Bibilia kto wierzy w te brednie?

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Re: Bibilia kto wierzy w te brednie?

Post autor: guile »

Chłopiec Papuśny pisze: ndz mar 22, 2020 4:53 am
guile pisze: śr mar 11, 2020 10:26 pm Gniewacie się na mnie? Wiem jaka to jest strona www, ale gniewajcie się na psychiatrię. Wszyscy mają prawo do zdrowia, w ludzkich warunkach i w ludzkim poszanowaniu.
Wierzący nieuznający słowa Bożego, w dodatku katolik szowinista. Jak to łatwo pójść na skróty.
Jak to łatwo pójść na skróty by akurat teraz się wziąć za swoje stanowisko moderatora :oops:. Tu jest Polska, a nie Holandia! Tu jeszcze obowiązuje minumum prawdomówności na temat tej obrzydliwej i destrukcyjnej choroby, a mianowicie jest to uznawane nie za orientację, ale dewiację (abominacje zachowania seksualnego), ile byś przez to tupał nóżkami w swoich czerwonych lakierkach, czy nie! Gdyby to było równoprawną orientacją, byłoby to w stanie istnieć pomimo naturalnej selekcji. Naturalna selekcja wyklucza to jako coś mogące być genetycznego, czyli naturalnego! Koniec tych kłamstw na ten temat!
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

guile pisze: śr mar 11, 2020 9:19 pm Pedalstwo jest złem które nas szpeci, i osłabia w obliczu konkurencji o terytorium. Pedalstwo jest AIDSem ideologicznym!

Czy ja chcę dzieci? No, chciałbym tu mieć tak super jak muzułmanin, że bez obaw wolno mi dzieci obronić przed indoktrynacją lgbt. Że tak nie mam, zastanowię się raz, dwa, nawet milion razy, zanim zboczeńcy mnie zmuszą do wychowania im kolejnej "dupci"!

Nie używamy słów uznanych potocznie za obraźliwe. Szanujemy innych za ich poglądy. - Papuśny
O! Ale inni mają znosić nazywanie ich Biblii bredniami! Na takim pejsbuku też wolno srać na Papierza ile tylko wlezie! Na pedałka natomiast broń Boże coś adekwatnego do jego nachalnego, bezwstydnego zachowania powiedzieć! Jakie to typowo szowinistyczne! Powtarzam, to jest Polska, tu jeszcze nie jest to nową świętą krową, za obrazę której czeka omalże święta inkwizycja, jak za czasów postrachu najgorszego ciemnogrodu!
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Zwykła obłuda, i tyle! Nie dość że po pejsbukach dzieje się co chce, to jeszcze tu trzeba trzymać gębę na kłódkę, gdy druga strona jeździ po ludziach ile wlezie. Nawet się tego tematu nie przenosi do odpowiedniego działu, gdy mój temat o coronawirusie został całkowicie "zjedzony" schowaniem go do innego tematu. Brud, smród, i tyle! Po co mam pisać na te forum?!

Chcesz jeździć po homosexualistach to załóż własny temat. Na razie nie dałeś żadnej merytorycznej odpowiedzi w obronie biblii. - Papuśny
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

guile pisze: pn mar 23, 2020 2:58 am Zwykła obłuda, i tyle! Nie dość że po pejsbukach dzieje się co chce, to jeszcze tu trzeba trzymać gębę na kłódkę, gdy druga strona jeździ po ludziach ile wlezie. Nawet się tego tematu nie przenosi do odpowiedniego działu, gdy mój temat o coronawirusie został całkowicie "zjedzony" schowaniem go do innego tematu. Brud, smród, i tyle! Po co mam pisać na te forum?!

Chcesz jeździć po homosexualistach to załóż własny temat. Na razie nie dałeś żadnej merytorycznej odpowiedzi w obronie biblii. - Papuśny
Mi się chce tu pisać jak psu trawę skubać! Czemu się mój temat o coronawirusie "zamieciło pod dywan", gdy takie tematy o Biblii się uznaje za merytoryczniejsze, niż temat nowej "homoewangelii" (ideologii lgbt), której powoli ludzkość się boi kwestionować jak katolicyzmu w średniowieczu, bo groziło za to spalenie na stosie? Czemu to ma być mi, czy komukolwiek innemu złotym cielcem do adorowania? Komu ta ideologia w ogóle służy na zdrowie? Ludzie się tak rodzą, czy służy to tylko wąskiej grupce krańcowych egoistów? Po co mam tu pisać o tym, czy tamtym?! Sobie robicie z moimi komentarzami i tematami co tylko wredność i złośliwość wskażą swymi brudnymi paluchami (ewidentnie prosto z dup)!
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

O twoim temacie związanym z koronawirusem nic nie wiem. Nie było mnie kilka miesięcy, że względu na pobyt w Czechach. Tematów na forum się nie usuwa, jedynie można przenieść na inny dział.
Przeglądając twoje posty, nie znalazłem nic na temat koronawirusa... Może źle szukam, albo nigdy ich nie pisałeś. Natomiast teorie spiskowe mnie nie interesują.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Jak widać, obydwoje z Maxi aspirujecie do strasznego sieńkiewiczostwa i sapkowstwa. Chyba to Wam tak przeszkadza, że poza napisaniem czegoś mądrego (gdy mi się chce postarać), potrafię jeszcze coś napisać kreatywnie...

