Schizofrenia i branie sterydów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
małomówiąca
zaufany użytkownik

Re: Schizofrenia i branie sterydów

Post autor: małomówiąca »

Tribusteron to tylko suplement diety. Mój chłopak to bierze właśnie na nabranie chęci i sił do życia [wspomagając antydepresant] i po tygodniu-dwóch efekt był naprawdę dostrzegalny! Więcej sił, więcej chęci, więcej radości. Nie ma po nim żadnych efektów ubocznych.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Post autor: Antonio Kontrabas »

Trening amatorski owszem jest dobry na sucho, natomiast jesli decydujemy sie na uprawianie czegos co wychodzi poza te ramy dobrze jest stosowac suplementy. Ochraniaja organizm przed wycienczeniem, nadwyrezeniem miesni, naczyn, zyl, mozgu oraz serca, odpowiednio uwadniaja, uskuteczniaja wymiane azotowo tlenowa, sa takze niezbedne w przyswajaniu i metabolizmie bialek gdy postanawiamy cwiczyc wyczynowo. Dla mnie np zrobienie 50 pompek dwa razy w tygodniu nie wymaga stosowania suplementow, robienie natomiast 80 powtorzen w 11 seriach co dziennie wraz z kompletem innych cwiczen, nie jest juz bynajmniej ani zdrowe, ani odpowiednie bez nalezytego wspomagania organizmu. Dokladnie tak wspomagania, legalnego, dozwolonego, nabytego w aptece, nie dopingu. Zbyszek, te srodki to nie doping, sam nigdy bym nie wzial sterydow, sa tak samo zle jak narkotyki. Moje suplementy kupuje w aptece bez recepty, wychodzi taniej niz w sklepie dla sportowcow. Jestem pewny co do tego co zazywam. Nie nalezy rowniez mylic roslinnych legalnych steroidow, o ktorych byla mowa wyzej, ze sterydami czyli hormonami organicznymi, to calkiem co innego. Pierwsze jedynie podnosza naturalny poziom danego hormonu w organizmie do najwyzszych mozliwych granic (my czesto mamy zanizone poziomy roznych hormonow, lub zawyzone np prolaktyny, co zwiazane jest z zazywanymi przez nas lekami, przejawia sie to np. w rozroscie gruczolow piersiowych, nadmiernym owlosieniu lub wypadaniu wlosow, obnizeniu libido, nerwobolach itd., w naszym przypadku te suplementy nawet nie podnosza, jedynie reguluja poziom niektorych hormonow, jak chocby testosteronu), ale wciaz fizjologicznych. Sterydy natomiast sa to hormony, zastepuja te naturalne z naszego organizmu, moga np. zamienic kobiete w faceta, lub na odwrot, sa to srodki bardzo niebezpieczne, zabronione, uzywane na wlasna reke poza wiedza lekarska smiertelne. Zabroniony jest rowniez obrot nimi poza aptekami, receptami, lekarzami itd.
Awatar użytkownika
dan
moderator
moderator

Post autor: dan »

Obrazek

ON
doradzi najlepiej!

Nie ma lipy!
Zapraszam do rozmowy na czacie.
Awatar użytkownika
coty
zaufany użytkownik

Post autor: coty »

Super Dan :lol: ja mam dzisiaj zly dzień ale udało mi się roześmiać na chwile dzięki tobie.

Dziękuje i Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
Aga1 Arsenal
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Aga1 Arsenal »

O matko normalnie sie wystraszyłam- ten gość wygląda jak mój dziadek podczas trzepania dywanu- katastrofa jakaś :shock:
The King is only One, The King is Arsenal
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Sa faceci co lubia ogladac nagie kobiety, a sa tacy co lubuja sie w napakowanych facetach :lol: dla kazdego cos milego :D , a o gusta nie nalezy sie sprzeczac.
Awatar użytkownika
eN
zaufany użytkownik

Post autor: eN »

Są też tacy, którzy lubią jedno i drugie. A co! :D

PS
Suple nie działają :( Może dam im jeszcze tydzień, a później będę biadolił nad wydaną kasą :(
PPS
Trzeba było kupić pałerdżus, to by nie było lipy :mrgreen:
wiecejbasu

Post autor: wiecejbasu »

No wlasnie nie ma o*****a sie :D . Bedziemy pakowac łapy :mrgreen: Burneika dobrze zachęca ludzi na trening :)

http://allegro.pl/aps-mesomorph-388g-po ... 45404.html

Anton a wzialbys cos takiego ?
Los jest ciężki, nie doceniałem normalności, teraz jest dla mnie prawie czymś nie do zdobycia.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Czemu nie :wink:
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

niewyksztalcony pisze:Są też tacy, którzy lubią jedno i drugie. A co! :D

Dla takowych polecilbym do obejrzenia mrozacy krew w zylach najnowszy serial Spartakus, bije wszystko co widzialem do tej pory na glowe, powaga:
http://videobb.pl/category/spartakus-krew-i-piach/
http://serialepopolsku.pl/spartakus-kre ... odcinek-6/

