czemu? To dobra nazwa i powinnismy tu pisac wpadki lekarzy.dan pisze:Chodzi mi tylko o nazwę wątku - "czarna lista". Nic więcej, nic mniej
NA dobre oceny mozemy stworzyć "białą liste"

Moderator: moderatorzy
czemu? To dobra nazwa i powinnismy tu pisac wpadki lekarzy.dan pisze:Chodzi mi tylko o nazwę wątku - "czarna lista". Nic więcej, nic mniej
Pewnie, że się przypiąłem bo zabrzmiało to groteskowodan pisze:
Przypiąłeś się do tego pozwu. Mi chodzi o tworzenie "czarnej" listy. Stwórzmy po prostu - listę i niech dopiero treść buduje opinie. Bardziej lub mniej sprawiedliwe.Ja nie ale może Ty kręcisz?Kamil Kończak pisze:Oj kręcisz
Trudno dyskutować z uczuciami.Kamil Kończak pisze:zabrzmiało to groteskowo
Radziłbym raczej myśleć, co piszesz. Nie odwrotnieKamil Kończak pisze:Nic nie kręcę - piszę co myślę
Kiedy szukałam dla siebie lekarza weszłam na portal ZnanyLekarz.pl. Opinie o mojej obecnej lekarce były bardzo zróżnicowane - od bardzo negatywnych do bardzo pozytywnych. Stwierdziłam, że nie ma innego sposobu, niż przekonać się osobiście. Pierwsza wizyta była porażką, miałam wrażenie, że nie mam z tą osobą w ogóle kontaktu i że jest ona słabo zainteresowana moimi przeżyciami. Ale leki, które mi przepisała zadziałały i udało mi się dojść do równowagi. Druga wizyta była już ok - widocznie lekarka uznała, że chcę kontynuować leczenie i że traktuję to poważnie.Schizo pisze:A nie mają wyboru? Tematów o polecanych psychologach i psychiatrach jest jak na razie więcej. Na stronach z rankingami lekarzy też zwykle jest więcej ocen pozytywnych niż negatywnych - pewnie sami je sobie piszą.dan pisze:Dajmy więc wybór innym i niech sami wyrobią sobie zdanie na podstawie różnych opinii - nie tylko negatywnych.
Tak właśnie robię. Wątpisz w to? Poza tym zwyczajnie się droczę - dodałem przedrostek "subiektywna" czarna lista aby Cię udobruchać a Ty wciąż taki poważnydan pisze: Radziłbym raczej myśleć, co piszesz. Nie odwrotnie
Jak powidziałęm podczas wizyty na sorze atak ciężkiej sraczki po wczorajszej nocy, że atakują mię cienie.moi pisze: widocznie lekarka uznała, że chcę kontynuować leczenie i że traktuję to poważnie.
Pozdrawiam.m.
To Mariusz Max Kolonko podobno mówi jak jest a nie Ty mały żuczkufarnkensztajn pisze: mówię jak jest.
"Głosy" ci to powiedziały?farnkensztajn pisze:albo dostalę złę namiary albo
I powinieneś ich słuchać.Fifarafa pisze:"Głosy" to wiarygodne źródło informacji