Jakie szpitale psychiatryczne polecacie?
Moderator: moderatorzy
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Jakie szpitale psychiatryczne polecacie?
Chciałem założyć wątek o polecanych szpitalach, bo o tych delikatnie mówiąc niepolecanych przewijało się już chyba sporo.
Tak więc, polecam szpital uniwersytecki na Kopernika w Krakowie. Tam traktują pacjenta podmiotowo, może to nie jest Mariot, ale jedzenie i tak najlepsze w Krakowie. Dodatkowo pracują bardzo tam dobrzy fachowcy, wyciągali już pacjentów ze stanu warzywa. Tylko jest taki problem, że bardzo trudno się jest tam dostać. W przypadkach nagłych nawet nie ma co marzyć.
Tak więc, polecam szpital uniwersytecki na Kopernika w Krakowie. Tam traktują pacjenta podmiotowo, może to nie jest Mariot, ale jedzenie i tak najlepsze w Krakowie. Dodatkowo pracują bardzo tam dobrzy fachowcy, wyciągali już pacjentów ze stanu warzywa. Tylko jest taki problem, że bardzo trudno się jest tam dostać. W przypadkach nagłych nawet nie ma co marzyć.
Ostatnio zmieniony pt lut 27, 2015 12:29 pm przez Bright Angel, łącznie zmieniany 1 raz.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Re: Jakie szpitale psychiatryczne polecacie?
Ja moge polecić "S" na czechosłowackiej w Łodzi. Ale tylko s ke bo wiecie jaka jest afera na młodzieżowym na czeskiej... Sam tam kiedyś byłem na młodzieżowym i takich jaj nie było. A tak naprawde to jest wymysł tak podejrzewam tych matek tych dzieci bo dzieciaki wszędzie się tną( ja sam mam sztychy na rękach) i różne rzeczy się dzieją w szczególności na oddziałach młodzieżowych.
Szpital w Straszęcinie (Dębica) - byłem tam 2 miesiące i czułem się prawie jak na wakacjach
Polecam 
(ale na serio dobry szpital, budynek nowy, personel spoko, lekarze na prawdę dobrzy, jedzenie spoko - byłem miło zaskoczony pobytem w tym szpitalu).

(ale na serio dobry szpital, budynek nowy, personel spoko, lekarze na prawdę dobrzy, jedzenie spoko - byłem miło zaskoczony pobytem w tym szpitalu).
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
diagnostyczno obserwacyjny w tym szpitalu też jest zjadliwytomsoul pisze:Ja moge polecić "S" na czechosłowackiej w Łodzi. Ale tylko s ke bo wiecie jaka jest afera na młodzieżowym na czeskiej... Sam tam kiedyś byłem na młodzieżowym i takich jaj nie było. A tak naprawde to jest wymysł tak podejrzewam tych matek tych dzieci bo dzieciaki wszędzie się tną( ja sam mam sztychy na rękach) i różne rzeczy się dzieją w szczególności na oddziałach młodzieżowych.
-
- zaufany użytkownik
Na obserwacji byłem w 1996 roku. Wtedy było super. Nie wiem jak teraz...
Aleksandrowska, oddział zaburzeń snu
Łódź.

