Czy ktoś odstawił całkowicie leki ?

Moderator: moderatorzy

contxt
zarejestrowany użytkownik

Re: Czy ktoś odstawił całkowicie leki ?

Post autor: contxt »

zrezygnowalem z abilify 5mg (mam diagnoze sch. paranoidalna) po 7mcach zarzywania.
Styłem się 10kg byłem bez motywacji, układ nagrody rozjechany, po tygodniu o odstawienia mam powolny wzrost checi na robienie tego i tamtego. od pierwszego epizodu 2010 do drugiego 2017 bylem bez lekow wogole. zalatwilem swoj nekajacy czakre problem i czuje sie pozytywnie nastawiony. Palilem wczesniej 5lat trawsko dzien w dzien. Czuje ze sport mnie postawi do pionu...
danielek
zaufany użytkownik
Status: portier

Post autor: danielek »

contxt pisze: pn sie 13, 2018 12:50 pm zrezygnowalem z abilify 5mg (mam diagnoze sch. paranoidalna) po 7mcach zarzywania.
Styłem się 10kg byłem bez motywacji, układ nagrody rozjechany, po tygodniu o odstawienia mam powolny wzrost checi na robienie tego i tamtego. od pierwszego epizodu 2010 do drugiego 2017 bylem bez lekow wogole. zalatwilem swoj nekajacy czakre problem i czuje sie pozytywnie nastawiony. Palilem wczesniej 5lat trawsko dzien w dzien. Czuje ze sport mnie postawi do pionu...
Powodzenia.Wszystko się da ale ciężko czasami.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek007 »

Ja przez ostatnie 16 lat biorąc leki pracowałem,uprawiałem sporty,miałem normalne relacje towarzyskie i żyłem jak "zdrowi" ludzie (no może na początku zmagałem się z lekką depresją).Od niedawna przestałem brać leki,ale to nic nie zmieniło w moim życiu.Na lekach też da się dobrze żyć jeśli choroba odpuści.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”