Ja nie będę tu w ogóle pisał, jak Wy mody będziecie mnie tu przysrywać co chwilę!

Mod jest neutralny. Jeżeli będziesz obrażać kogoś bezpośrednio czy pośrednio, będziesz upominany. Zastosuj się do tego co ci napisałem na PW. I tylko tyle. - Papusny
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Chłopiec Papuśny pisze: pn mar 23, 2020 10:48 am O twoim temacie związanym z koronawirusem nic nie wiem. Nie było mnie kilka miesięcy, że względu na pobyt w Czechach. Tematów na forum się nie usuwa, jedynie można przenieść na inny dział.
Przeglądając twoje posty, nie znalazłem nic na temat koronawirusa... Może źle szukam, albo nigdy ich nie pisałeś. Natomiast teorie spiskowe mnie nie interesują.

Nie będę się skarżył jak dziecko, ale żeby nie było że coś sobie zmyślam: viewtopic.php?f=280&t=34538&start=75

Kto tutaj będzie pisał z takim traktowaniem?! Przecież to był całkowicie osobny temat, pod tytułem "Koronowirus, co Wy na to"!

Nie wiem w czym problem. Jeżeli założyłeś osobny temat, prawdopodobnie został połączony z innym. Ja widzę że ty odpowiedziałeś w wątku 44. Wszelkie pytania i skargi kieruj do Zbyszka - Papuśny
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Zobaczcie, że moderacja w ogóle nie potrafi z ludźmi rozmawiać.
nic
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

splinter pisze: pn mar 23, 2020 12:32 pm Zobaczcie, że moderacja w ogóle nie potrafi z ludźmi rozmawiać.
Dostosowuje się do rozmówcy. Mimo że zostałem zwyzywany, odpowiadam kulturalnie.
Awatar użytkownika
klucz żurawi
zaufany użytkownik

Post autor: klucz żurawi »

Zobaczcie, że moderacja w ogóle nie potrafi z ludźmi rozmawiać.
W sensie, że za agresję i wulgarność powinien być co najmniej czasowy ban?
Też uważam że moderacja jest zbyt pobłażliwa.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Ok, obraża was, czujecie się obrażeni.

W sumie ok, nie mam zdania po prostu.
nic
Awatar użytkownika
klucz żurawi
zaufany użytkownik

No mnie nie obraził. Ale i tak poczułem pewien zgrzyt. Po prostu ludzie dążą do kontaktu sobie podobnych. Jeśli nie będzie się reagować na agresję i wulgarność, ludzie spokojniejsi zaczną szukać alternatywy dla tego forum.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Ja nie mam z kim tu pisać z moderstwa, jeżeli moja praca ma wyglądać jak Wolfganga Amadeusa Mozarta, wśród samych Antonii Salierii. Na litość boską, nie ma po co! Wiedzieliście "Amadeus"?! To szokuje!
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Nie może być tak! Weźcie się w garść, moderatorstwo!
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Serio, po co mi tu język strzępić, gdy mam całe arcydzieło autobiografii pod nosem, z interaktywną pictografią, bo na to też mnie stać? Piszcie te swoje blogi! Mi to nie szkodzi.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Nawet wisi mi to!
Awatar użytkownika
klucz żurawi
zaufany użytkownik

OK to jeszcze ja. Być może guile ma nasilenie psychozy. W takim przypadku robię się bardziej tolerancyjny.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Gdyby to była moja psychoza, to by raczej była ta pierwotna. Ale nie, nie jestem na etapie wiary że wszyscy chcą nic, tylko mojej zguby! Chcecie znać prawdę? Wszyscy mają nas w dupie! A my tak mało się staramy by wykazać się umysłem większym niż pomniejszony mózg przeciętnego geja! Statystycznie, mają nawet mniejsze mózgi, nie tylko pragną ruchać odchody w odbytach innych obrzydliwych cieleśnie każdemu samców! Fuj!
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Ale tak! Tak właśnie wygląda dzisiejsza wiara!
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

guile pisze: pn mar 23, 2020 2:54 pm Gdyby to była moja psychoza, to by raczej była ta pierwotna. Ale nie, nie jestem na etapie wiary że wszyscy chcą nic, tylko mojej zguby! Chcecie znać prawdę? Wszyscy mają nas w dupie! A my tak mało się staramy by wykazać się umysłem większym niż pomniejszony mózg przeciętnego geja! Statystycznie, mają nawet mniejsze mózgi, nie tylko pragną ruchać odchody w odbytach innych obrzydliwych cieleśnie każdemu samców! Fuj!
Przecież ty nie uprawiasz sexu analnego, więc co ci przeszkadza że ktoś taki typ sexu wybiera? Przecież miłość homosexualna ciebie nie dotyczy, więc co ci to przeszkadza? Jeżeli ktoś tak lubi, to jego wybór i sprawa. Zgwałcił cię ktoś, że tak sie zachowujesz?
ODPOWIEDZ

Wróć do „przeżycia religijne”