Lek na kaszel a ED
Moderator: moderatorzy
Lek na kaszel a ED
Problem mam, moi drodzy.
Wróciły mi zaburzenia odżywiania. Kiedyś była to bulimia, teraz coś bliżej nieokreślonego. Nie będę się rozpisywać.
Chodzi mi o to, czy ktoś z was raczył się pseudoefedryną przy jednoczesnym przyjmowaniu neuroleptyków?
(Bo tak zamierzam czynić)
???
Wróciły mi zaburzenia odżywiania. Kiedyś była to bulimia, teraz coś bliżej nieokreślonego. Nie będę się rozpisywać.
Chodzi mi o to, czy ktoś z was raczył się pseudoefedryną przy jednoczesnym przyjmowaniu neuroleptyków?
(Bo tak zamierzam czynić)
???
No more death
Re: Lek na kaszel a ED
Nie polecam pseudoefedryny przy zaburzeniach psychicznych.
"My mommy always said there were no monsters. No real ones. But there are."
Staję w obliczu Boga Psychopaty, zsyła mi tyle tak pięknych zaburzeń.
No more death
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Ta pseudoefedryna to z czego? Z leków na kaszel? Dziewczyno, opamiętaj się!
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Oiselle, uzależnienie to straszna sprawa. Uważaj, proszę, bo wpadniesz w jeszcze gorsze bagno. Poza tym peudoefedryna nie pomoże Ci w zaburzeniach odżywiania. Jeśli będzie mieć na nie jakikolwiek wpływ, to raczej Ci zaszkodzi.
Oiselle, jak się trzymasz? Jak Twoje zaburzenia odżywiania?
Piszę tu, bo i moje chyba zaczynają powracać. Znów jem raz dziennie.
(Już od pewnego czasu i, cholera, wcale nie zauważyłam, bym schudła. Dlatego boję się, że znów powróci to piekło, a z drugiej strony sama się w nie pcham).
Piszę tu, bo i moje chyba zaczynają powracać. Znów jem raz dziennie.
(Już od pewnego czasu i, cholera, wcale nie zauważyłam, bym schudła. Dlatego boję się, że znów powróci to piekło, a z drugiej strony sama się w nie pcham).
Bulimia welcome home!
(osoby, które mają problem z odżywianiem proszone są o nie-czytanie tego postu)
.
.
.
Jestem gruba, jestem odrażająca. W ciągu pół roku przytyłam z 54kg do 69 kg przy wzroście 170 cm. Przez ten czas byłam w głębokiej depresji, a więc nie miałam siły do ćwiczeń, ani motywacji do robienia "różnych rzeczy", aby kontrolować swoją wagę.
Ale teraz nie dam się, wezmę się w garść i z dnia na dzień spróbuję jeść mniej, żyć inaczej...
((
(osoby, które mają problem z odżywianiem proszone są o nie-czytanie tego postu)
.
.
.
Jestem gruba, jestem odrażająca. W ciągu pół roku przytyłam z 54kg do 69 kg przy wzroście 170 cm. Przez ten czas byłam w głębokiej depresji, a więc nie miałam siły do ćwiczeń, ani motywacji do robienia "różnych rzeczy", aby kontrolować swoją wagę.
Ale teraz nie dam się, wezmę się w garść i z dnia na dzień spróbuję jeść mniej, żyć inaczej...

No more death
Myślę,że jesteś wsam raz.Jesteś dziewczyną 1m 70cm i waga 69kg.Szkoda,że nie mogę zobaczyć twojego zdjęcia.Wygląd nie jest najważniejszy.Ja jestem chłopakiem.Lat 37.Kawaler.Samotny.Boję się poznawać innych,ale przecież nie jesteśmy samotnymi wyspami.A Ty Oiselle ile masz lat?Pozdrawiam.