forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Z tego co pamiętam chyba pisałaś, że jeden z budynków, który jest na filmie, odnawiałaś w ramach prac konserwatorskich... Pewnie wiele z nich znasz też ze względu na swoje zainteresowania architektoniczne Ciekawi mnie który najbardziej Ci przypadł do gustu, a który jest lub był największym wyzwaniem ... ??
My Way My Generation "Ludzie wystarczająco szaleni, by sądzić, że mogą zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają." ... najpierw myśleć, potem zmieniać, zawsze kochać...
My Way My Generation "Ludzie wystarczająco szaleni, by sądzić, że mogą zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają." ... najpierw myśleć, potem zmieniać, zawsze kochać...
czy to forma utarcia nosa ? z jakiego powodu tak postąpiłaś ?
Pewnie że wystarczy, myślałem że powiesz mi dlaczego tak zrobiłaś. Ale nie mam już wpływu na Twoją decyzję, zostaje mi tylko ją zaakceptować ...
A to w takim razie osiągnęłaś swój cel lepiej trafić już się nie dało