Dlaczego nie możecie pracować w schizofrenii?
Moderator: moderatorzy
Re: Dlaczego nie możecie pracować w schizofrenii?
W takim razie tylko mogę tobie pogratulować samozaparcia i siły ducha. Tak więc trzymaj bracie.
-
- zaufany użytkownik
Hmm, ciekawa rozmowa. Powiedzcie mi gidzie jest napisane, że pacjent po dwóch latach od psychozy powinien odstawić lek? Czyżby skrót myślowy?
Biorę leki od 2009 roku i co? I nic. Raz byłem w szpitalu i tyle. Czuję się dobrze.
Biorę leki od 2009 roku i co? I nic. Raz byłem w szpitalu i tyle. Czuję się dobrze.
To taka niepisana zasada, tak się mówi, nie wiem ile w tym jest prawdy, co poniektórzy to potwierdzają na własnym przykładzie.
Jeden epizod psychotyczny - 2 lata. 2 epizody - 5 lat, więcej epizodów, lekarstwa do końca życia.
Jeden epizod psychotyczny - 2 lata. 2 epizody - 5 lat, więcej epizodów, lekarstwa do końca życia.
Zawsze jednak należy konsultować się ze swoim lekarzem prowadzącym w sprawie odstawiania i słuchać co ma do powiedzenia.
-
- zaufany użytkownik
Powinien czy może odstawić? Może się czepiam...
- Catastrophique
- bywalec
Ciężka bzdura absolutnie nie potwierdzona naukowo co pisze tutaj oczywiscie nie kto inny jak Amannn. Powiedz to jakiemuś lekarzowi to się za głowę złapie.
Nie wspominając, że to wrzucanie wszystkich chorych do jednego wora, gdzie każdy z nich, nas to przypadek indywidualny.
Gdyby każdy pacjent po 2 latach odstawiał leki szpitale nie wyrabiałyby z przyjmowaniem nowych pacjentów w stanie psychozy.
To sa podstawy, wręcz banały i zdaje sobie sprawę z tego każdy kto choruje psychicznie. No, powiedzmy 99%.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Wszędzie jest tak napisane. Po dwóch latach raczej powinien żeby się nie truć niepotrzebnie.
https://psychiatra.bydgoszcz.eu/publika ... nie-lekow/
Katastrofa za to co robi - w pełni świadomie szkodzi innym - powinien być zbanowany.
Za kłamstwa powinieneś być ścigany sądowo.
https://psychiatra.bydgoszcz.eu/publika ... nie-lekow/
Katastrofa za to co robi - w pełni świadomie szkodzi innym - powinien być zbanowany.
Za kłamstwa powinieneś być ścigany sądowo.
- Catastrophique
- bywalec
Gdzie wszędzie? Podałeś jeden link z indywidualną opinią jednego lekarza, do końca zapewne nie sprawdzoną w praktyce.
To nie jest żadne oficjalne potwierdzenie tylko link z jakiejś niszowej strony z indywidualną opinią lekarza, a nie ogólną, potwierdzoną naukowo zasadą, którą można by było zastosować do wszystkich chorych.
Zreszta to jest oczywiste, bo każdy pacjent to przypadek indywidualny, jak pisałem.
To nie jest żadne oficjalne potwierdzenie tylko link z jakiejś niszowej strony z indywidualną opinią lekarza, a nie ogólną, potwierdzoną naukowo zasadą, którą można by było zastosować do wszystkich chorych.
Zreszta to jest oczywiste, bo każdy pacjent to przypadek indywidualny, jak pisałem.
Tik tak tik tak

Nie kłam doskonale wiesz ze to jest standard międzynarodowy. Świadomie szkodzisz innym i tylko o to ci chodzi. Sam się trujesz i zależy ci żeby inni się też truli. Jesteś niesamowitym cynicznym perfidnym szkodnikiem i powinieneś być dawno zbanowany.
- Catastrophique
- bywalec
Udowodnij, ze to standard miedzynarodowy zamiast tylko o tym pisac. Jezeli tego nie zrobisz, nie mamy o czym dyskutowac i wypadałoby zebys juz skonczyl z tymi bzdurami.
Tik tak tik tak