Uśmiechnij się do Łodzi, Łódź się do Ciebie uśmiecha.
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: GRafik
- Gadu-Gadu: 2271208
Ja polecam we Wrocławiu na ul Kraszewskiego, dobra opieka
Wol Med - http://www.wolmed.pl/page/index.php
Ja też chciałbym co niedzielę w małym drewnianym kościołku wyłamywać sobie dłonie. Ja też chciałbym niewskazany palcami przejść przez życie najpoczciwiej.
Grzegorz Ciechowski
Grzegorz Ciechowski
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony sob mar 07, 2015 7:55 am przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
-
- zaufany użytkownik
Znam Szczerców. Część dzieciństwa tam spędziłem. Miałem(sprzedany) domek przy ul. Piotrkowskiej nie tak daleko Rynku. Ale dawno tam nie byłem. Za moich lat to była wiocha ale odkąd kopalnia się tam "podłączyła" to stała się już miejscowość.
- devil89
- zaufany użytkownik
- Status: Anioł Stróż
Wolmed nie zna się na leczeniu chorób psychicznych bardziej na uzależnieniach.... !!! Ale kto wie czy lekarze są kompetetni aby leczyc schizofrenie
"Nieważne jak zaczynasz ważne jak kończysz..."
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony sob mar 07, 2015 7:54 am przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- devil89
- zaufany użytkownik
- Status: Anioł Stróż
wiem bo tez sie leczylem u wolniaków, zaluje ze tam poszedłem
"Nieważne jak zaczynasz ważne jak kończysz..."
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: Sprzątacz
Kościół. U Boga szukaj pomocy nie u ludzi. Sam choruję na tę chorobę. Z każdym kolejnym dniem wracam do zdrowia dzięki Jezusowi Chrystusowi, który wziął na siebie nasze grzechy, choroby, nasze cierpienia. Umarł na krzyży byś Ty mógł być zdrowy. Nie pokładaj nadziei i ufności u psychiatrów, terapeutów, psychologów tylko w Jezusie Chrystusie. On jedyny może Ci pomóc. On może Ciebie uzdrowić. Polecam Bożemu miłosierdziu. Adrian
Kefas91 nie do końca tak to działa jak piszesz.
Jeżeli liczysz że Chrystus Cie uzdrowi w jakiś cudowny sposób to możesz się głęboko przeliczyć.
Jeżeli liczysz że Chrystus Cie uzdrowi w jakiś cudowny sposób to możesz się głęboko przeliczyć.
W całym chaosie jest kosmos
Nie róbcie offtopa, temat dotyczył szpitali psychiatrycznych a zaraz się zrobi dyskusja religijna.
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Byłem tam w 2004 r. Doprowadzili mnie do kalectw.Matt pisze:Szpital w Straszęcinie (Dębica) - byłem tam 2 miesiące i czułem się prawie jak na wakacjachPolecam
np. Nie mogłem sam się odżywiać.
- wildchild88
- zaufany użytkownik
Straszęcin - byłem dwa razy miesiąc i dwa na oddziale pierwszym. Załoga nawet spoko zwłaszcza terapeutki, ale dwie czarne lekarki (gruba i mała) przeokropne jędze. Podobno gruba blondyna jest w miarę do pogadania, bo z tamtymi nie ma opcji. Tak mnie szprycowały że nie wiedziałem jak się nazywam. Te biurwy tylko siedzą w kanciapie i mają w dupie pacjentów.
Psycholog niby jest ale jego aktywność ogranicza się wyłącznie do puszczania raz na tydzień tego samego nagrania z laptopa. Jedyną pozytywną robotę wykonują terapeutki, a pani Renatka jest nawet całkiem całkiem
Psycholog niby jest ale jego aktywność ogranicza się wyłącznie do puszczania raz na tydzień tego samego nagrania z laptopa. Jedyną pozytywną robotę wykonują terapeutki, a pani Renatka jest nawet całkiem całkiem

Live one day as an eagle or a lifetime as a fly
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Moim zdaniem masz coś pod kopułą nie tak.Kefas91 pisze:Kościół. U Boga szukaj pomocy nie u ludzi. Sam choruję na tę chorobę. Z każdym kolejnym dniem wracam do zdrowia dzięki Jezusowi Chrystusowi, który wziął na siebie nasze grzechy, choroby, nasze cierpienia. Umarł na krzyży byś Ty mógł być zdrowy. Nie pokładaj nadziei i ufności u psychiatrów, terapeutów, psychologów tylko w Jezusie Chrystusie. On jedyny może Ci pomóc. On może Ciebie uzdrowić. Polecam Bożemu miłosierdziu. Adrian