witam was serdecznie,
Nie wiem czy już słyszeliście, ale niedawno został ogłoszony konkurs literacki "Razem w pracy, razem w życiu", przeznaczony dla wszystkich zainteresowanych problemem społecznym jakim jest wykluczenie osób cierpiących na schizofrenie ( w tym przypadku chodzi o relacje w miejscu pracy ).
Jest to druga odsłona konkursu - być może pamiętacie konkurs "Słowo może ranić, słowo może leczyć". W każdym razie jest to akcja w ramach programu "Schizofrenia - otwórzcie drzwi". Po szczzegółowe informacje odsyłam na stronę Fundacji komunikacji Społecznej www.fks.dobrestrony.pl.
Jeżeli mielibyście jakieś pytania to zachęcam do ich zadawania.
Osóby mieszkające w Warszawie zapraszam do siedziby Fundacji ( ul. Francuska 34/4 ) ze wszelkimi pytaniami oraz w celu wydrukowania formularzy zgłoszeniowych.
Mam jeszcze jedną sprawę. Liczylibyśmy na waszą pomoc w rozpropagowywaniu info o konkursie pocztą pantoflową. Zapraszajcie wszystkich dla których może być to interesujące.
Pozdrawiam
maciek
[/b]
Zapraszam na konkurs literacki"Razem w pracy, razem w ż
Moderator: moderatorzy
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Witaj Maćku, nasze forum chętnie włączy się w tą akcję. Oprócz krótszych forum, jak wiersze wysyłane jako posty do tego działu chętnie zamieścimy dłuższe teksty na osobnych stronach www. W ten sposób ktoś kto waha się czy wziąć udział w konkursie może wcześniej spróbować tu swoich sił i dowiedzieć się jak jest oceniany.
Chętnych proszę o kontakt.
Chętnych proszę o kontakt.