Leki na sen!
Moderator: moderatorzy
- devil89
- zaufany użytkownik
- Status: Anioł Stróż
Leki na sen!
Witam chciałem się dowiedzieć jakie bierzecie leki na sen aby przespać całą noc, takie które nie otępiają a jak rano się wstaje nie czuć ich wogóle ??
"Nieważne jak zaczynasz ważne jak kończysz..."
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Leki na sen!
Dla niektórych osób z problemami z zasypianiem dobry jest Nasen/Stilnox etc. (zolpidem), gdyż działa 2 godziny, a więc lek - jak chciałbyś - siłą rzeczy, który nie wpływa na nastrój po przebudzeniu. Na mnie nie działał nigdy jakoś szałowo. Mam kolosalne problemy z zasypianiem, zwłaszcza ostatnio. Nie pamiętam kiedy dobrze spałem bez choćby mikroskopijnej dawki relanium. 

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- devil89
- zaufany użytkownik
w czwartek jadę do doktorowej, będę prosił o zmianę leków tylko tego na sen, biorę ketrel ale po nim się czuję ogólnie źle gdyby nie sulipryd nie wiem w jakim stanie byłbym teraz;/ ale metodą prób i błedów dobiorę sobie wlasciwe leki. Ketrel mnie zamknął w sobie dziwne ale prawdziwe.
- devil89
- zaufany użytkownik
ogólnie chyba ketrel jest ciezkim lekiem aby funkcjonować na nim, takie moje zdanie. Wyciszył myslenie i umysł całkowice pora to zmienić