czym wzmocnic dzialanie lekow?
Moderator: moderatorzy
czym wzmocnic dzialanie lekow?
Biore klozapol i problem lezy w tym ze co jakis tydzien musze zwiekszac jego dawki bo przestaje mocno dzialac i pojawiaja sie lęki. Nie wiecie co zrobic zeby tak sie nie dzialo?
Re: czym wzmocnic dzialanie lekow?
Ja wiem tylko tyle, żeby samemu nie kombinować z dawkami tylko poradzić się lekarza.
A tak przy okazji fizia, jak się czujesz po klozapolu? Podobno się tyje bardzo po nim i trzeba często badania krwi robić.
A tak przy okazji fizia, jak się czujesz po klozapolu? Podobno się tyje bardzo po nim i trzeba często badania krwi robić.
Może lepiej nie eksperymentować gdy bierze się klozapol tak jak pisze schizo11.
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
w całym nie porządku sekretny porządek.
Dobrze sie czuje ale nie do konca bo mam czesto lęki psychotyczne i musze brac wlasnie lorafen. Krew badam co miesiac.schizo11 pisze:Ja wiem tylko tyle, żeby samemu nie kombinować z dawkami tylko poradzić się lekarza.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
To znaczy kto zwiększa dawki leków??? Sama sobie zwiększasz?fizia pisze:Biore klozapol i problem lezy w tym ze co jakis tydzien musze zwiekszac jego dawki bo przestaje mocno dzialac i pojawiaja sie lęki. Nie wiecie co zrobic zeby tak sie nie dzialo?
Skąd wiesz, że masz lęki akurat psychotycznefizia pisze: Dobrze sie czuje ale nie do konca bo mam czesto lęki psychotyczne i musze brac wlasnie lorafen.

Nie kłopocz się. Ja próbuję Fizi to wytłumaczyć od baaardzo długiego czasu. Ale ona wie przecież jakie tohvp2 pisze: Skąd wiesz, że masz lęki akurat psychotyczneMoże to są normalne lęki właściwe wszystkim prawie ludziom

Boże, użycz mi pogody ducha, abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić,
odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić
i mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
Normalne lęki? Z zaburzeniami swiadomosci i belkoczaca mowa??hvp2 pisze:Skąd wiesz, że masz lęki akurat psychotycznefizia pisze: Dobrze sie czuje ale nie do konca bo mam czesto lęki psychotyczne i musze brac wlasnie lorafen.Może to są normalne lęki właściwe wszystkim prawie ludziom
Mam taką hipotezę, nie wiem czy słuszną, ale mogą to być lęki które ma każdy zdrowy człowiek, tylko przez objawy psychotyczne są one 100 kroć większe. Ja mam podobnie, choć nie tylko takie lęki mam.
Nie znam Cię fiziu! Nie wiem, co konkretnie masz za "zaburzenia świadomości" i jak wygląda Twoja "bełkocząca mowa". Może gdyby Ci się udało te Twoje lęki jakoś nazwać w warunkach bezpiecznej terapii psychologicznej w realu to byłby to jakiś krok w stronę zdrowia? Rzeczy nazwane i wypowiedziane na terapii tracą czasem swoją niszczycielską moc.fizia pisze:Normalne lęki? Z zaburzeniami swiadomosci i belkoczaca mowa??
Popieram!hvp2 pisze:Nie znam Cię fiziu! Nie wiem, co konkretnie masz za "zaburzenia świadomości" i jak wygląda Twoja "bełkocząca mowa". Może gdyby Ci się udało te Twoje lęki jakoś nazwać w warunkach bezpiecznej terapii psychologicznej w realu to byłby to jakiś krok w stronę zdrowia? Rzeczy nazwane i wypowiedziane na terapii tracą czasem swoją niszczycielską moc.fizia pisze:Normalne lęki? Z zaburzeniami swiadomosci i belkoczaca mowa??

Boże, użycz mi pogody ducha, abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić,