Dla kobiet najważniejsze są pieniądze. Kropka!

i inne sprawy partnerstwa lub jego braku

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Re: Dla kobiet najważniejsze są pieniądze. Kropka!

Post autor: Digital »

Protestuj czynnie, nie biernie! A panie do towarzystwa nie są wcale takie złe, wiele się człowiek może o sobie dowiedzieć. Sporo można się od nich nauczyć. W pewnym wieku, bardzo młodym lub bardzo starym, są niezastąpione.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

cezary123 pisze: pn mar 18, 2019 10:34 am Nie wiem czy jestem samcem beta czy alfa czy wspinam się dopiero i zaczynam rozumieć czego chcę.. :angelic-cyan:
To by oznaczało że jesteś gdzieś w wieku 12 lat. Już powyżej 14 roku życia czuje się doskonale czy jest się samcem czy samicą alfa lub czy ma się ku temu predyspozycje. Gdybyś był samcem alfa miałbyś lasek na pęczki i nie siedziałbyś i nie marudził jakie to wszystkie baby są złe, chytre i podłe. Tylko byś je obracał jedna po drugiej i śmiałbyś się do rozpuku z tych głupot które tu wypisujesz.
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Digital pisze: pn mar 18, 2019 12:34 pm A panie do towarzystwa nie są wcale takie złe, wiele się człowiek może o sobie dowiedzieć. Sporo można się od nich nauczyć. W pewnym wieku, bardzo młodym lub bardzo starym, są niezastąpione.
No to wspaniale :)
Nie wiem czy w takim razie wiesz co to znaczy prawdziwa radość z kontaktu z kobietą o czystych intencjach.
Współczuję samcom, którzy korzystają z płatnych usług seksualnych i to tym jest też ten wątek.
cezary123
zaufany użytkownik

Digital pisze:

To by oznaczało że jesteś gdzieś w wieku 12 lat. Już powyżej 14 roku życia czuje się doskonale czy jest się samcem czy samicą alfa lub czy ma się ku temu predyspozycje. Gdybyś był samcem alfa miałbyś lasek na pęczki i nie siedziałbyś i nie marudził jakie to wszystkie baby są złe, chytre i podłe. Tylko byś je obracał jedna po drugiej i śmiałbyś się do rozpuku z tych głupot które tu wypisujesz.
Nie wiem, bo nikogo nie poznaję i nie lansuję się w innych środowiskach prócz tego forum, gdzie realnych kobiet jest zaledwie kilkanaście. Jestem na etapie wyjścia do miłości. Nie wiem czy kobiety by mnie pożądały i pragnęły czy nie. :)
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

cezary123 pisze: pn mar 18, 2019 2:06 pm Współczuję samcom, którzy korzystają z płatnych usług seksualnych i to tym jest też ten wątek.
Widać masz bardzo niski popęd seksualny skoro nie masz stałej partnerki i obchodzisz się bez tego typu usług.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

