sprzedam mysz

Tu można umieszczać także odnośniki do swoich ofert na innych serwisach, np. allegro.pl lub tablica.pl

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

sprzedam mysz

Post autor: Tal »

Mam ciekawą propozycje dla graczy, zwłaszcza fanów fps-ów. Jest to mysz Razer Taipan i z mojej obecnej perspektywy nie wykorzystuję jej nawet w połowie.
Największe atuty to najnowszy sensor 4G Dual Sensor System o czułości 8200 dpi, Taipan wyposażony jest zarówno w czujnik optyczny i laserowy, dzięki czemu pozwala na uzyskanie niespotykanej precyzji, niezależnie od rodzaju nawierzchni. Mysz przeznaczona jest dla praworęcznych jak i leworęcznych.
Test gryzonia na tej stronie. Dałem za nią około 340zł, można ją kupić już od 160zł, ale z kiepskim nadrukiem battlefielda, a jeśli ktoś byłby zainteresowany to na pewno się dogadamy ;)

Fotki robiłem xperią i szału nie ma, ale jako taki wgląd jest, a gdyby ktoś chciał w wyższej rozdzielczości nie ma problemu, oczywiście posiadam oryginalne pudełko.

Obrazek Obrazek
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
Awatar użytkownika
Anime
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 45723214

Re: sprzedam mysz

Post autor: Anime »

Sprzedaj mi. Info na priv.
.
Awatar użytkownika
Anime
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 45723214

Post autor: Anime »

Więcej niż 30zł nie dostałbyś za zjechaną mysz bez gwarancji w skupie czy na giełdzie. Taka prawda.

Na allegro nikt jej nie chce kupować. Używana w dobrym stanie na gwarancji poszła za 81zł i tylko 2 osoby licytowały. Więc allegrowe zainteresowanie tą myszą jest żadne a cena bardzo niska.
http://allegro.pl/mysz-razer-taipan-820 ... 19933.html

Musiałoby Ci się nieźle pofarcić, żeby ją w ogóle sprzedać.

Także jeśli rzeczywiście chcesz ją sprzedać to ja jestem zainteresowany. Info na priv.
.
Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

Post autor: Ralf »

Jestem zainteresowany...
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
ODPOWIEDZ

Wróć do „sprzedam, kupię, zamienię, oddam”