Zaufani użytkownicy
Moderator: moderatorzy
- Roland89
- zaufany użytkownik
Re: Zaufani użytkownicy
wal na priwka Dolphin, wal na priwka .
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
I znowu dziwna sytuacja, gdzie nowy człowiek na wstępie jest zaufanym...
Zarejestrowany 28 października.
Zarejestrowany 28 października.
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
No, też mnie to zdziwiło.
Człowiek ma żal do człowieka, a życie jak osioł ucieka.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
a mamy tu bywalców, co prawie rok się udzielają...
-
- zaufany użytkownik
A czy nie chodzi o to, że ktoś może być krótko i szybko stać się kimś godnym zaufania, a jeśli ktoś jest długo nie oznacza wcale, że na zaufanie zasługuje?
- milcząca czarna mery
- zaufany użytkownik
ja też byłam zaufanym bardzo szybko.
to przecież nie chodzi o staż bycia na forum.
to przecież nie chodzi o staż bycia na forum.
-
- zaufany użytkownik
Ja też szybko stałam się zaufana, zdziwiłam się wtedy.
Ja późno zostałem zaufanym użytkownikiem, ale nie mam nic przeciwko temu, żeby było to uznaniowe. Wg mnie tak powinno być i komuś może się przykro zrobić, że teraz to czyta.

Ja czekam cierpliwie. W końcu jest tu od paru dni zaledwie.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Zaufanie się buduje szczególnie, że nadużyłem go pod nickiem Ignariusz52, miałem nawrót. Teraz już z powrotem studiuję.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- milcząca czarna mery
- zaufany użytkownik
Zbyszku, czy uważasz, że właściwym jest przyznawanie statusu zaufanego użytkownika osobom, które rejestrują się na kilku kontach? Bardzo często jeśli osoba rejestruje się na nowym koncie, ma coś do ukrycia, ma ochotę zmanipulować użytkowników i pod nową odsłoną zyskać ich zaufanie.
Dla mnie status zaufanego użytkownika oznacza, że osoba może być godna zaufania. A jeśli ktoś manipuluje, świadomie wprowadza innych użytkowników w błąd, to godnym zaufania nie jest.
W szczególności mam tu na myśli użytkowników, którzy na swoim poprzednim koncie nadużyli zaufania innych, i np. stracili status zaufanego.
Nie wiem, jakie jest Twoje zdanie na ten temat?
Dla mnie status zaufanego użytkownika oznacza, że osoba może być godna zaufania. A jeśli ktoś manipuluje, świadomie wprowadza innych użytkowników w błąd, to godnym zaufania nie jest.
W szczególności mam tu na myśli użytkowników, którzy na swoim poprzednim koncie nadużyli zaufania innych, i np. stracili status zaufanego.
Nie wiem, jakie jest Twoje zdanie na ten temat?
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Eden, rzeczywiście masz dużo postów i piszesz przemyślane posty. Nie wiem, dlaczego jeszcze nie jesteś zaufanym użytkownikiem?
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Jak już dzisiaj pisałam, w którymś z wątków pewnych pytań zadawać nie należy.
Sytuację na forum pozostawię więc bez komentarza.
Napiszę tylko, że bardzo mi przykro, z powodu Makarona.
Sytuację na forum pozostawię więc bez komentarza.
Napiszę tylko, że bardzo mi przykro, z powodu Makarona.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Należy ! Sęk w tym, żeby nie czynić z nich poniżeń wobec innych.Mariii pisze:... pewnych pytań zadawać nie należy..
milcząca czarna mery, mnie także mało podoba się rejestrowanie się pod kilkoma nickami. Jednak to nieproste do stwierdzenia. Jeśli tylko się dowiem namawiam do złączenia dwóch kont. Bardzo niewiele osób utraciło status zaufanego. Dodałem do regulaminu pkt.2.3 lecz nie wiem, co mogę zrobić więcej. Może ktoś ma pomysł ? Jakoś trudno mi to zabronić skoro nie mam pełnej możliwości egzekwowania takiego zakazu.
Status Makarona zostanie niedługo przywrócony. Poprosiłem go także o zgodę na połączenie kont Makarona i Salydusa.Mariii pisze:.. bardzo mi przykro, z powodu Makarona.
Zbyszku, rozumiem, że jest to Twoje forum i Ty tu rządzisz.
Jednak nie wszyscy mają poglądy podobne do Twoich/Waszych, przez co traktowani są inaczej.
Ma się gryźć w język i zastanawiać po 5 razy nad każdym napisanym zdaniem!?
O to chodzi, żeby pisać tylko to, co szanowna cenzura pozwala!?
A gdzie prawo do własnego myślenia!?
Jednak nie wszyscy mają poglądy podobne do Twoich/Waszych, przez co traktowani są inaczej.
I po co, skoro on nie zmieni swojego rozumowania!?zbyszek pisze:Status Makarona zostanie niedługo przywróconyMariii pisze:.. bardzo mi przykro, z powodu Makarona.
Ma się gryźć w język i zastanawiać po 5 razy nad każdym napisanym zdaniem!?
O to chodzi, żeby pisać tylko to, co szanowna cenzura pozwala!?
A gdzie prawo do własnego myślenia!?
Odnośnie tego dodanego punktu: Dwa istniejące konta można łatwo połączyć. oraz tego co piszesz wyżej, łączenie kont mnie nie dotyczy, ponieważ moje poprzednio konto zostało fizycznie usunięte, zniknęło z forum wraz z postami. Dlatego teraz pisanie o możliwości łączenia kont tak jakbym miał dwa konta na forum, jest nie w porządku. Nie miałem dwóch kont i nie mam. Mam to jedno i z niego piszę. Tamto poprosiłem usunąć (procedura trwała bardzo długo, w negocjacjach uczestniczyła Moi), bo nie zamierzałem już więcej na to forum wracać - nie działałem z premedytacją! Teraz to się przedstawia w sposób, jakbym używał kilku kont na raz. Wytykanie mi zaś zmiany nazwy konta (co zrobiło wiele innych osób, choćby milcząca czarna mery), jest już zupełnie nie w porządku, niepiętnujące pisanie w sposób Wspaniale/Makaron - jest to opcja dostępna dla każdego i przez użyta przez sporo osób.zbyszek pisze:Jeśli tylko się dowiem namawiam do złączenia dwóch kont. Dodałem do regulaminu pkt.2.3. [...]Poprosiłem go także o zgodę na połączenie kont
To forum charakteryzuje się jeszcze inną cechą - możliwością edytowania postów i usuwania ich treści w dowolnym momencie, niezależnie od napisania postu/ów, ich treści - co robi bardzo wiele osób, niektóre bardzo często. To jest ich prawo, każdego użytkownika tego forum. W ten sposób jest zacierana "część ich historii" - czy czyni im się z tego zarzut? Że chcą coś ukryć, przybrać maskę kogoś innego?
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Ależ skąd ? Możliwość edytowania lub kasowania własnych postów pozostaje prawem użytkownika tego forum. Oferta przywrócenia dawnych postów dotyczyła starych kopii bezpieczeństwa, które dobry administrator co jakiś czas sporządza. Skoro autor tego sobie nie życzy powrotu nie ma.Makaron pisze:...To forum charakteryzuje się... możliwością edytowania postów i usuwania ich treści w dowolnym momencie... W ten sposób jest zacierana "część ich historii" - czy czyni im się z tego zarzut? ...
To prawda, że wole unikać wielokrotnej rejestracji, lecz jeszcze nikomu osobiście nie został postawiony z tego powodu żaden zarzut.