Jaką wagę kuchenną kupić?
Moderator: moderatorzy
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Jaką wagę kuchenną kupić?
Możecie poradzić jakąś wagę kuchenną elektroniczną. Chodzi o to żeby dawała w miarę dokładne pomiary, nie zepsuła się zbyt szybko i można było ważyć tak do 5 kilo.
Macie jakieś doświadczenia?
Macie jakieś doświadczenia?
Re: Jaką wagę kuchenną kupić?
.
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2016 9:41 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Wejdź na allegro i kup po prostu wagę w średniej cenie, najlepiej jakąś markową. Myslisz że tutaj ktoś Ci doradzi? Schizofrenicy specjaliści od wag? Wejdź na jakieś forum AGD. Radź se chopie!
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Na evocie rady od lasa do sasa 

.
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2016 9:41 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Jak nie chcesz pomóc to nie przeszkadzaj.przegłosowany pisze:Wejdź na allegro i kup po prostu wagę w średniej cenie, najlepiej jakąś markową. Myslisz że tutaj ktoś Ci doradzi? Schizofrenicy specjaliści od wag? Wejdź na jakieś forum AGD. Radź se chopie!

Ostatnio kupiłem wagę łazienkową i zepsuła się po kilku tygodniach. Także nie chcę powtórki z rozrywki. A aparat do ciśnienia który mi ktoś tu poradził działa bardzo dobrze.