Darmowa, naturalna i skuteczna profilaktyka dla mężczyzn

Moderator: moderatorzy

tadpio
zarejestrowany użytkownik

Darmowa, naturalna i skuteczna profilaktyka dla mężczyzn

Post autor: tadpio »

Zdrowie jest dla człowieka najważniejsze.Życie bez chorób jest mozliwe. Ale żeby ten cel zrealizować potrzebna jest Wasza pomoc w rozwiązaniu następującego problemu:

Otóz kilka lat temu odkryłem czynnik chorobotwórczy występujący powszechnie w róznym stopniu u osób młodych i w średnim wieku.Wywołuje on choroby przewlekłe (cywilizacyjne). Profilaktyka i terapia polega na unikaniu tego czynnika.Negatywne działanie tego czynnika potwierdziłem wieloletnim testowaniem.Aby to odkrycie opublikowac i rozpowszechniać potrzebne jest oficjalne jego testowanie przez naukowców medycyny konwencjonalnej.Testowanie jest bardzo proste i nic nie kosztuje.Moze go przeprowadzić każdy lekarz internista.

Kierując się względami czysto humanitarnymi chciałem przekazać osobiście,bezinteresownie moje odkrycie tym instytucjom,organizacjom lub osobom,które przeprowadziłyby oficjalne jego testowanie.Po takim testowaniu lekarze mogliby odkrycie opublikować i rozpowszechniać.Wydawało mi się,że skoro bardzo łatwo i bez kosztów można to ważne dla ludzi odkrycie sprawdzić,przetestować to reakcja na moją propozycję winna być pozytywna.Ale myliłem się.Świat medycyny nie reaguje.Czyżby dlatego że ja nie jestem lekarzem? A może mój pojedyńczy głos nie liczy się i jest lekceważony?A może są jakieś inne przyczyny?

Jak mam działać? Jak dotrzeć z odkryciem do instytutów naukowo-badawczych?Jak wzbudzić zainteresowanie testowaniem tego odkrycia? Jest przecież dużo organizacji prozdrowotnych, które w swoim statucie mają wpisane działania wspierajace badania nowych profilaktyk.

Jeżeli pomożecie załatwić ta sprawę to pomozecie również sobie. Jeżeli nie wiecie jak rozwiązać ten problem to chociaż przekażcie ta sprawę innym. Bliższe informacje dotyczące tego odkrycia zawarłem na stronie http://www.tadpio.com
Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

Re: Darmowa, naturalna i skuteczna profilaktyka dla mężczyzn

Post autor: Kamil Kończak »

Ale o so chozi? Może chociaż jeden konkret na czym polega to odkrycie? :)
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.

" May your love of the form culminite in the love of
the formless."

https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
Awatar użytkownika
DZIECKO ZDROWIE
zaufany użytkownik

Post autor: DZIECKO ZDROWIE »

Czegoś tadpio nie wiesz, że lekarze i firmy farmaceutyczne, apteki, itd. wcale nie chcą, żeby ludzie byli zdrowi. No na czym by wtedy zarabiali ? .... Wiele jest rodzajów terapii, a profilaktyka jest zaniedbywana. (W latach 90 było inaczej) .... Opisz najlepiej tadpio ten swój sposób - daj go ludziom, a ludzie pewnie Ci się odwdzięczą, a Bóg dobro wynagrodzi.
Zagubiona we mgle
zaufany użytkownik

Post autor: Zagubiona we mgle »

.
Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2013 11:49 pm przez Zagubiona we mgle, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DZIECKO ZDROWIE
zaufany użytkownik

Post autor: DZIECKO ZDROWIE »

Ja wiem.... :D ..... Ten szkodliwy czynnik "W" to Wódka :D :D :D :D .... Nie picie wódki to najlepsza profilaktyka przeciw chorobom i przestępstwom.....Są też inne czynniki (cała plaga czynników)...
ODPOWIEDZ

Wróć do „metody alternatywne”