o chorobach
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
o chorobach
przed chorobą doznawałem ciężkich pześladowń religijnych.Prześladowcy kwestionowali moją męskość widząc we mnie fajtłape.Myślę,że byłem dla nich przeszkodą bo gryzły ich sumienia,które mówiły-Bóg istnieje,postępujesz źle.Ja chcąc stać się równy uciekłem w rozwiązłość.Nie można zła zwyciężyć grzechem.Strach,brak poczucia akceptacji przerodził się w chorobę.Niech więc wszyscy prześladowani będą dumni i radośni i mają świadomość chwały w jakiej uczestniczą.Niech trwają w szacunku i czci do stanu w jakim się znaleźli nie wykorzystując tego dla niecnych celów.Podsumowując choroba nie zmieniła tego stanu i nadal chory mówi światu Bóg istnieje i ma uczestnictwo w tej chwale.
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
Re: o chorobach
wiesz ziomus to przeważnie szatan do nas gada jesteś zly glupi slaby do mnie tez tak gada ale badzmy silniejsi od szatana i nie dawajmy się mu !
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
Dobre rady jak postępować w obliczu prześladowań daje Pismo Święte- ze spokojem powoli.
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
no ale spojrz ziomus w glosach nie mowia tego ze jesteś wspanialy piękny robisz dobrze jesteś genialny tylko mowia Ci glosy jesteś glupi bezradny zaraz pękniesz zniszcze cie jesteś nikim to wlasnie mowia glosy Bog nie będzie Cie upokorzal tylko diabel proste i logiczne
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
- Melancholik
- zaufany użytkownik
- Status: Brak
Diabeł czy Bóg , czyj jest ten głos? Raczej nie sądzę aby to było jedno czy drugie... to tylko choroba jak każda inna, tyle.
Dwa słowa(schizofrenia paranoidalna).
Jakby tak trochę w filozofię pójść, to my odróżniamy pojęcia-diabeł i Bóg. Z tym że diabeł przecież chce być bogiem, za takiego chce się uważać.
- amigo
- zaufany użytkownik
Tez jestem czasem przesladowany przez innych, a nawet dochodzi do tego ze ludzie sa zle nastawieni do mnie i chca mi cos zrobic.Wydaje mi sie ze mam misje do spelnienia by uratowac ludzkosc od zla i przez to ludzie mnie przesladuja.