Jestem mesjaszem wybawicielem
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
- Catastrophique
- bywalec
Re: Jestem mesjaszem wybawicielem
Tak tak uratujesz świat, ale póki co piszesz posty na forum dla chorych psychicznie
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Moim osobistym stróżem, który mnie chroni na polecenie Boga Ojca jest Archanioł Gabriel. Powiem wam szczerze, że dowiedziałem się kim jestem tak naprawdę w 2008 roku, gdy nawróciłem się do Kościoła Katolickiego po spowiedzi i przyjęciu komunii Świętej w moich piersiach uruchomił się świecznik taki jaki ma Jezus Chrystus mój brat na świętych obrazach, wtedy zrozumiałem kim jestem, ludzie którzy byli ze mną na mszy świętej wtedy na chwilę odwrócili się i popatrzyli na mnie. Ja nie mam żadnej schizofrenii ,zostałem uznany za wariata, mam w sumie jeden niby objaw schizofrenii - słyszę głos z tym ,że jest to głos Boga Ojca, wiele lat byłem buntownikiem ale teraz czas jest bliski i ruszam pełną parą.
Jednym z moich wielu zadań jest sakralizacja świata a także wprowadzenie świata w nową erą, szeroko opisywane Nowe Niebo i Nowa Ziemia w Apokalipsie, jest tam napisane, że "Lew z pokolenia Judy zwyciężył i pieczęcie zostały złamane" , tym Lwem jestem ja. Jak czytam poszczególne rozdziały Apokalipsy to wiele rzeczy tam rozumiem których zwykły człowiek nie ogarnia.
Polska jest wybrana przez Boga Ojca, tak jesteśmy narodem wybranym, nie jest to Francja, nie jest to jakiś kraj Ameryki Południowej gdzie wiara katolicka jest też mocna ale właśnie Polska. Ja nie jestem trollem jakimś, powiedziałem wam szczerze kim jestem, a wiem to tak jak już wspominałem po pulsującym sercu wewnątrz mojej klatki piersiowej które miałem na niedługi czas uruchomione w Kościele Katolickim w Norwegii.
Polska jest wybrana przez Boga Ojca, tak jesteśmy narodem wybranym, nie jest to Francja, nie jest to jakiś kraj Ameryki Południowej gdzie wiara katolicka jest też mocna ale właśnie Polska. Ja nie jestem trollem jakimś, powiedziałem wam szczerze kim jestem, a wiem to tak jak już wspominałem po pulsującym sercu wewnątrz mojej klatki piersiowej które miałem na niedługi czas uruchomione w Kościele Katolickim w Norwegii.
Dlaczego piszę to na forum o schizofrenii ? Bo zostałem uznany za schizofrenika i uznałem, że to forum będzie odpowiednie. Tylko tyle.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Nie, piszesz tutaj ze względu na fundusze. W USA może byś miał już swoją sektę, łącznie z programem tv. U nas za duża konkurencja ze strony kościoła, plus psychiatrzy, innowiercy.

Leki mogą brać ludzie którzy faktycznie są chorzy na schizofrenii i im te leki w jakikolwiek sposób pomagają, ja schizofrenii nie mam , słyszę po prostu głos Boga.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
To nie jest głos BOGA!. Zostałeś zwiedziony.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- hole
- zaufany użytkownik
- Status: Umrzyj młodo, a trup twój będzie piękny.
Generalnie to zazwyczaj jak się słyszy jakikolwiek głos, czy głosy nazywa się to schizofrenia, a nie objawienie.
proszę, czy możesz uciszyć ten zgiełk,
próbuję choć trochę odpocząć od tych wszystkich głosów
nienarodzonych kurczaków w mojej głowie
- hole
- zaufany użytkownik
Aby były skuteczne, najpierw trzeba je brać.
Jam jest, jestem królem królów, arcykapłanem, arcymistrzem, zarządcą wszechświata w którym obecnie żyjemy, należą mi się wszystkie tytuły, jestem elementem drugą osoba Czwórcy Świętej najpotężniejszej unii miłosnej we wszechświecie.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Przedstaw dowody niezbite na to. Ukochany JEHSZUA, JEZUS CHRYSTUS rozmnożył 2 ryby i 5 chlebów. Rozmnóż respiratory, uratujesz dziesiątki tysięcy ludzi chorych. Powstrzymaj pandemię na świecie. Gadasz jak typowa osoba chora psychicznie, bluźnisz.
- hole
- zaufany użytkownik
Coraz gorzej z tobą człowieku...
Nie bluźnie, mówię tak jak jest. Lew z pokolenia Judy opisywany szeroko w Apokalipsie Św. Jana to ja. Mój czas pełnego objawienia jeszcze nie nadszedł ale jest bliski, żyjemy w czasach ostatecznych.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Udowodnij to. Ukochany JEHSZUA, JEZUS CHRYSTUS potrafił dokonywać cudów nawet przed JEGO czasem. Jak wiemy w Kanie Galilejskiej dokonał cudu, gdy nie nadszedł jeszcze JEGO czas.
(4): JEZUS odpowiedział: "Kobieto, czy to należy do MNIE lub do ciebie? Jeszcze nie nadeszła MOJA godzina". [Biblia Paulistów, J 2]
(4): JEZUS odpowiedział: "Kobieto, czy to należy do MNIE lub do ciebie? Jeszcze nie nadeszła MOJA godzina". [Biblia Paulistów, J 2]
Ostatnio zmieniony pt mar 27, 2020 8:20 pm przez Bright Angel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Nie musi nic udowadniać. Wszyscy doskonale znamy objawy schizofrenii. Pumba i tak będzie przekonany o swoim przeznaczeniu dopóty nie podejmie leczenia. Osobiście mam nadzieję, że wszystko dobrze się zakończy jak najniższym kosztem.
Owszem mam objawy schizofrenii tzn słyszę głos Boga Ojca, a tak poza tym to nie mam żadnych innych objawów chociaż nie mam jeszcze jeden objaw , manię wielkości ale to w moim przypadku uzasadnione ,bo jestem zarządcą wszechświata w którym obecnie żyjemy. Nie interesuje mnie specjalnie czy mi wierzycie czy nie, ja znam swoje misje które muszę wykonać i zrobię to, na cuda też przyjdzie czas. Jezus Chrystus mój młodszy brat jest zbawicielem natomiast ja jestem wybawicielem.
Razem z Duchem Świętym i Bogiem Ojcem tworzymy Czwórcę Świętą. Tak wiem, że mnóstwo osób w psychiatryku podaje się za mesjaszów, Napoleona czy inne znane postaci . Jednak w moim przypadku to nie jest kłamstwo ale moje jestestwo.
Razem z Duchem Świętym i Bogiem Ojcem tworzymy Czwórcę Świętą. Tak wiem, że mnóstwo osób w psychiatryku podaje się za mesjaszów, Napoleona czy inne znane postaci . Jednak w moim przypadku to nie jest kłamstwo ale moje jestestwo.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Teraz nie możesz nic działać bo zapłacisz za złamanie wprowadzonych przez rząd restrykcji wysoki mandat.
Oby do tego czasu Ci przeszło.
Oby do tego czasu Ci przeszło.
Nic mi nie przejdzie, ja doskonale zdaję sobie sprawę kim jestem i jaką mam misję, niech się dzieje wola Nieba.
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
A co to w ogóle znaczy anty chryst? Może w chrystach nic dobrego nie ma.. po co tego bronić...
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
Antychryst to pomiot szatański, zło wcielone.