pamiec
Moderator: moderatorzy
pamiec
Od 5 lat mam ten Sam pin do karty platniczej. Dzisiaj w sklepie nie moglam zaplacic musial maz Bo zapomnialam 4 cyfrowego numeru PO 5 latch. Minelo juz pare godzin a ja nadal mam jedna wielka pustke w glowie. Jak moglam po tylu latch zapomnec, uzywam karty pare razy w tygoniu.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: pamiec
Mnie też od czasu do czasu zdarza się zapomnieć pinu do karty, czy telefonu. Myślę, że nie należy z tego robić problemu - ot, pamięć, rzecz zawodna.
Raz zapomniałam hasła do konta bankowego i nie mogłam się zalogować, choć wcześniej nigdy mi się to nie zdarzyło. Od tego momentu wszystkie piny i hasła trzymam zapisane w sekretnym miejscu (ale nie noszę ich przy sobie, by nie zgubić).
Tobie radzę to samo. Niejeden raz byłam świadkiem, gdy ludzie głupieli przy bankomacie.
Pozdrawiam.m.
Raz zapomniałam hasła do konta bankowego i nie mogłam się zalogować, choć wcześniej nigdy mi się to nie zdarzyło. Od tego momentu wszystkie piny i hasła trzymam zapisane w sekretnym miejscu (ale nie noszę ich przy sobie, by nie zgubić).
Tobie radzę to samo. Niejeden raz byłam świadkiem, gdy ludzie głupieli przy bankomacie.
Pozdrawiam.m.
Man nadzieje, ale od kad jestem chora z moja pamiecia jest bardzo zle.
Może masz źle dobrane leki. Co bierzesz?
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
solian. zdarza mi sie zapomniec rzeczy ktore pamietalam zawsze:( wiem ze to przez chorobe badz leki.
Zdarza się, strasznie to przykre i frustrujące, ale się zdarza.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Myślę, że każdemu zdarza się od czasu do czasu coś zapomnieć. Jeśli nie zapominasz notorycznie rzeczy prozaicznych, to nie robiłabym z tego problemu.mamuskaJo pisze:solian. zdarza mi sie zapomniec rzeczy ktore pamietalam zawsze:( wiem ze to przez chorobe badz leki.
Pozdrawiam.m.
najgorsze jest to ze jestem teraz tydzien na wakacjach , a numer pin mam w domu i nie mam jak go sprawdzic. Zamiast numer pin w glowie pojawia mi sie numer od otwierania bramy wjazdowej 4 cyfrowy. Nie wiem moze jutro mnie oswieci.
Tak samo znalam swoj numer ubezpieczenia na pamiec, a mialam dzien gdzie go potrzebowalam i wylecial mi z glowy-na nastepny dzien juz wiedzialam. To sa chyba problemy z pamiecia. Nigdy przed choroba nie mialam takich problemow. Poprostu pustka w glowie.
Tak samo znalam swoj numer ubezpieczenia na pamiec, a mialam dzien gdzie go potrzebowalam i wylecial mi z glowy-na nastepny dzien juz wiedzialam. To sa chyba problemy z pamiecia. Nigdy przed choroba nie mialam takich problemow. Poprostu pustka w glowie.
wiesz moi tak mowisz jak moj lekarz. Ja poprostu znam siebie i wiem ze to nie jest normalne. Sami znamy siebie najlepiej:)
- moi
- moderator
- Kontakt:
Ja bym tego nie wiązała z chorobą. Rzecz nie dotyczy spraw codziennych, nazw czynności, itd, tylko pinów i numerów, które każdemu mają prawo ulecieć z pamięci.
Gdyby każdy, kto zapomni pinu, czy numeru ubezpieczenia, posądzałby się o chorobę psychiczną, to ilu mielibyśmy wariatów na świecie
Pozdrawiam.m.
Gdyby każdy, kto zapomni pinu, czy numeru ubezpieczenia, posądzałby się o chorobę psychiczną, to ilu mielibyśmy wariatów na świecie

Pozdrawiam.m.
moze to przez leki nie sadze ze sama od siebie nie pamietam jak pisalam wczesniej nigdy nie mialam takich problemow z pamiecia. Czasami tez czuje sie spowolniona tak jakbym zyla na pol gwizdka.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Nie zdarzało Ci się wcześniej, co nie znaczy, że mogło Ci się nie zdarzyć. Znasz człowieka, który nigdy niczego w życiu nie zapomniał?
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.