Alternatywy dla związków małżeńskich dla schizofrenika

i inne sprawy partnerstwa lub jego braku

Moderator: moderatorzy

Jonny1988
zaufany użytkownik

Re: Alternatywy dla związków małżeńskich dla schizofrenika

Post autor: Jonny1988 »

:D
FreshEscape pisze: czw kwie 06, 2023 8:22 pm
Jonny1988 pisze: czw kwie 06, 2023 8:18 pm Fresh lepiej na białko krowę udój od jakiegoś sąsiada....
A gdzieś ty widział na wsi u kogoś krowe, w dzisiejszych czasach ??? Fan pisał że zlizuje sobie białko, niestety po lekach to jakbyś na chusteczkę na smarkał. A moi somsiedzi, z chłopskim pochodzeniem. To jak sie spuszczą to byś ciele wykarmił...
:D nieźle cyrki u was odchodzą
Jonny1988
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: czw kwie 06, 2023 8:22 pm
Jonny1988 pisze: czw kwie 06, 2023 8:18 pm Fresh lepiej na białko krowę udój od jakiegoś sąsiada....
A gdzieś ty widział na wsi u kogoś krowe, w dzisiejszych czasach ??? Fan pisał że zlizuje sobie białko, niestety po lekach to jakbyś na chusteczkę na smarkał. A moi somsiedzi, z chłopskim pochodzeniem. To jak sie spuszczą to byś ciele wykarmił...
Fan się szczyci że jest zdrowy a my wszyscy chorzy
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Jonny1988 pisze: czw kwie 06, 2023 8:24 pm nieźle cyrki u was odchodzą
Nie jest ważne czy cyrki, czy nie !!! Ważne, żeby wesoło i z dystansem do siebie spędzać wolny czas. Swiat jest dzięki temu bardziej kolorowy :)
Jonny1988
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: czw kwie 06, 2023 8:27 pm
Jonny1988 pisze: czw kwie 06, 2023 8:24 pm nieźle cyrki u was odchodzą
Nie jest ważne czy cyrki, czy nie !!! Ważne, żeby wesoło i z dystansem do siebie spędzać wolny czas. Swiat jest dzięki temu bardziej kolorowy :)
Zawsze ciekawie napiszesz szacun
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Jonny1988 pisze: czw kwie 06, 2023 8:26 pm Fan się szczyci że jest zdrowy a my wszyscy chorzy
Fan po prostu nie przeszedł jeszcze ze świadomości tego że był samcem ALfa, na to że jest samcem Delta... :)
Jonny1988
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: czw kwie 06, 2023 8:33 pm
Jonny1988 pisze: czw kwie 06, 2023 8:26 pm Fan się szczyci że jest zdrowy a my wszyscy chorzy
Fan po prostu nie przeszedł jeszcze ze świadomości tego że był samcem ALfa, na to że jest samcem Delta... :)
Hehehe prawda nie zaktualizowal oprogramowania
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

@Freshescape

Ja nie jestem gównem. Ja nie jestem kurwiarzem. Jak takie słowa ci w ogóle przychodzą do głowy. Jak możesz tak kogoś obrażać. Zastanów się nad sobą Idź z tym do psychoterapeuty.
Jonny1988
zaufany użytkownik

Amannn pisze: pt kwie 07, 2023 3:31 pm @Freshescape

Ja nie jestem gównem. Ja nie jestem kurwiarzem. Jak takie słowa ci w ogóle przychodzą do głowy. Jak możesz tak kogoś obrażać. Zastanów się nad sobą Idź z tym do psychoterapeuty.
Szkoda kasy na psychoterapeutę
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Ten człowiek potrzebuje pomocy i powinna ona zostać udzielona. Był już na psychoterapii z tego co pisał 3 miesiące i powinien ją kontynuować.
Jonny1988
zaufany użytkownik

Amannn pisze: pt kwie 07, 2023 4:45 pm Ten człowiek potrzebuje pomocy i powinna ona zostać udzielona. Był już na psychoterapii z tego co pisał 3 miesiące i powinien ją kontynuować.
Fresh potrzebuje pomocy czy ktoś inny?
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Amannn pisze: pt kwie 07, 2023 3:31 pm @Freshescape

A kto w ogóle coś takiego mówił o tobie ? Do ciebie trzeba mówić jak do dziecka...
Amannn pisze: pt kwie 07, 2023 4:45 pm Ten człowiek potrzebuje pomocy i powinna ona zostać udzielona. Był już na psychoterapii z tego co pisał 3 miesiące i powinien ją kontynuować.
"ten człowiek" to se mów o swojej rodzinie !!! Dla Ciebie, jak sie do mnie zwracasz. To "Szanowny Panie" :)
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Jonny1988 pisze: pt kwie 07, 2023 4:50 pm
Fresh potrzebuje pomocy czy ktoś inny?
Fresh.
Jonny1988
zaufany użytkownik

FanKanapek pisze: czw kwie 06, 2023 7:24 am Nic nie znaczycie :lol: nikt takie zera nie kocha :roll:
Gdzie jesteś trollu
redaktor
bywalec

Post autor: redaktor »

