PSYCHOTERAPIA JEST SKUTECZNA :) !

Moderator: moderatorzy

Agatka1980
zarejestrowany użytkownik

PSYCHOTERAPIA JEST SKUTECZNA :) !

Post autor: Agatka1980 »

Kochani :) !

W procesie mojego zdrowienia ze schizofrenii, jako jeden ( oprócz wiary w Jezusa :) ) z czynników nadrzędnych w tym procesie oceniam ... psychoterapię :) . Czynniki leczące w procesie zdrowienia to; zaufanie, wiara w skuteczność psychoterapii ( t.zn. że psychoterapia może naprawdę pomóc ! ), otwartość, szczerość oraz chęć do współpracy, przy choćby minimalnej ( początkowo ) motywacji.

Ja osobiście miałam szczęście spotkać Panią psycholog, której od początku zaufałam, otworzyłam się przed nią i podjęłam to wyzwanie jakim jest ... AKTYWNA WALKA Z CHOROBĄ.

Przeszłam przez prawie 3 - letni proces Psychoterapeutyczny z rewelacyjnym skutkiem :) !
Jak powiedziała moja Pani psycholog, przeszłam GŁĘBOKĄ psychoterapię, a taka z pewnością jest bardzo oczyszczająca i ... potrzebna .

Uwierzcie mi !
NIE MA PRZYPADKÓW BEZNADZIEJNYCH, NIE ROKUJĄCYCH, CZY Z GÓRY USCHEMATYZOWANYCH !
Ja jestem tego najlepszym przykładem.

ZAPRASZAM SERDECZNIE DO KORESPONDENCJI !

Agata.
maajutka
zaufany użytkownik

Re: PSYCHOTERAPIA JEST SKUTECZNA :) !

Post autor: maajutka »

Agata pracujesz?Masz chłopaka?
Awatar użytkownika
Anime
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 45723214

Re: PSYCHOTERAPIA JEST SKUTECZNA :) !

Post autor: Anime »

Agatka1980 pisze:oprócz wiary w Jezusa :)
Może chcesz przygarnąć kolekcję książek katolickich? Chciałbym oddać je przyzwoitej osobie, która będzie miała z nich użytek. Nie chcę oddać ich komuś, kto nie będzie ich szanował lub je wyrzuci. To wartościowe książki. Jeśli Agata jesteś zainteresowana napisz do mnie na priv.

PAX
.
ODPOWIEDZ

Wróć do „psychoterapia”