolickich? Chciałbym oddać je przyzwoitej osobie, która będzie miała z nich użytek. Nie chcę oddać ich komuś, kto nie będzie ich szanował lub je wyrzuci. To wartościowe książki. Jeśli Agata jesteś zainteresowana napisz do mnie na priv.Agatka1980 pisze:oprócz wiary w Jezusa
PAX
.