A taki s.....syn w d... j....y ksiądz powiedział mi , że moja choroba psychiczna jest efektem zażywania narkotyków .
Inny klecha powiedział mojej byłej żonie "... odejdź od Niego bo jest biedny i głupi" .
A jeszcze inny p.......ny podpowiedział jej jak już zdecydowała się na rozwód żeby żyła dla samej siebie .
Ja rozumiem - żyj dla boga , no może dla córki , ale dla samej siebie ?
Pojechałem im wszystkim !!! Upokorzyłem ich wszystkich trzech przy ich biskupie Mazurze i licznie zebranych wiernych .
Czy dobrze zrobiłem ?
Czy trafię do Nieba , czy też do piekła ?
Nadmieniam , że jestem ateistą , a św.Faustynkę uważam za schizofreniczkę , Panie świeć nad jej duszą .
Bardzo proszę o odpowiedzi .
Wszystkie pozytywne posty nagradzane będą "zdrowaśką" .
Schizofrenia a działalność kościoła katolickiego .
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: Schizofrenia a działalność kościoła katolickiego .
Myślę, że oni nie bardzo przejmują się tym co powiedziałeś - ważne aby pieniążki się zgadzały.
Jesteś tylko kroplą w morzu ich potrzeb - mają innych sponsorów...
Co innego gdybyś był milionerem - pewnie mógłbyś na nich lżyć a oni może nawet by Ci miłosernie wybaczyli albo nawet przepraszali za swój nietakt.
Jesteś tylko kroplą w morzu ich potrzeb - mają innych sponsorów...
Co innego gdybyś był milionerem - pewnie mógłbyś na nich lżyć a oni może nawet by Ci miłosernie wybaczyli albo nawet przepraszali za swój nietakt.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
Re: Schizofrenia a działalność kościoła katolickiego .
A po co się księdzu przyznawać do choroby? Bóg jest wszechwiedzący niech sam im to o nas powie i to uczciwie i prawdziwie.
A jakby psychiatra tak jej powiedział?
Każda żona ma własny rozum i sama decyduje.
szwed pisze:Inny klecha powiedział mojej byłej żonie "... odejdź od Niego bo jest biedny i głupi" .
A jakby psychiatra tak jej powiedział?
Każda żona ma własny rozum i sama decyduje.