Co mogę ci doradzić? Bierz leki od co.Catastrophique pisze: ↑śr sie 30, 2023 2:25 pmZ nikim nie mylę, piszesz w bardzo charakterystyczny sposób. @zbyszek, sprawdź to proszę.podniebnyromantyk pisze: ↑śr sie 30, 2023 8:39 amCzłowieku z kimś mnie mylisz, ale faktycznie mam na imię Józef. To moje jedyne konto i koniec dyskusji bo za oszczerstwa zostaniesz zgłoszony a już tylko jednym palcem trzymiesz się przed zbanowaniem wiec zachowaj trzeźwy umysł w dalszej prowokacji trollu internetowyCatastrophique pisze: ↑śr sie 30, 2023 8:20 am
O, Józef wrócił na forum. Można poznać bo charakterystycznych dla niego błędach ortograficznych i niechęci do mnie, którą nigdy nie potrafił ukrywać. Tak pisałeś o przestrzeganiu regulaminu na forum, byciu rzetelnym userem a sam korzystasz z multikonta, które są tutaj zabronione.
Do powyższego bełkotu już się nie będę odnosił.
Musisz się pogodzić z tym że ci nie odpuszczę a żadne oszczerstwa i manipulacje mnie nie zrażątrollu ty mój
![]()
Co do zbanowania - nie rozsmieszaj mnie, bo obiecujecie mi to chyba juz od dwoch lat xD.
Manipulacje i klamstwo to Twoja dzialka, wymyslajac bzdury na moj temat i korzystajac z multikonta.
Z czym mam niby sie pogodzic? Nadal pisze to co chce i do kogo chce, nie masz wplywu na nic.
I tak bedzie dalej, ile bede chcial.
Ban już byś miał