Lorafen, przymulenie i niewyrażny wzrok
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Lorafen, przymulenie i niewyrażny wzrok
Cześć
Mój lekarz kazał mi brać 3 tabletki 1 mg lorafenu. Na początku czułem się fajnie ale teraz po 3 tygodniach jest koszmar. Moim problemem jest przymulenie i taki mój niewyrażny mam wzrok(obraz niewyrażny). Zmniejszyłem do 1 mg dziennie ale ta cholera nie przechodzi! Czy wy też tak mieliście?
P.S.
Prosze nie piszcie o uzależnieniu, ja benzo biore conajmniej 15 lat(sam już nie wiem ile) także...
Mój lekarz kazał mi brać 3 tabletki 1 mg lorafenu. Na początku czułem się fajnie ale teraz po 3 tygodniach jest koszmar. Moim problemem jest przymulenie i taki mój niewyrażny mam wzrok(obraz niewyrażny). Zmniejszyłem do 1 mg dziennie ale ta cholera nie przechodzi! Czy wy też tak mieliście?
P.S.
Prosze nie piszcie o uzależnieniu, ja benzo biore conajmniej 15 lat(sam już nie wiem ile) także...
- devil89
- zaufany użytkownik
- Status: Anioł Stróż
Re: Lorafen, przymulenie i niewyrażny wzrok
widocznie ten lek na Ciebie nie działa dobrze
"Nieważne jak zaczynasz ważne jak kończysz..."
-
- zaufany użytkownik
Być może tyle że mama wykupiła 8 opakowań za 160 zł... I co mam z tym zrobić?(mój lekarz wyjeżdza na 4 miesiące i tyle wypisał)
-
- zaufany użytkownik
Pierdole... Odstawiam ten lorafen, nie jest jeszcze za póżno i wracam do afobamu.
Brałem lorafen tylko przez 2 miesiące i nie zauważyłem u siebie pogorszenia wzroku (nie wyrazny obraz).
Natomiast na Rispolepcie Consta mam cały czas problem z oczami : to mam dyskomfort w patrzeniu to mam zawężony obraz to odczucie usztywnienia gałek ocznych i czasami też nie wyrazny obraz. Biorę tylko Conste tak ze odpada ewentualność ze to mogą być objawy od innego leku.
Natomiast na Rispolepcie Consta mam cały czas problem z oczami : to mam dyskomfort w patrzeniu to mam zawężony obraz to odczucie usztywnienia gałek ocznych i czasami też nie wyrazny obraz. Biorę tylko Conste tak ze odpada ewentualność ze to mogą być objawy od innego leku.
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
w całym nie porządku sekretny porządek.
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
-
- zaufany użytkownik
Po prostu zdecydowanie wole afobam, nie jest aż tak mocny na moją psychike.
-
- zaufany użytkownik
Powiem to inaczej. Afobam nie przymula i nie wbija w depresje aż tak bardzo jak lorafen.
- amigo
- zaufany użytkownik
Dla mnie alprazolam dziala za krótko i preferuje lorazepam.
- amigo
- zaufany użytkownik
Zmniejszyłem dawkę lorazepamu i nie mam już tego przymulenia i problemów ze wzrokiem.
Według mnie te leki o przedłużonym działaniu to syf, nie tyje się aż tyle ale za to są inne skutki uboczne, np. niewyraźne widzenie, nudności, wymioty. Na mnie tak to działało, że nie chciałem a nawet nie mogłem prowadzić auta po tym. Do tego problemy z koncentracją uwagi. Lepiej już brać te tabletki, bo chociaż można dawki regulować, a tutaj to od razu wpycha się do organizmu nie dość że dużą dawkę to jeszcze o powolnym działaniu