"Projekt Cheopsa"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik
Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
Gadu-Gadu: Czarnokrwista

"Projekt Cheopsa"

Post autor: Francesco »

Mam tu tylko jedno ale... coś ten Samuel znowu Was okiwał, bo pierwsi ludzie (w tym Adamus, a więc po prostu... niewolnik po sumeryjsku), nie powstali w wyniku stosunku kogoś (kogo niby?) z kosmitą, tylko.. w wyniku pracy w laboratorium genetycznym, gdzie połączono geny małpoluda (Homo Erectus), z genami Anunaki w stosunku 8:2 (pierwotnie, bo potem okazało się, że samiec Anunaki może zapłodnić Ziemiankę i ten stosunek genów nieco się zmienił).
Tak czy owak, pierwsi ludzie byli klonowanymi hybdrydami genetycznymi i.. byli bezpłodni, a więc wymagali dalszego klonowania, aby stworzyć wystarczającą (liczebnie) populację do pracy. Dalsze prace genetyczne szły w kierunku takiego "usprawnienia" hybrydy, aby mogła się mnożyć sama, bez "macic bogiń" i finalnie się to udało. Niestety.. okazało sie, że ludzie szybko się uczą, zaczynają dostrzegać prawdę o tym, że są tylko wyzyskiwanymi niewolnikami i.. gdzieś tam zaświtało, że prędzej czy później zrzucą jażmo i staną się "bogami" - czyli będą równi swoim stwórcom (bo to nie był jeden Stwórca, tylko cała ekipa - doskonale opisali to Sumerowie, polecam).
"Bogowie" musieli coś zrobić.. (podanie o Wieży Babel), ale gdy okazało się, że namieszanie w ludzkich głowach nie wystarczy.. MArduk zadecydowal o przerwaniu tego "eksperymentu" i o wymordowaniu wszystkich ludzi. Niestety, innym Anunaki to nie pasowało, gdyż "pracując przy ludziach" mieli jakieś pozycje i byli kimś - bez niewolników byliby znowu szeregowymi sługusami.. więc powstał bunt i straszna wojna, w której oczywiście poszczególni "bożkowie" potworzyli armie "ze swoich ludzi" i się zaczęło. Używano czego popadnie - od dział plazmowych i broni skalarnej po broń jądrową i pałki. Skutek był straszny: koniec życia na Marsie, Rozbicie wspaniałej Tiamat, prawie całkowita likwidacja decyzyjnych form życia w Układzie Słonecznym. Na Ziemi przetrwały resztki ludzi, którzy powoli "lizali rany" i dźwigali się z upadku. Przechowując szczątki wiedzy o świecie, który istniał przedtem, ludzie zaczęli budować swoje cywilizacje - oparte na pamięci o "bogach" i na resztkach ich technologii.. choć coraz skromniejszych i coraz lepiej ukrytych (tym m.in. zajmowali się Templariusze - przechowywaniem wiedzy Starożytnych i ukrywaniem cennych artefaktów, które w niepowołanych rękach mogłyby przynieść zgubę ludzkości).

Więc niech ten cały Samuel przestanie wyplatać bzdury i robić z siebie "wielkiego tatkę", bo tak na dobrą sptawę, to prędzej mieliśmy Wielką Mamę (dowodzi tego DNA mitochondryczne każdego z nas - pochodzi ono od jednej kobiety.. Pramatki).

"Bogowie" musieli odlecieć na swoje kolejne wojny i powiem tak.. krzyżyk im na drogę - najlepiej niech nie wracają.
http://zmianynaziemi.pl/forum/projekt-c ... -czytajcie
Więc może wszyscy pochodzimy ob bogini Dewi.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Matt
moderator
moderator

Re: "Projekt Cheopsa"

Post autor: Matt »

Jakoś ciężko mi w te historie o Anunaki czy Reptylianach uwierzyć ;)
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

Fajne są ;)
Tym bardziej, że doszłam przez przypadek do tego która Bogini była źródłem, ot takie głosy mam=>
joni=Dewi
Miałam jeszcze parę szeptów, zapisałam imiona, k* ale zgubiłam kartkę...
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Matt
moderator
moderator

szkoda ze zgubiłaś kartkę .... bo jak twoje głosy okażą się prorocze to co w tedy ? :D
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

Fajny by był film... Książka ;)
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Głosy to są podszepty demona. Kto ich słucha zawiedzie się srodze. Demony próbują zwieść i kłamią, prowadzą prosto do Piekła. Nic dobrego z tego nie wyniknie. Bądźcie czujni i rozsądni.
Ostatnio zmieniony sob lip 26, 2014 4:34 pm przez Bright Angel, łącznie zmieniany 1 raz.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Orzeł