cezary123 pisze: pn mar 18, 2019 2:08 pm Nie wiem, bo nikogo nie poznaję i nie lansuję się w innych środowiskach prócz tego forum, gdzie realnych kobiet jest zaledwie kilkanaście. Jestem na etapie wyjścia do miłości. Nie wiem czy kobiety by mnie pożądały i pragnęły czy nie. :)
Serio? To wychowywałeś się w piwnicy? Bez sąsiadów, bez znajomych? Może na marsie? Nie uczęszczałeś do szkoły, liceum, technikum, zawodówki że takich rzeczy o sobie nie wiesz?! To faktycznie musisz mieć ze 13 lat, kończmy ten temat bo jest zbyt poważny jak na twój wiek.
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Wczoraj jakiś pan mówił w radiowej "Dwójce", że przedstawiciele ludów germańskich i słowiańskich smarowali sobie włosy słoníną. Ciekawe, że dziś nieufarbowana i nie traktująca swoich włosów utrwalaczem kobieta ma status, łatkę niezadbanej. Nawet na oddziałach kobiety malują się wzajemnie, pożyczają sobie odżywki do włosów, lakiery do paznokci...
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Digital pisze: pn mar 18, 2019 2:28 pm
cezary123 pisze: pn mar 18, 2019 2:06 pm Współczuję samcom, którzy korzystają z płatnych usług seksualnych i to tym jest też ten wątek.
Widać masz bardzo niski popęd seksualny skoro nie masz stałej partnerki i obchodzisz się bez tego typu usług.
Moim zdaniem tylko desperaci, majacy odbite na punkcie seksu, bez zdrowego dystansu do niego, korzystaja z takich uslug.
I tacy, ktorzy nie potrafia kogos poznac.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Proszę cię, kogo pozna siedemdziesięciolatek? W dodatku do sexu? Kobietę sześćdziesiąt parę lat? Której sex dawno nie jest w głowie. A jurny siedemdziesięciolatek chętnie jeszcze sobie poużywa, nie rozumiem co w tym złego. Owszem dla dwudziestolatków takie panie nie mają sensu, bo to najlepszy okres by łączyć się w pary i faktycznie nie ma z tym problemu, ale dla starszych panów czasem nie ma innego wyjścia.
cezary123
zaufany użytkownik

Digital pisze: O miłości można mówić po miesiącach związku zazwyczaj. Po przespanych wspólnie nocach, po poznaniu się wzajemnym.
Trzymam się wiernie nakazu Boga Wszechmogącego, że seks jest dopuszczalny po ślubie.
Najpierw miłość.
:angelic-cyan:
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Zlituj się to nie średniowiecze. Większym grzechem jest samogwałt.
cezary123
zaufany użytkownik

Digital pisze: pn mar 18, 2019 3:30 pm Zlituj się to nie średniowiecze. Większym grzechem jest samogwałt.
:D

Szczęście w miłości zależy od wspólnego światopoglądu mężczyzny i kobiety. Inaczej i tak nie będzie trwałego związku.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Digital pisze: pn mar 18, 2019 3:26 pm Proszę cię, kogo pozna siedemdziesięciolatek? W dodatku do sexu? Kobietę sześćdziesiąt parę lat? Której sex dawno nie jest w głowie. A jurny siedemdziesięciolatek chętnie jeszcze sobie poużywa, nie rozumiem co w tym złego. Owszem dla dwudziestolatków takie panie nie mają sensu, bo to najlepszy okres by łączyć się w pary i faktycznie nie ma z tym problemu, ale dla starszych panów czasem nie ma innego wyjścia.
Wygladalo na to, ze piszesz ogolnie, nie o 70latkach. Nie wiem czy nie odwracasz teraz kota ogonem.
Nie wiem jak dokladnie jest, ale starszy pan w domu publicznym to raczej rzadki widok. Seks ich juz raczej nie interesuje.
cezary123
zaufany użytkownik

Rozmawiałem kiedyś z pewną kobietą i pół dnia tłumaczyła mi, że jest pierwszą kobietą swojego męża a on pierwszym jej mężczyzną. I jak to dobrze jest tak żyć i wiedzieć, że nikt się nie puszczał przed znalezieniem swojej wielkiej miłości, że są sprawy ważniejsze od seksu a nawet zakochania, że serce jest zdradliwsze niż wszystko inne, nie mówiąc już o narządach płciowych, a sukces w związku zależy od wzajemnej wierności, zaufania i podążania według zasad, które Stwórca stworzeniom swoim dał, żebyśmy byli szczęśliwi.
Wbrew pozorom, takich ludzi, kobiet jest bardzo wiele. Dosyć to ciekawe. :)

