Oddział Dzienny Psychatryczny
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
Oddział Dzienny Psychatryczny
Co myślicie o oddziale dziennym psychiatrycznym ? Czy może być pomocny w dojściu do siebie po wyjściu ze szpitala ? Czy to raczej strata czasu ?
-
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: Oddział Dzienny Psychatryczny
Po wyjściu ze szpitala jest dobry oddział rehabilitacyjny.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
-
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Ja chodzę na taki oddział, w Poznaniu. Bardzo mi pomaga.
-
- zaufany użytkownik
Ja też chodzę na taki oddział zajęcia tak średnio mi się podobają bo mi nic nie dają natomiast mogę spotkać się ze znajomymi i pogadać co jest nieporównywalnie lepsze od leżenia samemu w domu.
Dzięki za odpowiedzi Wam wszystkim...Pytałam a propo mojego chłopaka bo nie wiem czy go namawiać czy nie bo tu na miejscu w domu nie był by sam bo ja jestem i miałby zajęcie ale mógłby odczuwać jakąś tam presję no i lekarz doradzał mu psychoterapię a na oddziale coś takiego jest i są lekarze jak by coś trzeba było skonsultować...Ale puki co musi wyjść ze szpitala...