Kto by patrzył na takie rzeczy jak długość nosa lub wielkość stopy? Mnie to nie interesuje po za tym myślę, że to są banialuki. Bo nie liczy się wielkość a to co różdżką jesteś wstanie wyczarować

Ot co! HA.
Ja szukam dziewczyny. Najlepiej brunetki:) i trochę info o mnie:
28 lat, wzrost 186,chyba ze 100kg,nie wiem mam akurat wagę popsutą, obwody to nie wiem, mam brzuszek

tzw mięsień piwny, 45 wielkość stopy, stan cery - hmm, jestem chory od urodzenia na rybią łuskę. Ogólnie wygląda dobrze jak biorę leki to jest konkret. Generalnie do zaakceptowania przez płeć żeńską i tego szukam (takiej). "Pijesz? Palisz? Ćpasz?" - raz na jakiś czas piwko, ogólnie bez nałogów
Po za tym lubię czytać książki fantasy, horror, thriller. Moi ulubieni pisarze to: Edward Alan Poe, Stephen King, William King, R. A. Salvatore i Lovecraft. Jak na razie

Lubię spacery, las, deszcz, słońce ale tylko niskie temperatury, wszystkie cztery pory roku z umiłowanie na wiosna, jesień i zima

Lato tak sobie... Szczególnie jak teraz są takie temperatury gdzie po 33 stopnie za oknem to padam na łeb na szyję, to nie dla mnie. Oglądam filmy, lubię komedie, dramaty, fantasy, sf, itp. Także do kina można ze mną pujść na prawie wszystko

I generalnie uwielbiam RPG, Warhammer, CP2020, wampir maskarada, gasnące słońca itd. itd. Ubieram się luźnie, taki pseudo styl wojskowy z miejskim. I to by było na tyle

Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?