Jak to łatwo pójść na skróty by akurat teraz się wziąć za swoje stanowisko moderatoraChłopiec Papuśny pisze: ↑ndz mar 22, 2020 4:53 amWierzący nieuznający słowa Bożego, w dodatku katolik szowinista. Jak to łatwo pójść na skróty.

Moderator: moderatorzy
Jak to łatwo pójść na skróty by akurat teraz się wziąć za swoje stanowisko moderatoraChłopiec Papuśny pisze: ↑ndz mar 22, 2020 4:53 amWierzący nieuznający słowa Bożego, w dodatku katolik szowinista. Jak to łatwo pójść na skróty.
O! Ale inni mają znosić nazywanie ich Biblii bredniami! Na takim pejsbuku też wolno srać na Papierza ile tylko wlezie! Na pedałka natomiast broń Boże coś adekwatnego do jego nachalnego, bezwstydnego zachowania powiedzieć! Jakie to typowo szowinistyczne! Powtarzam, to jest Polska, tu jeszcze nie jest to nową świętą krową, za obrazę której czeka omalże święta inkwizycja, jak za czasów postrachu najgorszego ciemnogrodu!guile pisze: ↑śr mar 11, 2020 9:19 pm Pedalstwo jest złem które nas szpeci, i osłabia w obliczu konkurencji o terytorium. Pedalstwo jest AIDSem ideologicznym!
Czy ja chcę dzieci? No, chciałbym tu mieć tak super jak muzułmanin, że bez obaw wolno mi dzieci obronić przed indoktrynacją lgbt. Że tak nie mam, zastanowię się raz, dwa, nawet milion razy, zanim zboczeńcy mnie zmuszą do wychowania im kolejnej "dupci"!
Nie używamy słów uznanych potocznie za obraźliwe. Szanujemy innych za ich poglądy. - Papuśny
Mi się chce tu pisać jak psu trawę skubać! Czemu się mój temat o coronawirusie "zamieciło pod dywan", gdy takie tematy o Biblii się uznaje za merytoryczniejsze, niż temat nowej "homoewangelii" (ideologii lgbt), której powoli ludzkość się boi kwestionować jak katolicyzmu w średniowieczu, bo groziło za to spalenie na stosie? Czemu to ma być mi, czy komukolwiek innemu złotym cielcem do adorowania? Komu ta ideologia w ogóle służy na zdrowie? Ludzie się tak rodzą, czy służy to tylko wąskiej grupce krańcowych egoistów? Po co mam tu pisać o tym, czy tamtym?! Sobie robicie z moimi komentarzami i tematami co tylko wredność i złośliwość wskażą swymi brudnymi paluchami (ewidentnie prosto z dup)!guile pisze: ↑pn mar 23, 2020 2:58 am Zwykła obłuda, i tyle! Nie dość że po pejsbukach dzieje się co chce, to jeszcze tu trzeba trzymać gębę na kłódkę, gdy druga strona jeździ po ludziach ile wlezie. Nawet się tego tematu nie przenosi do odpowiedniego działu, gdy mój temat o coronawirusie został całkowicie "zjedzony" schowaniem go do innego tematu. Brud, smród, i tyle! Po co mam pisać na te forum?!
Chcesz jeździć po homosexualistach to załóż własny temat. Na razie nie dałeś żadnej merytorycznej odpowiedzi w obronie biblii. - Papuśny
Chłopiec Papuśny pisze: ↑pn mar 23, 2020 10:48 am O twoim temacie związanym z koronawirusem nic nie wiem. Nie było mnie kilka miesięcy, że względu na pobyt w Czechach. Tematów na forum się nie usuwa, jedynie można przenieść na inny dział.
Przeglądając twoje posty, nie znalazłem nic na temat koronawirusa... Może źle szukam, albo nigdy ich nie pisałeś. Natomiast teorie spiskowe mnie nie interesują.
W sensie, że za agresję i wulgarność powinien być co najmniej czasowy ban?Zobaczcie, że moderacja w ogóle nie potrafi z ludźmi rozmawiać.
Przecież ty nie uprawiasz sexu analnego, więc co ci przeszkadza że ktoś taki typ sexu wybiera? Przecież miłość homosexualna ciebie nie dotyczy, więc co ci to przeszkadza? Jeżeli ktoś tak lubi, to jego wybór i sprawa. Zgwałcił cię ktoś, że tak sie zachowujesz?guile pisze: ↑pn mar 23, 2020 2:54 pm Gdyby to była moja psychoza, to by raczej była ta pierwotna. Ale nie, nie jestem na etapie wiary że wszyscy chcą nic, tylko mojej zguby! Chcecie znać prawdę? Wszyscy mają nas w dupie! A my tak mało się staramy by wykazać się umysłem większym niż pomniejszony mózg przeciętnego geja! Statystycznie, mają nawet mniejsze mózgi, nie tylko pragną ruchać odchody w odbytach innych obrzydliwych cieleśnie każdemu samców! Fuj!