Opaska Power Balance kosmiczny odlot
Moderator: moderatorzy
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Opaska Power Balance kosmiczny odlot
Chcialem polecic wszystkim ten cudowny wynalazek. Powaznie dziala, mam ja juz od ponad miesiaca. Zaczyna dzialac po 3-4 dniach, dokladnie 40% wiecej energii, czlowiek lepiej sie czuje, ma lepszy humor, no i co najwazniejsze delikatnie spada waga. Powaznie. Po 2 tygodniach sciagnalem opaske i roznica byla straszna, zaczalem znowu chodzic zmulony, humor sie obnizyl i mialem znowu chec na slodycze. Wytrzymalem tydzien i kupilem sobie nowa. Ogolnie polecam.
Cena na allegro to od 14 do 90zl, przy tym ze ta za 14 moze sie roznic jedynie wykonaniem, dyski zawsze sa oryginalne, sprawdzalem. Wyjalem jeden, fakt zniszczylem opaske, ale pomyslalem, ze bede go nosil w kieszeni dla lepszego dzialania, ale sie nie dalo bo parzyl w noge przez spodnie. Poczytajcie o tym, to nowy kosmiczny wynalazek, tylko mam nadzieje, ze nie pojawia sie skutki uboczne. Z tych po 14zl (licze wraz z przesylka) tez mozna wybrac ladna we fajnym kolorze.
Cena na allegro to od 14 do 90zl, przy tym ze ta za 14 moze sie roznic jedynie wykonaniem, dyski zawsze sa oryginalne, sprawdzalem. Wyjalem jeden, fakt zniszczylem opaske, ale pomyslalem, ze bede go nosil w kieszeni dla lepszego dzialania, ale sie nie dalo bo parzyl w noge przez spodnie. Poczytajcie o tym, to nowy kosmiczny wynalazek, tylko mam nadzieje, ze nie pojawia sie skutki uboczne. Z tych po 14zl (licze wraz z przesylka) tez mozna wybrac ladna we fajnym kolorze.
Re: Opaska Power Balance kosmiczny odlot
Przydalalo by sie cos takiego bo chodze slaby jak ... Ale znowu jakas wschodnia koncepcja, hologramy, czary mary.
Kupujesz rzeczy których nie potrzebujesz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Nie jest wschodnia, chodzi w tym cala ameryka, gwiazdy spotrowce itd, a hologramy to sa tylko dla ozdoby, caly sek w tej kosmicznej plyteczce, a dokladniej dwoch.
- Roland89
- zaufany użytkownik
niestety średniawo oceniany na amazonie, a opini sporo .
Anton ciekawa relacja, oby tylko nic się nie działa z twoim organizmem, nie wiem czy to fale jakies elektryczne ma czy coś ?
Swego czasu zastanawiałem sie nad Nike Fuel Band (motywator treningowy), ale mi znikł ze sklepu .
Pozdrawiam
Anton ciekawa relacja, oby tylko nic się nie działa z twoim organizmem, nie wiem czy to fale jakies elektryczne ma czy coś ?
Swego czasu zastanawiałem sie nad Nike Fuel Band (motywator treningowy), ale mi znikł ze sklepu .
Pozdrawiam
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Juz tego nie nosze, dziala faktycznie bardzo dobrze, ale opaska sie zuzywa po okolo 2 miesiacach i trzeba kupowac nowa. Poza tym to strasznie uzaleznia, prawie jak fajki! Zanim przyszla nowa, to ciagle przysypialem, bylem ogolnie oslabiony, ciagle zmeczony i bez zycia. Odstawienie trzeba odchorowac ze 2-3 tygodnie. Nie nosze tego juz, olewam.
Jednak co do dzialania, to dziala to na bank. Te hologramy sa jakies naladowane, czy cos, niewiem jakies elektrolity, albo nasaczone czyms. Ze zniszczonej opaski jak wyjalem i wlozylem do kieszeni to mnie parzylo do bolu, to musi byc zatopione w silkikonie i wtedy dopiero na ciele.
Kto wie jakie moga tego byc skutki uboczne po latach.
Ehh te wynalazki.
Jednak co do dzialania, to dziala to na bank. Te hologramy sa jakies naladowane, czy cos, niewiem jakies elektrolity, albo nasaczone czyms. Ze zniszczonej opaski jak wyjalem i wlozylem do kieszeni to mnie parzylo do bolu, to musi byc zatopione w silkikonie i wtedy dopiero na ciele.
Kto wie jakie moga tego byc skutki uboczne po latach.
Ehh te wynalazki.
- Roland89
- zaufany użytkownik
tak sobie myśle, że jakieś komisje niedługo będą sprawdzać u sportowców czy nie mają czasem w organizmach brzdąknieć elektrycznych
oraz zakazywać tak jak brania np. erytropoetyny .
Zauważcie, że dla jednych moze to być normalne noszenie Power Balance, a dla innych może to być nieczyste zagranie, ale to jest w sporcie własnie rajcujące i kontrowersyjne, (nieczyste zagrania) .
Swego czasu w gazecie o tytule SDW widziałem jak ktoś wykonuje trening cały podłaczony przewodami do jakiegoś urządzenia .
Obawiam się , że wszelkie elektryczne impulsy wysyłane do organizmu przez urządzenia zewnetrzne, moga niestety nie być wskazane dla osób ze złlym układem krążenia .
Dopytam gdzieś czy ktoś używał i z jakim skutkiem - długi czas tego cacuszka podanego przez ciebie Anton .

Zauważcie, że dla jednych moze to być normalne noszenie Power Balance, a dla innych może to być nieczyste zagranie, ale to jest w sporcie własnie rajcujące i kontrowersyjne, (nieczyste zagrania) .

Swego czasu w gazecie o tytule SDW widziałem jak ktoś wykonuje trening cały podłaczony przewodami do jakiegoś urządzenia .
Obawiam się , że wszelkie elektryczne impulsy wysyłane do organizmu przez urządzenia zewnetrzne, moga niestety nie być wskazane dla osób ze złlym układem krążenia .
Dopytam gdzieś czy ktoś używał i z jakim skutkiem - długi czas tego cacuszka podanego przez ciebie Anton .
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .