CBD dziś, znane fakty, gdzie kupić
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Re: CBD dziś, znane fakty, gdzie kupić
Ja cierpie z powodu tego cholernego akinetonu, biore 1,5 tabletki i niżej nie moge zejść. Może CBD by mi pomogło. Może. Brzmi obiecująco ale wole poczekać.
Rewelacyjny artykuł, dziękuję!AcidHouse pisze: ↑sob lip 25, 2020 4:29 pm https://www.cannabismed.pl/pl/n/18
To może nas zainteresować.
-
- zaufany użytkownik
Ja słyszałem o kryształkach ale o narkotykach. Tych prawdziwych, ciężkich i uzależniających mocno.
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
w słabej wersjii to mefedron.Niby bezpieczny ale nie.Potem są inne narkotykiMiś Uszatek pisze: ↑wt lip 28, 2020 7:42 pm Ja słyszałem o kryształkach ale o narkotykach. Tych prawdziwych, ciężkich i uzależniających mocno.
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Trawkę się pali a nie łyka pod język ;p
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Firma Endoca jako jedyna w Europie ma certyfikat GMP, dzięki czemu ich produkty są bezpieczne.
Produkty Endoca możemy kupować w specjalnych sklepach specjalizujących się w CBD, jednak są one droższe od innych olejków np. CannabiGold lub Cibdol.
Teraz musimy zadać sobie pytanie na czym nam bardziej zależy, czy na cenie i możliwie gorszym składzie, czy na lepszym składzie z wyższą ceną i cały czas mając gdzieś z tyłu głowy, że nawet Endoca to nie leki, a suplementy.
Porównam je trochę do Olimp Nutrition, który od lat dba o swoich klientów i przechodzi różne kontrole, dzięki czemu do dnia dzisiejszego ufam tym praktykom mimo, iż to nie są lekarstwa, tylko suplementy wysokiej jakości.
Moi drodzy 450 zł miesięcznie za kurację może się opłacać tylko, jeśli będziemy ustabilizowani finansowo.
A może chcemy okresowo się suplementować ? Droga jest wolna, a opcji kilka.
Produkty Endoca możemy kupować w specjalnych sklepach specjalizujących się w CBD, jednak są one droższe od innych olejków np. CannabiGold lub Cibdol.
Teraz musimy zadać sobie pytanie na czym nam bardziej zależy, czy na cenie i możliwie gorszym składzie, czy na lepszym składzie z wyższą ceną i cały czas mając gdzieś z tyłu głowy, że nawet Endoca to nie leki, a suplementy.
Porównam je trochę do Olimp Nutrition, który od lat dba o swoich klientów i przechodzi różne kontrole, dzięki czemu do dnia dzisiejszego ufam tym praktykom mimo, iż to nie są lekarstwa, tylko suplementy wysokiej jakości.
Moi drodzy 450 zł miesięcznie za kurację może się opłacać tylko, jeśli będziemy ustabilizowani finansowo.
A może chcemy okresowo się suplementować ? Droga jest wolna, a opcji kilka.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Kupiłem sobie olejek CBD. Dzisiaj była pierwsza dawka. Przetestuję i zobaczę, czy coś pomaga.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- 137
- bywalec
- Kontakt:
Proszę powiedzieć, czy CBD rzeczywiście działą regulująco na rytm snu? Ma ktoś doświadczenia? Ja akurat chce skrócić sen bo śpie grubo kilkanąsice godzin dziennie.
-
- zaufany użytkownik
Eden, White Angel, Bright Angel już się gubie... On testuje na sobie te CBD to 137 napewno ci powie.
P.S.
Nie chce się czepiać ale po co ciągle te zmiany nicku???
P.S.
Nie chce się czepiać ale po co ciągle te zmiany nicku???
Zdecydowanie tak. Tylko musi być izolat czyli czyste CBD bez THC. Czyli nie może być full spectrum. Warto zaczynać od najniższego stężenia 5%. Koniecznie wcześniej skonsultować się z lekarzem prowadzącym. Chodzi o interakcje z lekarstwami, tu nie ma miejsca na eksperymenty.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Biorę olejek CBD od kilku dni dopiero. Muszę napisać, że rzeczywiście poprawia sen. Szybciej zasypiam wieczorem i mam głębszy sen. Zauważyłem też, że mam jakby jaśniejszy umysł. Na razie tyle.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Niestety przerwałem kurację olejem CBD po ok. 2 tygodniach. Korzystnie wpływał u mnie na układ pokarmowy, tak jak napisałem na sen i inne aspekty zdrowia. Jednak powodował pewne skutki uboczne. Może brałem za dużą dawkę, bo 2, 3 kropelki 2 razy dziennie.
Dawka wydaje się być okej, a jaki procent ekstraktu? Zdradzisz co to za skutek uboczny?
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Możliwe, że Twoje dawki leków są umiarkowane, ale znając Ciebie to pewnie zjadasz niskie dawki i oczywiście z natury bierzesz pełną garścią.
Tutaj się nie udało, ale może kiedyś będzie lepiej.
Tutaj się nie udało, ale może kiedyś będzie lepiej.
Jakie?Bright Angel pisze: ↑pn sie 31, 2020 1:59 pm Niestety przerwałem kurację olejem CBD po ok. 2 tygodniach. Korzystnie wpływał u mnie na układ pokarmowy, tak jak napisałem na sen i inne aspekty zdrowia. Jednak powodował pewne skutki uboczne. Może brałem za dużą dawkę, bo 2, 3 kropelki 2 razy dziennie.
Tym nie idzie raczej przedawkować co najwyżej senność wystąpi. Groźne mogłyby być tylko interakcje z lekarstwami - może nasilać działanie niektórych lekarstw.