Nic nie będę ci udowadniał. Doskonale wiesz ze to standard międzynarodowy i wiedza powszechna która dotyczy wszystkich chorych bez wyjątku. Przestań mydlić oczy właśnie wyszło na jaw jakim jesteś cynicznym oszustem. Wyrządzasz innym tylko krzywdę i tylko na tym ci zależy.
- Catastrophique
- bywalec
Bo nie potrafisz udowodnic i jest to bzdura. Koniec tematu.
Tik tak tik tak

Nic nie muszę udowadniać . Każdy umie szukać w internecie ty też przestań kłamać i obrażać . Twoje wykłady to bzdura. Powinieneś być za to zbanowany : w pełni świadomie krzywdzisz innych którzy cię posłuchają.
- Catastrophique
- bywalec
To prawda, każdy potrafi i w internecie nie ma żadnego potwierdzenia tego co piszesz. Osobom, które mają wątpliwości zalecam spytanie swojego lekarza. Rzetelniejszego źródła nie znajdziecie.
Tik tak tik tak

Nie kręć już i nie matacz. Skompromitowałeś się jak zwykle. Jest o tym wszędzie . Każdy lekarz o tym wie tak jak i o tym ze to oznacza utratę klienta po 2 latach . Ciebie lekarz nastraszył i szkodzisz swojemu zdrowiu i zazdrościsz tym którzy tego nie robią przez co ciągle jesteś taki sfrustrowany. Ale cynicznym szkodnikiem jesteś swoją drogą.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Ja jutro dzwonię do mojego szefa z informacją że odchodzę z pracy. Zbyt wiele rzeczy mi się nie podoba i tylko niepotrzebnie się wkurzam. Jak nie szanują pracowników i trzeba np. pilnować nadgodzin bo inaczej oszukują to ja dziękuje za taką pracę. Znajdę inną, taką która da mi satysfakcję.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- falling up
- bywalec
bo wszyscy cię kiwkują? i mają beka. tylko policja ci pomaga. albo twój przyjaciel.Piotrek007 pisze: ↑ndz wrz 12, 2021 1:14 pm Ja jutro dzwonię do mojego szefa z informacją że odchodzę z pracy. Zbyt wiele rzeczy mi się nie podoba i tylko niepotrzebnie się wkurzam. Jak nie szanują pracowników i trzeba np. pilnować nadgodzin bo inaczej oszukują to ja dziękuje za taką pracę. Znajdę inną, taką która da mi satysfakcję.
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"
*
prefix.
*
prefix.
- falling up
- bywalec
.Piotrek007 pisze: ↑ndz wrz 12, 2021 1:14 pm Ja jutro dzwonię do mojego szefa z informacją że odchodzę z pracy. Zbyt wiele rzeczy mi się nie podoba i tylko niepotrzebnie się wkurzam. Jak nie szanują pracowników i trzeba np. pilnować nadgodzin bo inaczej oszukują to ja dziękuje za taką pracę. Znajdę inną, taką która da mi satysfakcję.
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"
*
prefix.
*
prefix.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Zdrowia życzę...falling up pisze: ↑ndz wrz 12, 2021 1:42 pmbo wszyscy cię kiwkują? i mają beka. tylko policja ci pomaga. albo twój przyjaciel.Piotrek007 pisze: ↑ndz wrz 12, 2021 1:14 pm Ja jutro dzwonię do mojego szefa z informacją że odchodzę z pracy. Zbyt wiele rzeczy mi się nie podoba i tylko niepotrzebnie się wkurzam. Jak nie szanują pracowników i trzeba np. pilnować nadgodzin bo inaczej oszukują to ja dziękuje za taką pracę. Znajdę inną, taką która da mi satysfakcję.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Catastrophique
- bywalec
Odważny krok. Trzymam kciuki.Piotrek007 pisze: ↑ndz wrz 12, 2021 1:14 pm Ja jutro dzwonię do mojego szefa z informacją że odchodzę z pracy. Zbyt wiele rzeczy mi się nie podoba i tylko niepotrzebnie się wkurzam. Jak nie szanują pracowników i trzeba np. pilnować nadgodzin bo inaczej oszukują to ja dziękuje za taką pracę. Znajdę inną, taką która da mi satysfakcję.
Tik tak tik tak