Moderator: moderatorzy
A mnie się wydaje, co pokazały liczne i tajemnicze zgony więźniów/aresztantów będących pod ścisłą kontrolą, że jednak można. Jeśli zamieszane są w to służby, to mając w ręku pełnię władzy, mogą praktycznie wszystko sfabrykować.moi pisze:Myślę, że bardzo trudno jest powiesić kogoś tak, by nie było widać uczestnictwa w zbrodni. Już lepiej kogoś otruć i zasugerować samobójstwo.
Udało mi się znaleźć materiał filmowy z wypowiedzią Leppera w Sejmie z 29.11.2001Kotlet pisze:Możliwe. Dzięki, moi
Znalazłem tutaj jeszcze jeden kwiatek. Oto fragment przemówienia Leppera w Sejmie z 29.11.2001:
"Nie wzruszyło was to, że to nie ja namawiam do mordu, do metod hitlerowskich, tylko jeden z dziennikarzy pan Żakowski. W audycji wczoraj rano powiedział, że Leppera, że takiego człowieka trzeba ˝wpuścić do dołu z wapnem˝. Nie wiem, jaka jest jego przeszłość, czy ktoś z jego rodziny to robił, ale do dołu z wapnem wpuszczano ludzi, żeby się ich pozbyć."
a tutaj link:
http://antykomunizm.w.interia.pl/old/teksty/02.html
Ostatnia aktualizacja tego tekstu to 21 sierpnia 2003, więc mało prawdopodobne, żeby komuś zalezało na zmanipulowaniu wypowiedzią Leppera - w każdym razie nie w związku z jego samobójstwem.