Jeżeli nie akceptuję kobiet, które miały wielu partnerów, to jest to moje prawo.
Nie zamierzam odbierać ich ich samcom najpierw przecież, a z drugiej strony później pozwalać je sobie komuś odebrać. Kobieta przyzwyczajona do szukania w seksie coraz to nowych spełnień i tak będzie latała i puszczała się i związku szczęśliwego nie będzie.
Nic nie tracę w ten sposób.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

cezary123 pisze: pn mar 18, 2019 3:26 pm
Digital pisze: O miłości można mówić po miesiącach związku zazwyczaj. Po przespanych wspólnie nocach, po poznaniu się wzajemnym.
Trzymam się wiernie nakazu Boga Wszechmogącego, że seks jest dopuszczalny po ślubie.
Najpierw miłość.
:angelic-cyan:
Upadniesz dzis, o Cezarze, z takimi pogladami.
cezary123
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: pn mar 18, 2019 4:02 pm
Upadniesz dzis, o Cezarze, z takimi pogladami.
Albo znajdę słodką dziewicę :D
cezary123
zaufany użytkownik

I wierną miłość opartą na wartościach wyższych niż seks.
I tak jestem prawie aseksualny.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: pn mar 18, 2019 4:00 pm Wygladalo na to, ze piszesz ogolnie, nie o 70latkach. Nie wiem czy nie odwracasz teraz kota ogonem.
Nie wiem jak dokladnie jest, ale starszy pan w domu publicznym to raczej rzadki widok. Seks ich juz raczej nie interesuje.
Dlaczego tak uważasz? Co najmniej dziesięciu moich znajomych dziadków w moim wieku korzysta regularnie z usług panienek do towarzystwa. Domów publicznych jako takich obecnie prawie już niema. Dziś jest tak że dzwonisz i po pól godziny panienka staje w twoim progu. Niektóre mają przytulne gniazdka gdzie przyjmują interesantów. Jest zawsze miło i przytulnie.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

cezary123 pisze: pn mar 18, 2019 4:01 pm Rozmawiałem kiedyś z pewną kobietą i pół dnia tłumaczyła mi, że jest pierwszą kobietą swojego męża a on pierwszym jej mężczyzną. I jak to dobrze jest tak żyć i wiedzieć, że nikt się nie puszczał przed znalezieniem swojej wielkiej miłości, że są sprawy ważniejsze od seksu a nawet zakochania, że serce jest zdradliwsze niż wszystko inne, nie mówiąc już o narządach płciowych, a sukces w związku zależy od wzajemnej wierności, zaufania i podążania według zasad, które Stwórca stworzeniom swoim dał, żebyśmy byli szczęśliwi.
Wbrew pozorom, takich ludzi, kobiet jest bardzo wiele. Dosyć to ciekawe. :)
Raczej niema takich ludzi za wiele. Towar trzeba przed ślubem dobrze przetestować, wypróbować. A co jak będzie za ciasna albo za luźna i tak się później męczyć przez resztę życia? Albo operacje jakieś. Wbrew pozorom seks jest niezwykle istotnym elementem każdego związku. Związki rodzą się z seksu i z powodu kiepskiego seksu rozpadają.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Digital pisze: pn mar 18, 2019 7:39 pm
Catastrophique pisze: pn mar 18, 2019 4:00 pm Wygladalo na to, ze piszesz ogolnie, nie o 70latkach. Nie wiem czy nie odwracasz teraz kota ogonem.
Dlaczego tak uważasz? Co najmniej dziesięciu moich znajomych dziadków w moim wieku korzysta regularnie z usług panienek do towarzystwa. Domów publicznych jako takich obecnie prawie już niema. Dziś jest tak że dzwonisz i po pól godziny panienka staje w twoim progu. Niektóre mają przytulne gniazdka gdzie przyjmują interesantów. Jest zawsze miło i przytulnie.
Gdzies pisales, ze masz 20 pare lat, to raz. Dwa - pisales tez, ze nie masz znajomych, bo znajomi to zlo etc. A teraz pojawilo sie 10 znanych Ci stalych klientow panienek lekkich obyczajow.

Ludzie. Blagam. Starajcie sie chociaz byc powazni, no chociaz troszke, ech.
Zablokowany

Wróć do „miłość, seksualność, partnerstwo”