Szukam lekarza
Moderator: moderatorzy
Szukam lekarza
Witam.
Czy ktoś z was mógłby polecić mi dobrego lekarza, który nie boi się ryzykować, słucha pacjenta i razem z nim ustala leczenie oraz kiedy leki nie skutkują zmienia je? Kiedyś byłem u takiego psychiatry, który przepisywał mi to co chciałem. Nie było problemów z uzyskaniem odpowiedniego specyfiku. Miał takie podejście, że jakby zaczęło się coś dziać to przyjeżdża do domu i daje zastrzyk. Teraz już wiem, że żaden z nich mi nie pomoże i muszę liczyć tylko na siebie bo oni nie przywiązują wagi do objawów negatywnych. Nieważne gdzie miałbym dojechać, ważne żeby lekarz chciał współpracować i skupił się na objawach negatywnych.
Bardzo chciałbym brać Wellbutrin. Nie zważam już na to czy wywoła psychozę, ale od mojej lekarki nie dostanę recepty. Dla niej sukcesem jest to, że nie jestem w szpitalu...
Zna ktoś z was profesora Cechnickiego i był u niego?
Czy ktoś z was mógłby polecić mi dobrego lekarza, który nie boi się ryzykować, słucha pacjenta i razem z nim ustala leczenie oraz kiedy leki nie skutkują zmienia je? Kiedyś byłem u takiego psychiatry, który przepisywał mi to co chciałem. Nie było problemów z uzyskaniem odpowiedniego specyfiku. Miał takie podejście, że jakby zaczęło się coś dziać to przyjeżdża do domu i daje zastrzyk. Teraz już wiem, że żaden z nich mi nie pomoże i muszę liczyć tylko na siebie bo oni nie przywiązują wagi do objawów negatywnych. Nieważne gdzie miałbym dojechać, ważne żeby lekarz chciał współpracować i skupił się na objawach negatywnych.
Bardzo chciałbym brać Wellbutrin. Nie zważam już na to czy wywoła psychozę, ale od mojej lekarki nie dostanę recepty. Dla niej sukcesem jest to, że nie jestem w szpitalu...
Zna ktoś z was profesora Cechnickiego i był u niego?
Ja też chciałbym co niedzielę w małym drewnianym kościołku wyłamywać sobie dłonie. Ja też chciałbym niewskazany palcami przejść przez życie najpoczciwiej.
Grzegorz Ciechowski
Grzegorz Ciechowski
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: Szukam lekarza
Mogę Ci polecić lekarza z Wrocławia. Ale obawiam się, że to może być za daleko.
Może znajdziesz coś bliżej siebie?
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Jeżeli możesz to wyślij mi namiary. Byłem już w Tarnowskich Górach i Zabrzu. U siebie w mieście już raczej nikogo nie znajdę. Przyda się każdy kontakt.moi pisze:Mogę Ci polecić lekarza z Wrocławia. Ale obawiam się, że to może być za daleko.
Pozdrawiam.m.
Już jeden do mnie napisałMariii pisze:Popytaj Krakusów

Ja też chciałbym co niedzielę w małym drewnianym kościołku wyłamywać sobie dłonie. Ja też chciałbym niewskazany palcami przejść przez życie najpoczciwiej.
Grzegorz Ciechowski
Grzegorz Ciechowski
Równie dobrze, mogę Ci polecić IPiN w Warszawie na Sobieskiego.
http://www.ipin.edu.pl/wordpress/
Z całej Pl się tu zjeżdżają, może warto...
http://www.ipin.edu.pl/wordpress/
Z całej Pl się tu zjeżdżają, może warto...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać