Warszawski Dom pod Fontanną nie dla każdego
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
Warszawski Dom pod Fontanną nie dla każdego
http://www.wdpf.org.pl to bardzo sensowne miejsce, tylko trzeba tam być bardzo ułożoną i spokojną osobą, aby móc tam przychodzić ( wiem, gdyż niedawno stamtąd wyleciałem za żywiołowość).
Osobom temperamentnym, emocjonalnym i żywiołowym zdecydowanie odradzam członkostwo w WDPF, będą się radykalnie nudzić... natomiast ludziom spokojnym i ułożonym z czystym spokojem mogę polecić.
Osobom temperamentnym, emocjonalnym i żywiołowym zdecydowanie odradzam członkostwo w WDPF, będą się radykalnie nudzić... natomiast ludziom spokojnym i ułożonym z czystym spokojem mogę polecić.
-
- zaufany użytkownik
Re: Warszawski Dom pod Fontanną nie dla każdego
Skoro cie wyrzucili musiałeś cos nawywijać bratku 

Wróciłem, wszystko jest na razie OK.
Byłem odhamowany i robiłem straszne awantury ( mocna kawa, czaj, bezsenność ).
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
za "żywiołowość"redaktor pisze:Wróciłem, wszystko jest na razie OK.

Teraz staram się o nowy papiórek/zaświadczenie do Domu
, na poprzednim lekarz nie dał pieczątki i złożyli do mnie reklamację .
PS. Zawsze w Domu pracują atrakcyjne kobiety ( psycholożki, antropolożki kulturowe, socjolożki, filozofki itp. - typowe chómanistki
). Zadbane jak cholera. Głównie blondynki.

PS. Zawsze w Domu pracują atrakcyjne kobiety ( psycholożki, antropolożki kulturowe, socjolożki, filozofki itp. - typowe chómanistki

Trzeba tylko wiedzieć, gdzie szukaćredaktor pisze: PS. Zawsze w Domu pracują atrakcyjne kobiety ( psycholożki, antropolożki kulturowe, socjolożki, filozofki itp. - typowe chómanistki). Zadbane jak cholera. Głównie blondynki.