psychiatra z okolic krakowa

Moderator: moderatorzy

pik-pok
zarejestrowany użytkownik
Status: student

psychiatra z okolic krakowa

Post autor: pik-pok »

cześć,
chciałabym zapytać, czy może ktoś z Was byłby w stanie polecić psychiatrę z okolic krakowa. bardzo zależy mi na terapii, która uwzględniłaby leczenie zaburzeń poznawczych wynikających ze schizofrenii (w moim przypadku z innymi objawami choroby świetnie radzą sobie leki) - może ktoś ma tego typu doświadczenia? wszelkie informacje o kimś po prostu fajnym - też mile widziane (byle nie typ ,,cioci kloci", albo czciciela Freuda... po prostu ktoś...hmmm...normalny :D - tak, wiem że to trudne).
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Re: psychiatra z okolic krakowa

Post autor: Bright Angel »

Mogę Ci polecić psychiatrów z kliniki na Kopernika, z reguły pracują tam świetni fachowcy. Ale sam psychiatra nie wyleczy Cię z ubytków poznawczych, to jest rola dla psychoterapeutów. Dlatego polecam oddział dzienny na placu Sikorskiego. Były przeprowadzane badania na pacjentach przed oddziałem i po, i w badaniach wyszła wyraźna poprawa funkcji poznawczych po ukończeniu tego oddziału dziennego. Podobno jest to najlepszy oddział dzienny w Polsce.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
oiselle
zaufany użytkownik

Re: psychiatra z okolic krakowa

Post autor: oiselle »

Oddział dzienny spoko, ale lekarzy z kliniki Kopernika to już gorzej moim zdaniem.
No more death
ODPOWIEDZ

Wróć do „lekarze”