Post autor: Orzeł »

http://krystal28.wordpress.com/2014/07/ ... k-chimery/
Grupa Chimera czci Czarne Słońce, co jest ich symbolem dla Galaktycznego Centralnego Słońca. Ich lider jest nadal w posiadaniu jednego kawałka Czarnego Kamienia, który jest bryłą ciężkiego kondensatu kwarku top/antitop. Został on przywieziony na Ziemię z Rigela (najjaśniejsza gwiazda w konstelacji Oriona – kr) w 1996 roku. Czarny Kamień jest centrum pierwotnej, kosmicznej anomalii ciemności i jest o wiele bardziej niebezpieczny niż bomba dziwadełko (ang. strangelet), gdyż top kwark jest o wiele cięższy niż dziwny kwark.
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

44 pisze:Głosy to są podszepty demona. Kto ich słucha zawiedzie się srodze. Demony próbują zwieść i kłamią, prowadzą prosto do Piekła. Nic dobrego z tego nie wyniknie. Bądźcie czujni i rozsądni.
Na demona trzeba uwazac sczegolnie, on mi kazal zebym sie zabil oraz zabil innych.On mi wlasnie to szeptal.
Awatar użytkownika
Necro
zaufany użytkownik

Post autor: Necro »

Demony nie należy ich słuchać ale one przyszłości nie potrafią przewidzieć a szatan tak nie które rzeczy co mi mówił to się na prawdę sprawdziło aż jestem w szoku
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Orzeł

Przekładając to na język nie chorobowy: podświadomość jest wsłuchana w nadświadomość która z kolei potrafi przewidywać przyszłość.
Awatar użytkownika
Necro
zaufany użytkownik

Post autor: Necro »

Orzeł pisze:Przekładając to na język nie chorobowy: podświadomość jest wsłuchana w nadświadomość która z kolei potrafi przewidywać przyszłość.
Bardzo możliwe ale myślę ze to szatański podstęp bo on umie ją przewidzieć ;)
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Orzeł

Z szatanem jest jak z karmą, istnieje dla tych którzy w nią wierzą.
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

Kościół straszy szatanem!!
Jezus nigdy nim nie straszył, kazał się kierować sercem jak hipisi <3 Kazał szukać prawdy ...
A kościół się zabawia ludzką wrażliwością.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Post autor: Bright Angel »

Wtedy szatan wszedł w Judasza, zwanego Iskariotą, który był jednym z Dwunastu. (4) Poszedł więc i umówił się z arcykapłanami i dowódcami straży, jak ma im Go wydać. (5) Ucieszyli się i ułożyli się z nim, że dadzą mu pieniądze. (6) On zgodził się i szukał sposobności, żeby im Go wydać bez wiedzy tłumu.
Szymonie, Szymonie, oto szatan domagał się, żeby was przesiać jak pszenicę; (32) ale Ja prosiłem za tobą, żeby nie ustała twoja wiara.
Ananiaszu - powiedział Piotr - dlaczego szatan zawładnął twym sercem, że skłamałeś Duchowi Świętemu i odłożyłeś sobie część zapłaty za ziemię?
Obronię cię przed ludem i przed poganami, do których cię posyłam, (18) abyś otworzył im oczy i odwrócił od ciemności do światła, od władzy szatana do Boga. Aby przez wiarę we Mnie otrzymali odpuszczenie grzechów i dziedzictwo ze świętymi.
Nie unikajcie jedno drugiego, chyba że na pewien czas, za obopólną zgodą, by oddać się modlitwie; potem znów wróćcie do siebie, aby - wskutek niewstrzemięźliwości waszej - nie kusił was szatan.
I nic dziwnego. Sam bowiem szatan podaje się za anioła światłości. (15) Nic przeto wielkiego, że i jego słudzy podszywają się pod sprawiedliwość. Ale skończą według swoich uczynków.
Pojawieniu się jego towarzyszyć będzie działanie szatana, z całą mocą, wśród znaków i fałszywych cudów, (10) [działanie] z wszelkim zwodzeniem ku nieprawości tych, którzy giną, ponieważ nie przyjęli miłości prawdy, aby dostąpić zbawienia. (11) Dlatego Bóg dopuszcza działanie na nich oszustwa, tak iż uwierzą kłamstwu,
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

Ok.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik

ogólnie całe to ufo to mogą być hologramy
blue beam...
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Matt
moderator
moderator

- a to chyba namiastka możliwości projektu "blue beam"
Orzeł

Syberyjscy szamani już wiedzą, do mnie przyszło w snach.
Należy pochować księżniczkę Ukok to skończą się powodzie na Syberii.

Z mumią Cheopsa może być podobnie, zmarli powinni zaznać pokoju po śmierci, dlatego bez otoczki ratowania świata projekt Cheops jest słuszny.
ODPOWIEDZ

Wróć do „przeżycia religijne”