Alternatywy dla związków małżeńskich dla schizofrenika

i inne sprawy partnerstwa lub jego braku

Moderator: moderatorzy

FanKanapek
bywalec
Status: Zawodowiec

Re: Alternatywy dla związków małżeńskich dla schizofrenika

Post autor: FanKanapek »

Amannn pisze: ndz kwie 09, 2023 9:11 pm @ Fankanapek

Nie. Ja mie jestem i nie będę zerem. I nikt z punktu widzenia matematyki by mnie tak nie nazwał i nie nazwie. To wyrażenie w ogóle nie ma sensu, bo matematyka nie służy do przypisywania ludziom numerków. Nikt nie jest zerem i nie będzie. Tak nie można mówić. Szanuj innych użytkowników. To forum było wcześniej bardzo przyjazne. Nie rób od tego wyjątku. Za nazwanie kogoś nikim były dawniej ostrzeżenia/upomnienia. I ja nie będę ci się chwalił moimi osiągnięciami, żeby ci udowadniać kim ja jestem. Chodzi o to, żeby nie obrażać. Nikogo. Ludzie tu mają rożna sytuacje życiowa, ale nikt z nich nie jest i nie będzie zerem. Większość jak nie wszyscy starają się żyć godnie, choć nie zawsze jest im łatwo. Nie rób innym co tobie niemile. Czy ktoś ciebie tak nazywa? Zacząłeś hejtować i sprowokowałeś innych do hejtu. Po co? Jest tyle merytorycznych tematów, na które mógłbyś porozmawiać.

@ Jonny

Tak fanowikanapek trzeba powiedzieć, żeby opuścił forum jak nie potrafi się zachować.
Prawda boli nierobie :lol:
Co za wyznanie - zera psychicznie chore burczą że nie są zerami, w końcu państwo was karmi co byście nie zdechli :P :lol:

Ale wiecie gdzie wasze miejsca oj wiecie :lol:
Buk, humor, dziczyzna!
ODPOWIEDZ

Wróć do „miłość, seksualność, partnerstwo”