Warto
wiecejbasu

Wporzo Anton już mam opracowane w głowie co wziąść, to powiedz teraz chociaż ty ile tam wyciskasz na klate :P
Los jest ciężki, nie doceniałem normalności, teraz jest dla mnie prawie czymś nie do zdobycia.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Niemam laweczki, na klate robie pompki, pisalem o tym wyzej :) no i niektore cwiczenia na atlasie. Nie kupowalem, bo i tak nie moge zbyt duzych obciazen, ze wzgledu na b. wysokie cisnienie tetnicze, miesnie daja rade lecz pikawa nie wydala, grzechy mlodosci, co zrobic wiec robie na jakosc i ilosc serii oraz powtorzen.
wiecejbasu

To bardzo wporządku i mądrze ja też jak nie moge czegoś robić normalnie to robie innymi sposobami i do celu. :P A ta odżywka do której wysłałem link ma niby w sobie jakiś składnik który działa na adrenaline. :o :roll: ciekawe
wiecejbasu

Aga1 Arsenal pisze:O matko normalnie sie wystraszyłam- ten gość wygląda jak mój dziadek podczas trzepania dywanu- katastrofa jakaś :shock:

Może temu gościowi nawet o to chodzi zeby wystraszyć. Od strachu do podziwu :P , a zresztą to jest Burneika już sławny koksiarz na internecie :D ludzie go lubią za sposób bycia :D pooglądaj filmiki yt z nim . Z tym trzepaniem dywanu to dziwne skojarzenie ja tam nic nie odczuwam od tego. :P A z tą l carnityną to dziwna sprawa podobno placebo ja nieraz piłem kawe przed cwiczeniami i ma to jakiś efekt czytalem tez o tym. :D mozna troche tłuszczu przepalić nawet :D
Awatar użytkownika
Roland89
zaufany użytkownik

Post autor: Roland89 »

witam to ja ognisty, wymieniłem 2 posty jekies pol roku temu .

Mam takie pytanka okey, szczególnie do znawców :

1. Czy AAKG może wyżadzić szkody w mózgu czy wpłynie tylko na lekką agresje ?
Jestem nadciśnieniowcem umiarkowanym.
Na ulotce od argininy czytałem, że pod żadnym pozorem nie brać w schizofrennii
Co wy na to ?

2. Czy my jako inni ludzie możemy dojść do wymiarów 45 cm w łapce i reszta proporcjonalnie czy niekoniecznie ?

Jade narazie lightowo Olimpowsko, cośtam ruszyło na pompie tylko 38 cmeterków, szału nie ma, ale tragedii tez ni ma .....
Dieta pod psyche jest, ale białko na poziomie 1,8 g na kmc, wiem trza zwiekszyć, ale to ciśnienie, co zrobić .

Mam nadzieje, że przejde reinkarnacje i będe nowym członkiem Olimpa, z taka sama twarzą, ale bez choróbsk :mrgreen:
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Arginina to jeden z dwudziesty aminokwasów kodowanych przez DNA, a co to jest AAKG ?
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Z rewelacyjnym skutkiem zazywalem wszelkie mozliwe aminokwasy rozgalezione i anaboliczne, polecam, nie maja zadnego wplywu na psyche. Jedynie bardzo dlugotrwale zazywanie moze powodowac efekt odwrotny do zamierzonego, u mnie wystapily bole w miesniach, ale zazywalem to okolo 3 lat bez przerwy 8)
Awatar użytkownika
Roland89
zaufany użytkownik

Post autor: Roland89 »

dziękuja za zdrową odpowiedz .

tyle, że ja biore twarde psychotropy (Depamide, Abilfy), nawet Depamide zmniejszył z 5 tabletek do 3 tabletek .

Słyszałem opinie, że ładna pompka po ćwiczeniach, dobry nastrój, ale niewiem czy choćby nawet 1 kapsułka AAKG brana dzień w dzień az do śmierci mogła czymś poskutkować, ponieważ zamierzam używać tego również w celach hipotensyjnych i to w dosłownym tego słowa znaczeniu, więc do śmierci .
Zagłębiałem się w jeden art, że arginina może wywrócić do góry nogami reakcje w organizmie i nadprodukować NO do takich rozmiarów, że nic tylko czekać na zawał, niewiem co otym myśląć.

Dzisaj raczej nie ma co myśleć chyba o potężniejszych wymiarach przy problemach z natury psychicznej oraz przy nadciśnieniu bez pomocy suplementów, takie jest moje zdanie nie wiem jak wasze .

Pozdrawiam i Z Bogiem .
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
Awatar użytkownika
eN
zaufany użytkownik

Post autor: eN »

Jest lipa :( Dokończę opakowania i pozwę Olimp do sądu, za brak efektów ;)
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Jestes ewenementem :wink: , ja tego juz nie biore, bo nie idzie wwwytrzymac :lol:, efekty przekroczyly nawet moje wszelkie oczekiwania az za nadto :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”