Za to ty wciągałeś sporo. Brawo!ghost pisze:Ty to nie pisz tu smutkow, tylko swoje ksiazki religijne poczytaj, bo masz ich widze sporo.
A koksu nie wciagales i pewnie nawet w reku nie miales.
Nie narzucaj komus koksu, chyba ze myslisz o takim do pieca.
jestem
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- Anime
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 45723214
Re: jestem
.
Anime osoba jest o wiele ważniejsza od chwili przyjemności sexualność jest piękna tylko wtedy kiedy jest piękna.
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
człułem sięzupełnie podobny do Boga i cieszyłem siętym
uwydatniam moją znajomość z osobowym Bogiem stosuję do swego życia pewne wskazówki kapłańskie.Przyjmuję Boga pod postacią Chleba bo osobowy Bóg nie jest jakąś mocą rozpyloną wszędzie.działanie Boga jest widzialne i realne właśnie w tym skromnym budynku zbudowanym ludzką ręką.jest to namacalny dowód Miłości potwierdzonej w Ewangelii.
pogłębiona mistyka u chorych psychicznie jest wyrazem zdrowienia bo duchowość to tak naprawdę wolność i motywacja do życia oznacza zadawanie pytań o sens istnienia siebie i tego co nas otacza u mnie naprzykład mistyka pomogła mi dzisiaj spokornieć.Miałem urojenia wielkościowe a w kościele zobaczyłem że jestem jednym z wielu.
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Jestem z siebie dumna. 
ledwo na tróję wychodzę, a w oczach innych dobrze się uczę... może chodzi o co innego. Np. o to że umiem zagadać wykładowców

ledwo na tróję wychodzę, a w oczach innych dobrze się uczę... może chodzi o co innego. Np. o to że umiem zagadać wykładowców

Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
znów umoczyłem się w apokalipsie czyli przepowiedniach armagedonu i nękają mnie demony tak że się boję.świdrują w moich myślach próbują mnie straszyc i im sięto udaje bo brakuje mi miłości bo pisze w Biblii że miłość sięnie lęka także śpijcie spokojnie.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
https://thoughtsnotmine.wordpress.com/2 ... box-alice/
Takie demony?
Takie demony?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. Ten zaś, kto się lęka, nie wydoskonalił się w miłości. 1 jana.Edenie ja mówię o wnętrzu swego serca.tam jest walka.
z uwagi na moją schizofrenie apokalipsa przenosi się do mojego wnętrza a tutaj oddaje tylko jej błyski.Moja apokalipsa to powolne umieranie dla świata.Jeśli jest chętna taka niewiasta która chce podłączyć się do tej walki zapraszam.
Miłość Bóg i Uwielbienie !!!
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Czyli sztuka kochania na kolanach.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
kto się modli ten później ma czas na wszystko
"Jestem" to imię biblijnego Boga. Mój Bóg ma na imię Czas. Zapraszam. Poczytaj o nim. Blog www.imiebogaczas.pl .
przeżywam stany lekowe wynikające z coraz bardziej ogarniającą mnie nicością strach przed tym że pojawiającymi się wątpliwościami co do istnienia Boga.jakby mi ktoś lub coś odbierało mi nadzieję na bycie bohaterem Bożym.
urojenia o treści religijnej są powodem u mnie zwątpienia w Boga jak wszystkie wypaczenia które są w sprzecności z religią której jestem wyznawcą pomimo tych trudności.
do śmierci którą przezywałem już wiele razy dłącza sie ta kolejna dzisiejsza.na spotkanie z Bogiem trzeba się przygotowaywać całe życie by przyzwyczaić całą swoją istotę do przebywania w Jego obecności.
odkryłem nową drogę już nie chce być wielki w oczach świata to by mnie przerosło nie dałbym zwyczajnie rady.Maryja to pokora i zwraca uwagę na życie wewnętrzne duszy.W Niej pokładam swoją nadzieję.
Dorosłeś, życie cię okiełznało. Dziecko chce być astronautą, wielkim odkrywcą, mistrzem. A dorosły cieszy się, że ma gdzie mieszkać i kredyt na 30 lat udaje mu się spłacać w terminie.bigo pisze: już nie chce być wielki w oczach świata to by mnie przerosło nie dałbym zwyczajnie rady.
Wspaniale nie porzuciłem marzeń o wielkości każdy powołany jest do wielkich rzeczy ja odkryłem tylko że ta wielkość może się realizować w codzienności w ukryciu w prostym życiu.Jest to łatwiejsza droga bo narażona na mniejsze przeciążenia związane z odpieraniem pokus by uważać siebie za większego niż w rzeczywistości jestesmy.Wspaniale pisze:Dorosłeś, życie cię okiełznało. Dziecko chce być astronautą, wielkim odkrywcą, mistrzem. A dorosły cieszy się, że ma gdzie mieszkać i kredyt na 30 lat udaje mu się spłacać w terminie.