Nie karm trolla- nie wzywaj go z powrotem na nasze forum.
Jonny1988
zaufany użytkownik

redaktor pisze: pt kwie 07, 2023 5:56 pm Nie karm trolla- nie wzywaj go z powrotem na nasze forum.
Hehehehe
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: czw kwie 06, 2023 7:14 pm
Amannn pisze: czw kwie 06, 2023 6:37 pm Ja nie jestem zerem. Ja nie jestem nikim. Ja nie jestem idiotą. Ja nie jestem trollem. Ja nie jestem trollem internetowym. Ja nie jestem gównem. Ja nie jestem prymitywnym gównem. Ja nie jestem G. Ja nie upadłem. Ja nie jestem nadziewaną gównem kanapą wyciągniętą z kibla. Ja nie walę pytonga sąsiadom. Ja nie karmię się białkiem sąsiadów. Ja nie jestem osobą z ASD. Ja nie jestem osobą ze spektrum zaburzeń autystycznych. Ja nie jestem chory. Ja nie zbliżam się do standardów Wykopu. Ja nie zbliżam się niebezpiecznie do standardów Wykopu. Ja nie zbliżam się do totalnego Hyde Parku. Ja nie zbliżam się niebezpiecznie do totalnego Hyde Parku. Ja nie mam niedoboru białka. Ja nikomu nie podpadłem. Ja nie mam kiły. Ja nie mam choroby wenerycznej. Nic mi nie atakuje mózgu. Nikogo nie pozarażałem. Ja do nikogo nie mówię: won trollu stąd. Nie ciągną się za mną ogony smrodu. Ja się nie gwałcę. Ja nie karmię trolla. Ja się nie rozrywam. Ja nie ochrzaniam. Ja nie jestem nierobem. Ja nie wmawiam sobie, że to nastolatka. Ja nie wmawiam sobie, że niemiec to nastolatka. Ja potem nie zlizuję nasienia. Ja nie cierpię na niedobór białka. Inni użytkownicy tak samo.
Chwalisz sie czy żalisz Amman ? Bo ciężko zrozumieć co chciałeś napisać, przecież żaden człowiek sie nie tłumaczy nikomu w ten sposób. I przed nikim tak nie odpowiada.

Życie, to nie Internet, że komuś po prostu zaprzeczysz. W najkrótszej formie. Bo ktoś może powiedzieć: sprawdzam!!!
Tak samo, że ktoś powie coś i to od razu znaczy, że jesteś gównem, bo ktoś tak napisał. Argumenty !!! Argumenty !!! i Argumenty decydują o naszej prawdzie i fałszu !!!
Freshescape ja się nie chwałę ani nie żalę. Ja nie jestem i nie będę gównem ani kurwiarzem, ani żadnym z powyższych. I to nie zależy od tego, co kto napisze. Żadne argumenty i żadna kategoria prawdy i fałszu nie mają tu nic do rzeczy. Nikt nie jest gównem ani kurwiarzem. To są obelżywe słowa. I nie podoba mi się i nie będzie mi się podobać, że na forum, na jakim ludzie mieli się wspierać, się one pojawiają.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Tak samo jak nie podoba mi się nazywanie kogoś nikim. Jak można tak mówić na kogoś? Ja nie jestem i nie będę nikim. Nikt nie jest i nie będzie nikim.

Ja nie gasnę w oczach. Ja nie będę gasł w oczach. Ja cały czas obserwuję co się dzieje na forum. Ja nie obrażam i ja nie będę obrażał. Po co to robić? Można pożartować, jak z chomika, psa Marty, ale nie obrażać.
FanKanapek
bywalec
Status: Zawodowiec

Post autor: FanKanapek »

Amannn pisze: ndz kwie 09, 2023 8:22 pm Tak samo jak nie podoba mi się nazywanie kogoś nikim. Jak można tak mówić na kogoś? Ja nie jestem i nie będę nikim. Nikt nie jest i nie będzie nikim.

Ja nie gasnę w oczach. Ja nie będę gasł w oczach. Ja cały czas obserwuję co się dzieje na forum. Ja nie obrażam i ja nie będę obrażał. Po co to robić? Można pożartować, jak z chomika, psa Marty, ale nie obrażać.
Hehehe :lol:
Ni, nie jesteś nkim - tylko z punktu widzenia matematyki nazwano by cię zerem
Buk, humor, dziczyzna!
Jonny1988
zaufany użytkownik

FanKanapek pisze: ndz kwie 09, 2023 8:42 pm
Amannn pisze: ndz kwie 09, 2023 8:22 pm Tak samo jak nie podoba mi się nazywanie kogoś nikim. Jak można tak mówić na kogoś? Ja nie jestem i nie będę nikim. Nikt nie jest i nie będzie nikim.

Hehehe :lol:
Ni, nie jesteś nkim - tylko z punktu widzenia matematyki nazwano by cię zerem
Trolle trolluja. Wynoś się stąd ciągle kogoś obrażasz.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

@ Fankanapek

Nie. Ja mie jestem i nie będę zerem. I nikt z punktu widzenia matematyki by mnie tak nie nazwał i nie nazwie. To wyrażenie w ogóle nie ma sensu, bo matematyka nie służy do przypisywania ludziom numerków. Nikt nie jest zerem i nie będzie. Tak nie można mówić. Szanuj innych użytkowników. To forum było wcześniej bardzo przyjazne. Nie rób od tego wyjątku. Za nazwanie kogoś nikim były dawniej ostrzeżenia/upomnienia. I ja nie będę ci się chwalił moimi osiągnięciami, żeby ci udowadniać kim ja jestem. Chodzi o to, żeby nie obrażać. Nikogo. Ludzie tu mają rożna sytuacje życiowa, ale nikt z nich nie jest i nie będzie zerem. Większość jak nie wszyscy starają się żyć godnie, choć nie zawsze jest im łatwo. Nie rób innym co tobie niemile. Czy ktoś ciebie tak nazywa? Zacząłeś hejtować i sprowokowałeś innych do hejtu. Po co? Jest tyle merytorycznych tematów, na które mógłbyś porozmawiać.

@ Jonny

Tak fanowikanapek trzeba powiedzieć, żeby opuścił forum jak nie potrafi się zachować.
ODPOWIEDZ

Wróć do „miłość, seksualność, partnerstwo”