Religijność a schizofrenia

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Re: Religijność a schizofrenia

Post autor: Dobro »

Tak na prawdę religia pomaga człowiekowi, i niedobre byłoby choremu jej zabraniać.
:angelic-blueglow:
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

karuna pisze: pt lis 18, 2022 8:46 pm Tak na prawdę religia pomaga człowiekowi, i niedobre byłoby choremu jej zabraniać.
to prawda :) Czasem jest ostoją....
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Trickster pisze: pt lis 18, 2022 8:04 pm
Amannn pisze: pt lis 18, 2022 3:51 pm
Trickster pisze: pt lis 18, 2022 2:38 pm
Amanku co tak poważnie? czyżbyś się zdenerwował? a złość na urodę szkodzi i chłopaka nie znajdziesz :lol:
Chłopaka to ty masz 21letniego Mariana. Zabraniasz o nim mówić bo się go wstydzisz dlatego że jest transwestytą a ty nie. Nie wziąłeś go nawet do rodziców pokazać. Tu na forum się wygadałeś. Mi nic do tego życzę ci udanego związku . A ode mnie się odwal . Nie zaczepiaj i nie prowokuj mnie. Zbyszek zabrania zaczepiania.
niestety kolego Marta jest kobietą, a ja hetero, a ty nigdzie nie napisałeś swojej orientacji, bo się jej wstydzisz :lol: Tak samo ze swoim wykształceniem, ani gdzie pracujesz i czy się sam utrzymujesz, bo żyjesz na garnuszku rodziców :lol: Zresztą każdy widzi, że ty na forum cały czas jesteś, kolego od banów :lol:
To w końcu Marta czy Marian i tak wiadomo że to przybrane imię. Jakby była kobietą to dawno przysłałbyś zdjęcie lub film wrzucony na YouTube maniaku od dowodów. Marta nigdy nie był kobietą i nie będzie a to że ubiera się tak by wyglądać na kobietę to inna sprawa. Po co mnie prowokujesz i po co dalej rozmawiasz o Marian skoro niby cię to miało obrażać? Nie zaczepiaj mnie.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

A może przejdziesz sobie na forum do kiciusia . I tam będziesz zaczepiał użytkowników. Tam jest twój poziom.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

karuna pisze: pt lis 18, 2022 8:46 pm Tak na prawdę religia pomaga człowiekowi, i niedobre byłoby choremu jej zabraniać.
A chcesz u niego doprowadzić do kolejnej psychozy i podniesienia mu dawek leków? Każdy schizofrenik ma już dość religii zapewniam cię. Upewnij się co do tego u swojej psychiatry
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Trickster pisze: pt lis 18, 2022 8:50 pm
Jak zwykle się nie znasz trikster. Jakie ty masz wykształcenie: gastronomiczne i hotelarstwo?
spring_
bywalec

Post autor: spring_ »

podpisuje się pod tym co mówi amann.

schziofrenie powinno się leczyć dziewczynkami ale koniecznie takim którym się podobamy. kontakt nie może być fizyczny bo to choroby weneryczne.

ale ojakulacje jak gra w szachy i nas matuje. to odrazu zdrowie.
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.

Każdy leczący się jest zdrowy.

A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
spring_
bywalec

trzeba wiedzieć albo zbadać samodzilenie czy nauka nie kłamie nas z tym plemnikiem. a sperma to HIV.

kontakt fizyczny wykluczony.

ale podniecać można tylko to wtedy podefoilia.

spring_
bywalec

kontynuując naracje nikt nie słyszy głowsów poza antonim ale ttzeba zapobiegać.

Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Amannn pisze: sob lis 19, 2022 8:57 am
Trickster pisze: pt lis 18, 2022 8:50 pm
Jak zwykle się nie znasz trikster. Jakie ty masz wykształcenie: gastronomiczne i hotelarstwo?
Ty się nie znasz piwniczaku, czami religia może być dla kogoś ukojeniem, ja osobiście jestem deistą, ale umiem zrozumieć :P
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Amannn pisze: sob lis 19, 2022 8:40 am
Trickster pisze: pt lis 18, 2022 8:04 pm
Amannn pisze: pt lis 18, 2022 3:51 pm

Chłopaka to ty masz 21letniego Mariana. Zabraniasz o nim mówić bo się go wstydzisz dlatego że jest transwestytą a ty nie. Nie wziąłeś go nawet do rodziców pokazać. Tu na forum się wygadałeś. Mi nic do tego życzę ci udanego związku . A ode mnie się odwal . Nie zaczepiaj i nie prowokuj mnie. Zbyszek zabrania zaczepiania.
niestety kolego Marta jest kobietą, a ja hetero, a ty nigdzie nie napisałeś swojej orientacji, bo się jej wstydzisz :lol: Tak samo ze swoim wykształceniem, ani gdzie pracujesz i czy się sam utrzymujesz, bo żyjesz na garnuszku rodziców :lol: Zresztą każdy widzi, że ty na forum cały czas jesteś, kolego od banów :lol:
To w końcu Marta czy Marian i tak wiadomo że to przybrane imię. Jakby była kobietą to dawno przysłałbyś zdjęcie lub film wrzucony na YouTube maniaku od dowodów. Marta nigdy nie był kobietą i nie będzie a to że ubiera się tak by wyglądać na kobietę to inna sprawa. Po co mnie prowokujesz i po co dalej rozmawiasz o Marian skoro niby cię to miało obrażać? Nie zaczepiaj mnie.
ty pierw wstaw swoje zdjęcie i napisz o sobie piwniczaku, bo dużo gadasz, a nic nie robisz !!!
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

No pokaż zdjęcie albo filmik z Marta🏹.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Chyba że Marta jest psem to jest suką?

To by wiele wyjaśniało ale nie mów przy tym ze jesteś hetero bo to dziwnie brzmi.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Amannn pisze: sob lis 19, 2022 2:05 pm Chyba że Marta jest psem to jest suką?

To by wiele wyjaśniało ale nie mów przy tym ze jesteś hetero bo to dziwnie brzmi.
ty pewnie walisz tylko swoją rękę frajerze;)
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

A ty co ? Tę sukę? Zastanów się co mówisz i co sugerujesz. Nie zaczepiaj mnie i nie prowokuj.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Ty bez pracy pregrywie marzący o męskich członkach, nie obrazaj mnie, zresztą ty nic nie masz frajerze i skończysz w dpsie, takie twoje twoje dziedzictwo , nic nie osiągniesz :lol:
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Dziś klęknąłem przed łóżkiem i zacząłem się gorliwie modlić. Nagle poczułem przyjemne ciepło i jaskrawe światło oświeciło mój pokój.
To nawiedził mnie Duch Święty. Powiedział że jeszcze nie wie co będę jadł jutro na obiad.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Masz tę psychozę czy nie?
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

Religia ma ponadczasowe wartości, i ponadkulturowe, każdy może skorzystać, dobry czy bandyta, zdrowy czy chory, głupi albo mądry.
:angelic-blueglow:
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Religia prowadzi do psychoz i schizofrenii i już jesteś jej beneficjentem
ODPOWIEDZ

Wróć do „przeżycia religijne”