bóg jest miłoscią
Moderator: moderatorzy
bóg jest miłoscią
wiara w Boga dla schizofrenika takiego jak ja jest szansą na lepsze zrozumienie świata na lepsze zrozumienie naszej choroby.Wiara w Boga mi daje nadzieje na pokonywanie problemów chorobowych na zmaganie się z chorobą.Pozdrowienia.Przemek Radecki
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Re: bóg jest miłoscią
Witaj Przemku,
------ to nieprawda, nie ma wartości, małe chciejstwo, wartość ma tylko jego przezwyciężanie
czy
oby tak !
czy On ci podpowiada, gdzie jest sens ? mówi, że cierpienie ma wartość ?judi pisze:wiara w Boga dla schizofrenika takiego jak ja jest szansą na lepsze zrozumienie świata na lepsze zrozumienie naszej choroby.Wiara w Boga mi daje nadzieje na pokonywanie problemów chorobowych na zmaganie się z chorobą.
------ to nieprawda, nie ma wartości, małe chciejstwo, wartość ma tylko jego przezwyciężanie
czy
nauczył cię kochać siebie samego pomimo przypadłości tej choroby ?bóg jest miłoscią
oby tak !
Ostatnio zmieniony ndz wrz 03, 2006 2:06 pm przez zbyszek, łącznie zmieniany 1 raz.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Możliwe, że nie jesteś jedyną heretyczką w grupie tych osób.
Prawdziwa etyka nie posługuje się wiarą, lecz wypływa z ludzkiej potrzeby niezależnej od tego czy istnieje bóg, czy nie.
Prawdziwa etyka nie posługuje się wiarą, lecz wypływa z ludzkiej potrzeby niezależnej od tego czy istnieje bóg, czy nie.
Ostatnio zmieniony wt wrz 12, 2006 7:01 am przez zbyszek, łącznie zmieniany 1 raz.