(Psychoza a bycie zerem.)
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- amigo
- zaufany użytkownik
Re: Jestem sobą tylko w psychozie - jako zdrowy zerem
Moze to sa Twoje urojenia ze czujesz sie dobrze,leki trzeba brac,powinienes po dziekowac matce ze daje Ci leki,jesli czujesz duzo skutkow ubocznych po rozmawiaj z psychoatra to Ci zmieni lek.
.
Ostatnio zmieniony wt wrz 09, 2014 10:52 pm przez Agata M, łącznie zmieniany 1 raz.
- aux03ster03
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
po kryjomu sie nie dodaje to jest pudło
jak ktos cos dosypuje powiedz lekarzowi zobaczysz jaka akcja bedzie
jak ktos cos dosypuje powiedz lekarzowi zobaczysz jaka akcja bedzie
swap = 0x0, offs = 0x191f6c8, subbeg = 0x0, sublen = 0, prelen = 1, precomp = 0x18fb870 "0)",
wrapped = 0x18fb868 "(?-xism:0)", wraplen = 10, seen_evals = 0, paren_names = 0x0, refcnt = 1}
wrapped = 0x18fb868 "(?-xism:0)", wraplen = 10, seen_evals = 0, paren_names = 0x0, refcnt = 1}
A dlaczego Ci potajemnie podają leki? Zachowujesz się normalnie w psychozie?
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Zacznij matce dosypywać psychotropów do herbaty.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Jak wiesz gdzie przechowuje leki to sprawdź czy ich nie ubywa.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
słuchaj mamuśki głąbie
sory srory

sory srory

-
- bywalec
Nektar zwariowałeś ? Co ty chory jesteś ?polecasz chłopakowi żeby matce psychotropów do herbaty dosypał ?!!!!! Lecz się lepiej bracie !!!
A ty Eden rozumiem, że kiepskie samopoczucie , ale
Zawsze jesteś sobą , tyle że, o, sobą z chorobą.
A ja wolę moją tak na prawdę świadomość siebie jako zera w psychozie czy bez , i to jest mój zdrowy punkt wyjścia , wolę być zdrowym zerem, niż zerem i to jeszcze w mojej psychozie. Psychoza jest chorobą, i trzeba się z niej leczyć. A ty zerem nigdy nie jesteś, i nie dam sobie powiedzieć...i możemy o tym porozmawiać.
Ale chyba też wiem o tym poczuciu szczęścia co go to się w psychozie odzczuwa, ale to chyba raczej nie kontrolowany nadmiar dopaminy fazę high robi. I jak tak to trzeba lekami wyrównać jak nic. Serio.
A ty Nektar weź się uspokój
A ty Eden rozumiem, że kiepskie samopoczucie , ale
Zawsze jesteś sobą , tyle że, o, sobą z chorobą.
A ja wolę moją tak na prawdę świadomość siebie jako zera w psychozie czy bez , i to jest mój zdrowy punkt wyjścia , wolę być zdrowym zerem, niż zerem i to jeszcze w mojej psychozie. Psychoza jest chorobą, i trzeba się z niej leczyć. A ty zerem nigdy nie jesteś, i nie dam sobie powiedzieć...i możemy o tym porozmawiać.
Ale chyba też wiem o tym poczuciu szczęścia co go to się w psychozie odzczuwa, ale to chyba raczej nie kontrolowany nadmiar dopaminy fazę high robi. I jak tak to trzeba lekami wyrównać jak nic. Serio.
A ty Nektar weź się uspokój
Ostatnio zmieniony ndz lut 23, 2014 9:45 pm przez for u mowy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Oko za oko, ząb za ząb, lek za lek.
-
- bywalec
Ty Nektar , mi wygląda że chłopak ma problem , a ty sobie żarty robisz , no chyba że, wy się dobrze razem już znacie . Bo szczerze nie wiem z tego co piszesz czy się śmiać , czy płakać .